• Anonym (Nej)

    Kom annars har vi inte mer sex

    Anonym (Ok) skrev 2020-10-22 17:21:28 följande:

    Jag är tjej och jag samt mina vänner fejkar regelbundet vid sex.


    Märklig vänkrets. Varför i hela friden gör man det, det är enbart negativt
  • Anonym (Nej)
    Anonym (Ok) skrev 2020-10-22 21:41:32 följande:

    Få sin partner att njuta kanske?


    Hur får du partnern att njuta genom att ljuga och låtsas njuta?
  • Anonym (Nej)
    Miss Skywalker skrev 2020-10-23 01:11:16 följande:

    Skulle en kille fejkat för mig i flera år skulle inte jag heller vilja ha sex mer..


    Håller med, hade blivit så avtänd
  • Anonym (Nej)
    Anonym (ledsen) skrev 2020-10-23 13:44:09 följande:

    Fast jag har ju förklarat mer gånger än jag minns hur och vad han ska göra. Vad som gör mig kåt osv. Men han glömmer de alltid. Han har själv bett om en "instruktion" några gånger tidigare men jag har tyckte de varit så dumt eftersom han borde komma ihåg när jag berättar. Men nu gav jag han sin instruktion för han kanske skulle kunna minnas bättre, men inte. Det som stod i texten var ju redan allt han visste, men alltid glömmer.


    Varför visar du inte under tiden? Varför testar ni inte ihop och har kul och njuter under tiden? Jag har aldrig förstått det där med att man förväntar sig att mannen ska fixa en orgasm åt en, hjälp till - visa. Det är ju ett samspel.
  • Anonym (Nej)
    Anonym (Ok) skrev 2020-10-23 16:25:19 följande:

    Jag får honom att njuta genom att ha sex med honom såklart, ge honom oralsex osv.


    Fast som partner vill man ju att den man har sex med också njuter - på riktigt
  • Anonym (Nej)
    Anonym (Ok) skrev 2020-10-24 11:08:23 följande:

    Fast min partner njuter ju inte mindre bara för att jag inte får orgasm på riktigt.


    Hade du berättat att du fejkar och egentligen inte ens gillar sex hade han troligtvis blivit förbannad, ledsen, totalt avtänd. Jag hade aldrig velat ha sex med en partner som inte tycker om sex eller njuter fullt ut. Då kan man lika gärna onanera.
  • Anonym (Nej)
    Anonym (Ok) skrev 2020-10-24 18:55:27 följande:

    Vart har jag sagt att jag inte gillar sex någonstans?


    Du njuter ju uppenbarligen inte. Om man fejkar ljuger man för din partner, jag hade blivit sjukt arg och känt mig lurad. Jag vill - troligtvis majoriteten människor - vill ha en partner som njuter av sex och får orgasm på riktigt
  • Anonym (Nej)
    Anonym (Ok) skrev 2020-10-24 21:20:34 följande:

    Jag gillar sex och närheten som jag får till min partner. Att jag inte kan få orgasm vid sex har inget med att jag inte gillar sex att göra.


    Varför fejkar du då?
  • Anonym (Nej)
    Anonym (Ok) skrev 2020-10-24 22:21:59 följande:

    För att jag inte kan få orgasm vid sex


    Så du ljuger för din partner istället och låtsas? Du kan inte få orgasm på något sätt vid sex? Inte av oralsex, smekningar, vibrator med etc etc?
  • Anonym (Nej)
    Anonym (Ok) skrev 2020-10-24 23:41:07 följande:

    Varför nu orgasm ska vara så viktigt vid sex, tydligen är det världens grej för killar om man inte kommer, tror därför många tjejer fejkar,


    Jag är kvinna, tycker det är viktigt. Hade inte velat ha sex med en partner som inte fick orgasm eller ens försökte och definitivt inte en som fejkade och ljög
  • Anonym (Nej)
    Anonym (Fake) skrev 2020-10-24 23:51:14 följande:

    Och folk undrar varför tjejer fejkar...?


    Jag är kvinna och tycker det är helt idiotiskt att fejka. Varför inte vara ärlig?
  • Anonym (Nej)
    Anonym (Anonym idag) skrev 2020-10-25 10:37:37 följande:

    Ähhh ... jag är kvinna och jag kan inte heller komma genom samlag. Åtminstone bara väldigt sällan. Men inte går jag och accepterar att vara utan! Då måste respektive partner smeka eller slicka mig till orgasm. Min nuvarande partner är inte så jätteskicklig på det, så vi har gått över till att använda vibrator. Men självklart ska jag komma VARJE GÅNG också. Felet är ju om man bara accepterar sånt! Man ska inte ha sex med en man som vägrar åtminstone försöka tillfredställa kvinnan också.

    Tyvärr så tror många unga tjejer också att det är nåt fel på dem, men det är i själva verket jättevanligt att inte få orgasm av samlag. 


    Håller med till 100%
  • Anonym (Nej)
    Anonym (Fake) skrev 2020-10-26 00:32:26 följande:

    Dummaste jag hört, de flesta kvinnor får aldrig orgasm vid samlag, hade det bara handlat om att försöka hade det såklart inte sett ut så.


    Du jag helt fel. De flesta kvinnor går absolut orgasm vid samlag, de flesta inte av enbart penetrering utan de behöver extra klitorisstimulans men det innebär inte att de inte får orgasm. Många får dessutom orgasm innan eller efter penetrering- de som inte får orgasm alls är en minoritet
  • Anonym (Nej)
    Anonym (Inte ung) skrev 2020-10-26 02:15:25 följande:

    Så sorgligt.

    Du låter så ung, oerfaren och underdånig. Inte bra. Vad vet du och din partner om sex? Jag har haft turen att träffa män som njuter av att ge mig njutning. Det hetsar upp dem och mig, och tvärtom också förstås. Jag vet inte hur ni har sex men väldigt få kvinnor får orgasm av in-ut ligg. Det krävs händer och/eller mun för att jag ska få orgasm och jag gillar givetvis att ge min partner njutning på samma sätt. Jag tror de flesta kvinnor behöver klitorisstimulans.

    Du förtjänar någon som bryr sig om att du har det bra. Som värmer upp dig och ger dig orgasm. Visst kan sex vara mysigt ändå men inte om jag aldrig får orgasm.

    Vad vet du om din kropp? Onanerar du så att du vet vad du gillar. Det är ju fullt möjligt att stimulera sig själv under samlag, även om jag föredrar att min partner gör det.

    Din kille verkar omogen och ointresserad av dig som person. Eftersom du tycker mycket om honom se till att inte bli hans dörrmatta och kk. Han verkar respektlös.

    Att fejka är ingen bra lösning, vem lurar du egentligen? Dig själv.


    Väldigt bra inlägg. Instämmer med dig
Svar på tråden Kom annars har vi inte mer sex