• Anonym (tja)

    Kom annars har vi inte mer sex

    Tja, vad är problemet? Du har ju grävt din egen grav genom att hålla på och fejka i flera år?

    Det han sa då var i stort sett, my way eller the highway och att han minsann inte skulle ge dig orgasm utan det fick du fixa själv. Och du gick ju med på det, så vad är problemet?

  • Anonym (tja)
    Anonym (ledsen) skrev 2020-10-21 19:13:29 följande:

    Tack ni som svarat.

    Han menade att han ville sluta ha sex eftersom de inte var jämställt att jag aldrig kom. Att de kändes som ett arbete och inget han såg fram emot eftersom jag blev frustrerad och sur efteråt. Han ville inte de skulle bli bråka efter vi haft sex typ. Det kändes mer som ett straff mot mig att ta bort njutning helt för att jag inte kan komma med han.


    Så det han egentligen sa var att han inte orkade ta sig tiden och besväret att försöka få dig att komma oxå och då är det ju lättare för honom att göra slut än behöva anstränga sig... Det där är ju inte "jämställdhet", det där är ju bara ren slapphet.
     
    Anonym (ledsen) skrev 2020-10-21 19:13:29 följande:

    Därför jag skickade en lång instruktion till han hur han skulle göra som han helt ignorerat trotts att han sa att han skulle plugga in den.

    Har berättat innan också vad som tänder mig men han verkar inte lägga de på minnet utan endast köra på sitt eget race :(


    Som sagt, har är slapp och orkar inte anstränga sig och "glömmer" instruktioner för allt som innebär att han måste anstränga sig är ju bara blä. Klart enklare att köra på sitt race och själv bli nöjd, resten är inte hans problem. Och nu vet han ju att du är mer skraj för att han ska göra slut än att bli tillfredsställd så nu slipper han ju gnäll oxå... win win för honom.
    Anonym (ledsen) skrev 2020-10-21 19:13:29 följande:

    Han säger att han älskar mig men jag börjar tvivla.


    Det kanske han gör men slapp och egoistisk är han oavsett. Vad hjälper det dig att han älskar dig om han suger i sängen och struntar i att du inte blir tillfredsställd?

    Gör dig själv en tjänst och dumpa idioten och skaffa dig en vettigare kille.
Svar på tråden Kom annars har vi inte mer sex