• Anonym (ledsen)

    Kom annars har vi inte mer sex

    Jag har kommit en gång på flera år med min kille.


    Ibörjan kom jag aldrig. Tillslut sa han att sexet var så dåligt endast för att jag inte kom så de var lika bra att vi gjorde slut. Jag började då fejka. Fejkade i flera år, men försökte samtidigt berätta hur jag ville ha de. Ge tydliga hintar när vi hade sex (tex naglarna i hans rygg när de var extra skönt).


    För några månader sen berättade jag att jag fejkat, han gav ingen speciell reaktion mer än lite förvånad. Vi fortsatte ha sex, jag gör allt för honom till den grad att de nu verkar som att de som han älskar även blivit mina favoriter.
    Men jag älskar att få han nöjd så det gör mig inget.


    Nu iallfall för någon vecka sedan så sa han till mig att han inte längre tyckte om att ha sex med mig eftersom de kändes som ett arbete eftersom jag inte kommer.(Detta kläcker han ur sig efter jag fått han att komma hårt enligt han själv 2 gånger på raken).


    Jag gick sönder inombords och började gråta eftersom jag älskar att ha sex med han. Veckan innan sa han tillochmed till mig att han verkligen ser att jag njuter och nu säger han att de inte verkar som jag njuter alls.
    Han sa att sexet är inget han ser fram emot eftersom jag aldrig kommer och att jag kommer bli sur på han efter sexet eftersom jag tycker han är ouppmärksam och egoistisk.


    Så jag skickade ett långt meddelande till han med vad som gjorde mig kåt och hur han skulle göra för att få mig att komma, beskrev så noga jag kunde.
    Inget alls avancerat utan mer "ta de långsamt och mjukt, slicka mig på halsen, viska i mitt öra, säg mitt namn osv".


    Och igår när vi hade sex så gjorde han inget av det här. Det blev mer en 100% efterliknelse av en porrfilm. Jag började fejka igen eftersom jag inte vill han ska sluta ha sex med mig. 


    Jag är bara så ledsen idag, jag älskar han så mycket. Han säger han älskar mig mer än jag älskar han men de känns inte så. Han sa även igår att skulle jag lämna honom så skulle han inte försöka få tillbaka mig utan han skulle bara acceptera det eftersom han ansåg att han inte gjorde mig lycklig då, och då är de bättre någon annan får göra det.


    Vet inte vad jag vill ha för svar på de här egentligen. Vet bara inte vad jag ska göra. Jag vill verkligen inte fejka mer, men jag känner mig tvingad.

  • Svar på tråden Kom annars har vi inte mer sex
  • Anonym (Q)

    Men snälla du, förstår du inte att du borde lämna honom?? Ingen har rätt att ställa sexuella krav som han gör, det är ingen rättighet för honom att du ska komma, det kan man inte tvinga fram! Han skiter fullständigt i dina behov, du är hans sexdocka och INGET mer.

  • Anonym (Q)

    Emotionell utpressning och psykisk misshandel kallas det han håller på med!

  • Anonym (Galet)

    Läs ditt eget inlägg och låtsas att du läser om nån annan, hade det varit okej tycker du?

    Det låter lite som att du desperat att han inte ska lämna dig, men till vilket pris? Sänka din självkänsla, få dig att känna dig ledsen, är det värt det? Vad är det du älskar med honom?


    Krav och press vilket är det sista du behöver, antagligen har det låst sig för dig, för du vet att du "måste" komma och då är det ju omöjligt att göra det. Tycker nog du ska fundera över om det här verkligen är killen för dig. 

  • Anonym (Alice)

    På vilket sätt menar du att han älskar dig...? Han verkar ju inte ens bry sig om dig. 

  • Anonym (L)

    Nejnejnej. 


    Han bryr sig inte om dig eller om du har det skönt över huvud taget. Han är inte intresserad av att göra det skönt för dig eller ens försöka göra sånt du gillar.
    Han verkar vara en riktig egoröv och det finns personer du kommer ha tusen gånger bättre sex med som faktiskt lyssnar, bryr sig och tar sig tid.

    Han har säkert andra bra sidor men att utpressa någon att ha sex med en är misshandel. Skit i honom, helst igår! 

  • Krux

    Om han verkligen älskar dig ska han inte se det som ett "arbete" att få dig att njuta, Han älskar säkert att få din uppmärksamhet och allt du gör för att få honom att njuta, men bryr sig inte tillräckligt mycket om dig för att göra något som får dig att komma. För en kvinna krävs det mer förspel än att köra upp två fingrar i fittan för att kolla om hon är tillräckligt våt. Han verkar vara fruktansvärt dålig i sängen! Nej, antingen får han skärpa sig eller också är det bara att slänga ut honom och skaffa en bra dildo istället. 

  • Anonym (Ezz)

    Införskaffa en vibrator och låt honom leka med dig innan han får tillfredställelse. Gillar han inte den idéen så är han riktigt trist

  • Paganini

    Men varför låter du honom pressa dig så? Varför vill du ens vara med en kille som behandlar dig så taskigt?

  • Anonym (nej nej)

    Oj men kära du.

    Dumpa fanskapet, skaffa dig en riktig kille i stället. En som inte är så ego i sängen. Du kommer uppleva fantastiskt sex med någon annan någon som greppar hur du fungerar. Du kommer också kunna slappna av med någon annan utan den här historiken. 

  • Anonym (tja)

    Tja, vad är problemet? Du har ju grävt din egen grav genom att hålla på och fejka i flera år?

    Det han sa då var i stort sett, my way eller the highway och att han minsann inte skulle ge dig orgasm utan det fick du fixa själv. Och du gick ju med på det, så vad är problemet?

Svar på tråden Kom annars har vi inte mer sex