Inlägg från: Anonym (Mimmi) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Mimmi)

    Sambo vill att jag röker

    Anonym (Underbart) skrev 2020-12-01 17:46:52 följande:

    Följer tråden med spänning, lika intressant varje dag och höra hur det går för dig.

    Måste verkligen säga att du går verkligen in och gör det seriöst-:) och det är kul!!


    Håller med! Underhållning på hög nivå :) Varje gång jag rökt de sista dagarna har jag tänkt på ts i denna tråd.
  • Anonym (Mimmi)
    Anonym (Fröken) skrev 2020-12-02 14:18:39 följande:

    Kul att du gillar mitt lilla projekt!  

    Vet inte om jag har blivit rökare eller kommer bli rökare. Fokuserar mest på att kunna röka en cigg utan att sambon skrattar åt mig.

    Men måste erkänna att det känns lite spännande mellan varven. Tror att människor i min närhet inte ens kan drömma om att jag skulle sitta o tjuvröka när jag är ensam hemma..hahaha


    Haha! Minns också hur weird det kändes att tjuvröka hemma och det var nog ingen i min närhet som kunde föreställa sig. Gick bra ändå eftersom mannen visste och jag behövde inte smyga för honom. Skönt dock när jag bestämde mig för att röka öppet även om många tyckte jag blivit knäpp som börjat i vuxen ålder. Smygröker dock fortfarande för mina föräldrar
  • Anonym (Mimmi)
    Anonym (Rökare sedan länge) skrev 2020-12-02 16:32:20 följande:

    Ja det är klart jag gör, och fler med mig som det verkar.Tror garanterat att du kommer trivas i heltidsrökarrollen, väldigt roligt att höra dig berätta sedan vad som gjorde att du började röka.

    För mig är det inte på världskartan att sluta, tänkte på att det finns nog inte en bild på mig utan en cigg med på bilden.

    Hela min omgivning ser mig nog som den största rökaren de känner. Min rutin på morgonen, vakna, sätta på kaffebryggaren, tända en cigg, röker medans jag dricker kaffet, sminkar mig, går till jobbet, från tunnelbanan, raster, lunchen, så håller jag på till det är dax o sova, tar 2 på raken innan jag går till sängs.

    Dottern har ungefär samma rutin, hon trivs lika bra som rökare. Ingen av oss skulle klara en dag utan våra cigg.


    Oj! Du känner inte av några hälsorisker? Hur gammal är din dotter? Du verkar nästan tycka det är positivt att även hon verkar vara storrökare. Kanske var givet för henne att börja med en mamma som röker jämt.
  • Anonym (Mimmi)
    Anonym (Fröken) skrev 2020-12-09 20:15:46 följande:

    Hej här kmr en liten update. Jag håller på med att ?tjuv? röka. Har inte blivit något bra tillfälle att överraska sambon på än. Har även märkt att jag längtar efter att sambon ska åka för att att jag ska kunna ta en cigg. Har svårt att tro att det är något beroende men är ändå lite skrämmande o får mig att tveka om jag verkligen ska fortsätta


    Det där att längta efter att ta en cigg är absolut ett tecken på att du håller på att bli riktig rökare. Du måste väl vara inne på ditt andra eller tredje paket :) Om du blir daglig rökare, tror du att din sambo kommer att gilla det också?
  • Anonym (Mimmi)
    Anonym (Fröken) skrev 2020-12-18 23:02:29 följande:

    Mmm det va ganska klokt. Mindre oklokt att ja hittade två som va kvar varav jag blev påkommen av sambon med den ena. Slutade med djurigst bra ... som jag fick riktigt mkt mer smak på.

    Rökt 5 cigg om dagen sedan en vecka tillbaka och stor trivs med livet!


    Det var som tusan, men grattis till sexupplevelsen. Fixar jag att ligga på 4-5 cigg om dagen så gör du också det. Njut av både rökning och sex nu när du tagit steget.
  • Anonym (Mimmi)
    Anonym (Fröken) skrev 2020-12-19 18:25:43 följande:

    Tack så mycket! Jo jag hoppas verkligen det. Samtidigt så är jag väl medveten om att det finns en risk att jag kommer röka mer men är okej med att ta den risken


    Det jag tyckte var jobbigt var att ge en vettig förklaring till vänner att jag börjat röka i vuxen ålder. Jag kunde ju inte säga till de flesta att det börjat med att jag ville krydda sexlivet... tror ändå att du kommer att trivas som rökare, det är jäkligt nice i många vardagssituationer också utöver att det kan krydda sexet.
  • Anonym (Mimmi)
    Anonym (Fröken) skrev 2020-12-26 13:43:16 följande:

    Om sanningen ska fram så trivs jag redan lite för bra med det även utan sambons närvaro


    Visst är det märkligt ändå hur snabbt man fastnar i det och trivs med att röka?
  • Anonym (Mimmi)
    Anonym (Fröken) skrev 2021-01-23 07:14:18 följande:

    Ja jag trivs väldigt bra med att röka! Har nog blivit mer än vad det va tänkt men får skylla på att jag jobbar hemifrån just nu.

    Har inte berättat för min familj att jag röker. Men för lite vänner. Kan ev ha bjudit på cigg till en fd rökare, får se hur länge hon är fd rökare till. Jättedumt jag vet!


    Ja, det är lätt att konsumtionen ramlar iväg om man inte försöker hålla tillbaka den. Därför jag kämpade från början med att inte röka för mycket när jag väl började, inbillar i mig att det är svårt att skära ner kraftigt. Just nu jobbar jag också mestadels hemma och märker också att det gör att det blir några extra varje dag.

    Ja, av förklarliga skäl många som reagerar på att man börjar röka som vuxen...
  • Anonym (Mimmi)
    Anonym (Fröken) skrev 2021-02-02 14:48:27 följande:

    Haha ja eller helt enkelt beroende Haha

    Morgonciggen är helt klart den bästa!Det har blivit lite blandade reaktioner men som helhet inte så positivt.

    Ja jag behöver inte locka så mkt

    Är väl bara familjen som är jobbigt att vara ärlig med. Mest för att dom verkligen är så extremt antirökning


    Jag fattar det där med familjen. Mina föräldrar vet inte att jag röker trots att jag gjort det i över fyra år nu. Vi har alltid varit en väldigt sportig familj så det finns nog inte i deras tankevärld att deras dotter skulle vara rökare i vardagen...
  • Anonym (Mimmi)
    Anonym (Fascinerande) skrev 2021-02-03 10:35:06 följande:

    Tycker detta är fascinerande. Rökning är onekligen sensuellt. Läste tråden och är nyfiken på sex o rökning. Har ni Fröken och Mimmi provat under akten? Har ni några ?tekniktips?? Bara om det ok att berätta så klart!


    Ja, i början rökte jag under akten men det är inte så ofta numera. Några särskilda tekniktips tänker jag inte gå in på. Det har inte krävt så mycket för att tillgodose min man eftersom han går igång galet mycket på kombon att se mig vara lättklädd och samtidigt röka. Han älskar att se mig röka i allmänhet, men går igång extra i specifika sammanhang.
Svar på tråden Sambo vill att jag röker