• Anonym (Ezz)

    Kom annars har vi inte mer sex

    Införskaffa en vibrator och låt honom leka med dig innan han får tillfredställelse. Gillar han inte den idéen så är han riktigt trist

  • Anonym (Ezz)

    Jag undrar vad ni som svarat hade tänkt om ni plötsligt, efter många år, fick instruktioner om hur din partner EGENTLIGEN ville ha det. I text dessutom! Inget visa eller ta initiativ till det själv, utan här slänger vi rubbet på ena parten i relationen. Det är enbart mannens fel. Han är bara en stor egoist som inte fattar eller gör exakt som det stod. Vad jag läser mellan raderna då gjorde han ju ett försök till att göra det annorlunda. Men ts tyckte att det var mer som hämtat ur en porrfilm än vad hon menat i hennes text. Här brister uppenbarligen en hel del.

    Aldrig hört ordspråket ?det krävs två för en tango??

  • Anonym (Ezz)
    Anonym (ledsen) skrev 2020-10-23 13:44:09 följande:

    Fast jag har ju förklarat mer gånger än jag minns hur och vad han ska göra. Vad som gör mig kåt osv. Men han glömmer de alltid. Han har själv bett om en "instruktion" några gånger tidigare men jag har tyckte de varit så dumt eftersom han borde komma ihåg när jag berättar. Men nu gav jag han sin instruktion för han kanske skulle kunna minnas bättre, men inte. Det som stod i texten var ju redan allt han visste, men alltid glömmer.


    Du verkar oxå glömma, eller strunta i det, vad man nu vill använda för uttryck eftersom du går tillbaka till att fejka varenda gång.

    Om din man skulle säga till dig att han vill att du gör något som du aldrig gjort förut eller ens tänder på. Kanske hade du provat för hans skull, kanske känt dig lite malplacerad eller lite dum, men nog tusan hade du velat ha feedback för att veta om det du gjort var enligt önskan? Din feedback till honom när du vill prova något nytt är att FEJKA! Hur jäkla orättvis feedback som helst.

    Nä jag anser att ni är lika goda kålsupare båda två som skyller ifrån er på varandra istället för att mötas halvvägs.
Svar på tråden Kom annars har vi inte mer sex