• Jemp

    Hon har slutat bry sig om sig själv

    Ta inte upp det. Och var beredd på att det är mycket möjligt att det fortsätter i den riktningen med barn.

  • Jemp
    Anonym (Ludwig) skrev 2020-11-13 12:42:57 följande:

    Tror du det...? Känns bara som att det är för tidigt att ha kortklippt och fotriktiga skor... :-/ Har du egna erfarenheter du kan dela med dig av?


    Vi har nog rätt olika ideal från början ;)

    Med ålder blir man ofta mindre ytlig och med både ålder och ökande vikt blir det för många mindre lockande med korta kjolar osv. Högklackat är ju egentligen inte bra för nån kropp så vet inte varför det skulle vara åldersrelaterat.

    Med små barn blir det mindre tid för smink, det är opraktiskt med högklackat och viktuppgång är vanligt.

    Sen säger jag inte att det talar emot att ni ska skaffa familj, men kanske snarare att du får fundera över dina prioriteringar. Ingen blir nog glad över att få höra av sin partner att man utvecklats åt "fel" håll eller "förfallit".
  • Jemp
    Anonym (Ludwig) skrev 2020-11-13 13:00:31 följande:

    Jo, det är klart. Dock ser klädkoden ut så där vi bor... både i vår gemensamma umgängeskrets liksom hos min familj. Jag jobbar på bank och ibland tar vi en drink på lunchen. Då vill jag inte att hon kommer i sneakers.

    Då kommer man inte alltid in heller. Detta är ju trots allt någonting hon kan påverka själv genom träning och smink medan man inte kan påverka vissa saker. Jag är själv mån om mitt utseende och har gjort en del ingrepp och tränar 4 dagar i veckan/ bleker tänderna för att nämna några exempel.


    Då är ju frågan om det är viktigt för henne att komma in på de ställena?
  • Jemp
    Anonym (H) skrev 2020-11-13 13:51:52 följande:

    A) Det är ingen ?kvinnlig stil?, det är en trashig bimbostil.

    B) Hon mår antagligen inte dåligt utan har snarare växt upp, skaffat sig lite självkänsla och inser därmed att hon inte behöver klä ut sig till en bratzdocka eller porrstjärna för att duga och att hon till och med blir mer respekterad och tagen på allvar med stilen hon har nu.


    Två fel gör inte ett rätt. Sluta se ner på hur folk klär sig. Punkt.
Svar på tråden Hon har slutat bry sig om sig själv