• Mr K69

    SÅ lycklig över mitt sexliv, äntligen!

    Oj så underbart att läsa om er kvinnor som hittat rätt man för er tillslut. Jag är själv singel och min dröm är att hitta någon att bygga upp ett sånt förhållande tillsammans med som ni gjort. Så härligt att göra det till vardag att längta så efter varandra och det efter flera år tillsammans också och inte bara när förhållandet är nytt. Lite som att vattna, göda och ge sin blomma vatten för att se den blomma...hela tiden...

    När man har ett så bra förhållande så man "skryter" för sina vänner, eller som ni skriver här att ni träffat rätt, då kan man verkligen skatta sig lycklig.

    Har bara en sak att säga till er... Grattis!!! Längtar till att bli en man tillsammans med en kvinna i ett förhållande likt era

  • Mr K69
    Anonym (46) skrev 2020-11-06 12:58:22 följande:

    Grattis!

    Kan bara hålla med om att sex efter 40 är så mkt bättre än det var förr. Har också träffat en man där sexet och närheten var så mindblowing att man ville ligga HELA tiden.

    Tyvärr kände han inte samma. Få hålla tillgodo med mina minnen om det ;(


    Kan tyvärr inte hålla med dig... Mindblowing sex har varit mitt mål sedan lååååång tid tillbaka. Att teasa på olika sätt är bara så härligt och pirrigt på alla sätt och att få henne kåt oavsett om hon är trött, stressad eller vadsomhelst är bland det mest spännande man kan göra.
  • Mr K69
    Underhill skrev 2020-11-06 13:26:22 följande:

    jo jag uppfattade det...och så kan det ju bli om man inte är lyhörd inför varandra eller låter det skena iväg för långt och för länge innan man inser vart man är. Gråskalan är såklart hyggligt stor i varför det blev eller blir som det blev och är beroende på relation. Intressant att läsa din beskrivning. Framgick väl inte så tydligt i TS fall om det även va familjen AB som satt lite käppar i lust hjulet...år efter rutiner och vardag som malt ner kvinnan och mannen som startade det hela en gång. Ser ju så olika ut med det. Kan ju se mindre illa ut menar jag i relationen i allmänhet och till och med rätt bra ut...trots det lossnar det inte. Sen kan jag tänka mig att varannan vecka upplägg med barn eller inga barn alls (flyttat ut) skapar helt andra förutsättningar för ett mer aktivt sexliv och utrymme för större lust. 


    Jag tror faktiskt att många prioriterar lite galet också i förhållandet och glömmer bort vad som egentligen är det viktiga, varandra.... Man strävar efter materiella saker och tror att ju mer bling och ju finare instabilder man har hemifrån desto lyckligare är man. Blir en spiral neråt med mer jobb, stress och annat som för förhållandet i sank. Tänk efter... Hur lätt är det att jobba några timmar men när tog ni ledigt några timmar för att få "kvalitetstid" med partnern hemma?
  • Mr K69
    Anonym (46) skrev 2020-11-06 14:29:31 följande:

    Men vad är det som saknas eftersom du inte håller med?

    Jag fann det med en person som jag inte trodde var min typ". Efter ett väldigt långt förhållande har jag hunnit dejta/ligga med en del och det är stor skillnad på sex med olika personer. Det är inte så att det var dåligt med några av de andra. Förr hade jag sagt att det var riktigt bra, men med denna mannen var det "mindblowing" var något helt annat, ett lugn och en storm på samma gång. Jag känner det fortfarande, min kropps längtan efter honom.

    Synd att det aldrig blev mer...


    Nä bara skämtade lite om att det är efter 40 som sexet blev bättre. Det är ju såklart olika för alla men jag har alltid gillat lekfullhet och att sex ska vara något båda längtar till. I mitt tidigare (30 års) förhållande så var sexet hur bra som helst hela tiden trots småbarnsåren, stress och och annat men något vi aldrig försakade var att kåta upp varandra både vardag och helg. Så det var bara därför jag menade att jag inte höll med dig
  • Mr K69
    Mandel skrev 2020-11-06 18:15:33 följande:
    Har du läst vad jag skrev?

    Han gjorde inte ett dugg hemma, med barnen eller mig och detta påtvingade umgänge gjorde bara att de få minutrar våra barn såg sin far blev färre eftersom han inte valde att jobba mindre så som tanken var utan bara ändra vilken tid på dygnet han jobbade sina 18 timmar 7 dagar i veckan.

    Jag satte barnens minutrar med sin far före mig själv.

    Trygg familjefar... ständigt frånvarande fysiskt eller psykiskt och det var min lön vi levde på...
    Ja förstår ju att ert förhållande inte höll, krävs ju två för en tango men han fick nog en brutal ögonöppnare när det ekade tomt när han kom hem efter jobbet. Låter väldigt ego att ni levde på din lön dessutom...
Svar på tråden SÅ lycklig över mitt sexliv, äntligen!