Inlägg från: Anonym (Jag ja) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Jag ja)

    Giftig arbetsplats, tips för att härda ut?

    Jag har varit med om liknande.En tant snackade skit om mig till chefen när jag hade jobbat där mindre än två månader.Jag var ledsen länge av det där beteendet och jag kan inte lita på kollegan längre ,aldrig mera.Strunta i idioterna,dom har inget liv.

  • Anonym (Jag ja)
    Anonym (Ledsen) skrev 2020-11-22 20:22:46 följande:

    Stort tack för era svar!

    Att chefen tog upp det där med vad jag gör på rasterna är antagligen pga att kollegorna tycker att jag är osocial och inte vill umgås eller liknande. Fick den känslan, även om han inte sa det rakt ut.

    När det gäller själva arbetet så tog jag några exempel på saker jag tyckte jag hade skött bra, men då sa han typ: "Men dina kollegor delar inte den uppfattningen".

    Det var tex ett moment som blev väldigt stressigt men jag tyckte ändå att jag och kollegan jag jobbade med löste det på ett bra sätt trots allt. Jag tog upp det, och då sa han "ok, men var det tack vare dig det blev bra?"

    Usch, jag har nog rejält överskattat mina färdigheter, känner jag...

    Jag kan inte sjukskriva mig, har inte råd just nu. Har dålig sgi efter att inte jobbat heltid på många år, och behöver få bättre sgi och även få a-kassedagar.

    Har sån ångest över att behöva gå dit i morgon. Vet inte vem jag kommer jobba med, risken är stor att det är någon av dem som vill göra livet surt för mig.

    Har hjärtklappning och tryck över bröstet, svårt att andas. Vill inte...


    Glöm inte bort att du är värdefull!Som som vill skada dig,har själva massa problem och inget liv.Visa att du är starkare än dom ,även fast det är svårt.
  • Anonym (Jag ja)
    Anonym (Ledsen) skrev 2020-11-23 23:11:12 följande:

    Jag sjukanmälde mig idag, trots att jag inte borde.

    Sömnlösa nätter har inte hindrat mig från att jobba tidigare, men nu hade jag så mycket ångest. Hjärtklappning och skakningar.


    Förstår dig,din hälsa är viktigare.Det ska inte kännas så att gå till jobbet.
  • Anonym (Jag ja)
    Anonym (Ledsen) skrev 2020-11-26 02:23:28 följande:

    Jag har sjukanmält mig i morgon också. Ångesten släppte lite för tillfället.

    Upplever att jag inte kan röra mig ur fläcken, som att jag behöver bli fysiskt tvingad till jobbet för att klara att komma dit.

    Det är som att min kropp låser sig.


    Tråkigt att dina kollegor behandlar dig illa.Du ska inte jobba kvar där.Chefen borde få veta hur det är på arbetsplatsen.
Svar på tråden Giftig arbetsplats, tips för att härda ut?