• Anonym (U)

    Efter spolning

    Kanske en kraftig nidblödning, hört att vissa kan blöda länge? Har du tagit gravtest?

    Det kan inte annars ha varit en äl blödning? Vet att vissa kan få kraftiga sådana. Jag har haft älblödning en gång, pågick en dag, kraftig mensvärk och sen bara brunt nån dag eller två, vart gravid då.

  • Anonym (U)
    Skitfrustrerad skrev 2020-11-09 18:34:19 följande:

    Äl-blödning var det inte. Hade Äl några dagar efter spolningen. Kan man ha värk i samband med nidblödning? Min första tanke när blödningen kom var att det var det för den var så ljusröd och tunn. Men sen blev det mer och jag hade väldigt ont så då blev jag säker på att det var mensen. Kanske var ett tidigt missfall. Vill inte testa mig än. Har blivit besviken för många gånger.


    Ja det kan man. Jag har haft nidblödning två gånger, första gången var bara en ljurosa flytning men kraftig mensvärk i flera dagar. Andra gången blödde jag i tre dagar, första dagen lite andra dagen kraftigt och tredje mindre sen brunt i kanske två dagar, även denna gång kraftig mensvärk. Trodde det var mensen men tog ett gravtest några dagar efter blödningen startat då brösten kändes så fylliga med ett tydligt pluss. Håller tummarna för pluss, om inte nu så snart!
Svar på tråden Efter spolning