Inlägg från: Threezool |Visa alla inlägg
  • Threezool

    Feedback på dejtingprofil

    Hej!

    Tycker att det oftast är så negativa trådar som berör dejting och skulle vara trevligt med något positivt där man istället kan hjälpa varandra. Så jag föreslår att man i denna tråden istället lägger upp den text som man har på sin dejtingprofil och får feedback på den. Vad skulle man kunna putsa till eller fokusera mer på för att göra den mer intressant!


    Jag vet att detta lätt leder till en "dejting-tråd" så skulle uppskatta om sådant sköts på PM istället om någon nu skulle vara intressant så håller vi tråden mer till feedback och att uppmuntra varandra. =)


    Systemutvecklare och pappa
  • Svar på tråden Feedback på dejtingprofil
  • Threezool

    Tänkte att jag kan börja med min Glad


    Hej, vad kul att du tittade hit! 

    Livet leker här i vackra Uppsala, kylan och en klar natthimmel innebär en del tittandes upp mot stjärnorna på kvällarna. Med ett intresse för astronomi så fästs blicken lätt mot himlen men träffar gärna någon som skiner lite starkare ändå och fångar upp min uppmärksamhet 


    Jag lever ett lugnare liv som avbryts av trevliga tillställningar som brädspel, bowling och escape rooms, så vill du fly från zombies eller bryta dig in i ett bankvalv så har du hittat rätt (eller fel beroende på hur man ser på det ;) ).


    Det var väl lite om mig, nu är jag mer intresserad av att få lära känna dig. =)


    Systemutvecklare och pappa
  • Threezool
    Anonym (Hmm) skrev 2020-10-14 22:18:45 följande:

    Mja en bra start men din beskrivning var väldigt kort och säger inte så mycket om din själ. Berätta gärna vad du gör om dagarna, hur din personlighet är, vilka dina värderingar och framtidsdrömmar är, vilken typ av kvinna du söker.


    Jo det är en balansgång där vissa förespråkar kortare beskrivningar för att väcka intresse och att man ska orka läsa igenom den medan andra att man ska ha en mer detaljerad profil för att visa vem man är.


    Tack för förslagen, uppskattas. Glad


    Systemutvecklare och pappa
Svar på tråden Feedback på dejtingprofil