Inlägg från: RenLuft |Visa alla inlägg
  • RenLuft

    Kompis som härmas

    Gunilla Andersson skrev 2020-10-31 18:11:41 följande:

    .


    När jag läste rubriken så kände jag att jag bara är tvungen att klicka mig in i tråden och dela min personliga erfarenhet om en person från lågstadiet till mellanstadiet. Denna kille härmade mig. Sättet som jag pratade på eller sa något särskilt och massa dylikt. Slutade med att jag inte delade med mig om saker och ting till honom. Idag tänker jag att han förmodligen bara tyckte jag var cool eller något. Detta var trots allt när vi var barn och jag störde mig på det så enormt.

    Hur gamla är ni? Är det högstadiet eller gymnasiet som det gäller?

    Hon tycker förmodligen om dig jättemycket. Jag tänker att nu kanske det utstrålar att ni är goda vänner, du och hon? Jag kan samtidigt förstå din frustration. Du kanske skulle kunna ta och snacka med henne? Hon kanske helt enkelt få lägga väskan åt sidan?

    Tala om hur du känner helt enkelt. Hon är ju trots allt din bästa vän, så det kanske går att prata med henne?

    Eftersom hon har härmat dig förut så är det nog ingen fel att du tar upp detta och säger på ett ödmjuk sätt att du tycker det är jobbigt att hon härmar.

    Ha i åtanke dock att det kanske kostar eran vänskap. Så tänk riktigt noga hur du skall formulera dig eller om du skall ta upp det överhuvudtaget!

Svar på tråden Kompis som härmas