Forum Dagens fråga - Familjeliv.se
Varje medlem är ansvarig för sina inlägg.
 • Det här gör mig förbannad!

  Tor 5 nov 2020 12:35 Läst 0 gånger Totalt 8 svar
  Tor 5 nov 2020 12:35
  Hej!

  Att man av och till inte stålar som "sola i Karlstad" känner vi väl alla till lite till mans och kvinns.
  Men finns det något som gör dig riktigt förbenad?

  I sociala sammanhäng?
  Allmänna händelser?
  I samhället?
  Grannar?
  Familj?
  You name it!

  Hur brukar du hantera det?

  Diskutera gärna i tråden och håll en god ton {#emotions_dlg.flower}
  Fridens!
 • Anonym (fride­ns)
  Visa endast
  Tor 5 nov 2020 12:50 #1

  Jag är inte en person som blir förbannad och jag tycker nog folk överdriver när de använder ordet, eller de "hatar" eller de "känner sig kränkta". Därför tycker jag nog att en sådan här tråd mest kommer göra att folk som har lite hett temperament kommer skriva, och jag tror inte det är bra för dem själva. 

  Chilla lite, folk. 

 • Anonym (123)
  Visa endast
  Tor 5 nov 2020 12:54 #2

  Jag blev redigt irriterad, snudd på förbannad, på min granne som ringde på halv åtta en lördagskväll och gnällde över att jag hade TV:n för högt på. 
  "Jag kan till och med höra vad de ser på", sa hon.

  Jag hade inte ens TV:n på, eller något annat som lät heller för den delen.

  Det var inte första gången hon klagade, men den sista efter att jag sagt vad jag tyckte om hennes ständiga klagande över ingenting.

 • Litenm­enhård
  Visa endast
  Tor 5 nov 2020 14:02 #3

  Jag kan bli förbannad på rätt mycket, men ett litet axplock av det är att jag blir riktigt irriterad på när folk pratar till mig som om jag vore ett barn. Det är väldigt irriterande och det blir jag förbannad på.


  Kärlek är inget man kräver. Det är något man förtjänar.
 • Sweene­yTodd
  Visa endast
  Tor 5 nov 2020 14:11 #4

  Jag blir förbannad på alla orättvisor, övergrepp, och brott som begås världen över. 

 • Anonym (123)
  Visa endast
  Tor 5 nov 2020 14:46 #5 -1

  En sak till gjort mig heligt förbannad är alla jävla småvandaler som med vilje förstört min sons tvåhjuliga fordon, fler än en gång.

  De har verkligen visat avundsjukans svarta nylle när de punkat, hällt vatten i bensinen, tömt motorn på olja samt knuffat ner en moped i vår källartrappa.

  De är avundsjuka för att han har haft nya fina fordon medan de själv mest haft en cykel eller en begagnad moppe/cross.

  Att det sedan beror på att min sons pappa omkom i en olycka och en stor försäkring utbetalades, ja det spelar ju mindre roll.

  Förannnade yngel, det är ändå tur att vi inte fick tag i någon av dem.

 • Anonym (Eva)
  Visa endast
  Tor 5 nov 2020 15:57 #6
  Anonym (fridens) skrev 2020-11-05 12:50:34 följande:

  Jag är inte en person som blir förbannad och jag tycker nog folk överdriver när de använder ordet, eller de "hatar" eller de "känner sig kränkta". Därför tycker jag nog att en sådan här tråd mest kommer göra att folk som har lite hett temperament kommer skriva, och jag tror inte det är bra för dem själva. 

  Chilla lite, folk. 


  Du menar att du aldrig har varit förbannad? Det har jag svårt att tro. Skulle säga att det är högst mänskligt att bli förbannad då och då, man behöver inte vara en person med hett temperament för det.
 • Anonym (X)
  Visa endast
  Tor 5 nov 2020 16:22 #7

  Att skriva om vad som gör en förbannad och hålla god ton.. Jag tror att risken för att det ska snedtända är stor, men vi får se..

  Det som gör mig mest förbannad är alla politiker som beter sig som att de väljer oss och inte viceversa och som anser att vi finns till för deras skull.
  Att samma giriga politiker sålde ut allmännyttan trots att många vanliga människor inte har råd med att köpa lägenheter eller att hyra nyproduktionen som man påstår finansierades med den utförsäljningen och försöker få det att se ut som en bra sak.
  Att man sålde ut statliga företag m.m. som finansierades bl.a. av allas skattepengar för en spottstyver som några utvalda fick köpa och några månader senare tjäna miljoner på och när man påpekar att sånt var inte OK då hör man svaret "vi har brustit i våra rutiner". Och att det svaret accepteras gör en extra förbannad. Att ingen ens verkar fundera på att utreda sånt, ja då vill man explodera.
  Att man har privatiserat vård och skolsystemet och gjort gamla, sjuka samt alla barn till råvaror för aktieägarna.
  Räcker det? Jag kan återkomma annars... Flört  

 • Tor 5 nov 2020 16:44 #8

  "You name it"? Okej då:

  Den usla modereringen här gör mig förbannad. Som att det dröjer dagar innan pedofiltrådar tas bort men att grundlösa avstängningar kan delas ut hej vilt. T. ex för att man talar klarspråk och ber pedofiler att sluta fiska barnpornografiskt material.


  #inteensamaldrigglömd
Logga in
Bli medlem
Svara i tråden...

Innehåll