Inlägg från: Anonym (Mimmi) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Mimmi)

    Sambo vill att jag röker

    Anonym (make) skrev 2021-03-22 16:26:46 följande:

    Varför inte under akten längre?


    Var sak har sin tid ;) Det räcker långt att röka före...
  • Anonym (Mimmi)
    Lark skrev 2021-03-23 08:23:13 följande:

    Var sak har sin tid? Vill ha inte att du röker medan ni knullar längre?

    Gör ni något förspel medan du röker?

    Sitter du lättklädd, röker och fingrar på dig själv medan han tittar på?

    Blåser du rök på honom för att egga honom?

    Målar du läpparna något innan du börjar röka?


    Vill inte vara alltför detaljerad men ja, jag röker under förspelet. Även om min rökning började med sexet så är mannen så nöjd med att jag överhuvudtaget blev rökare. Det låter säkert konstigt men han känner en attraktion bara av att jag är rökare. Är det samma för din sambo TS?
  • Anonym (Mimmi)
    Anonym (Nyfiken) skrev 2021-08-18 20:51:16 följande:

    Tack för svaren,

    Någon som har någon annan några ideer som jag kan använda här?

    Om någon av er tjejer kan dela med er av det positiva ni känner med att röka i samband med sex eller i vardagen hade jag varit tacksam????

    Försöker hitta rätt infallsvinkel inflr samtalet jag tänker mig ha med min fru.


    Jag skulle fokusera på att få din fru att röka under sexet till att börja med och du ska självklart berätta för henne att det skulle betyda mycket för dig. Vänjer hon sig med det så kommer du att få lägen där hon röker ibland i andra sammanhang osv.

    Har ju ingen aning men så blev det ju för mig. Jag ställde upp på att röka som en del av sexet och det andra kom vartefter till dess att jag själv kände ett eget behov av att röka.
  • Anonym (Mimmi)
    Anonym (Nyfiken) skrev 2021-09-08 22:13:43 följande:

    Hej

    Trevligt att ni är lite nyfikna????

    Jag vet inte om hon fullt ut förstått mig men lite framgång har jag haft.

    Jag kan inte se att hon kommer bli en beroende vardagsrökare men hon har sagt att hon ska köpa egna cigg vilket förhoppningsvis kommer att röka på eget initiativ och inte bara snylta. Åtminstone vid lite speciella tillfällen. Wish me luck!

    Har ni kvar samma känsla?


    Det är nog en bra taktik. Har hon egna cigg så tror jag att det dyker upp lägen där hon vill röka. Och bara detta faktum kanske är en bra början för dig. Som jag skrivit tidigare så är min man attraherad bara av att jag är rökare. Jag fattar att det låter konstigt men så mycket går han igång på det.
  • Anonym (Mimmi)
    Anonym (Nyfiken) skrev 2021-09-14 12:50:15 följande:

    Fråga på gammalt inlägg från TS?Hur reagerade dina föräldrar när du helt plötsligt började röka som vuxen?


    Nu är jag inte TS, men mina föräldrar är de typ de enda som inte vet att jag röker i vardagen. Trots att jag är vuxen och rökt i fem år så skulle jag skämmas något oerhört om de visste, däremot har jag sagt att det händer nån gång ibland att jag feströker?.
  • Anonym (Mimmi)
    Anonym (Nyfiken) skrev 2021-09-14 22:26:13 följande:

    Hur klarar du dig när ni träffas?


    Som tur är för mig är jag ingen storrökare men jag biter ihop och jag tuggar nikotintuggummi.
  • Anonym (Mimmi)
    Anonym (Nyfiken) skrev 2021-09-15 02:38:37 följande:

    Röker din man Mimmi?


    Ja, det gör han.
  • Anonym (Mimmi)
    Anonym (Nyfiken) skrev 2021-09-17 12:46:26 följande:

    Hej

    Det har inte blivit så mycket i veckan som jag hoppats på men vi tog en cigg tillsammans igår på hennes initiativ????


    Du ser? bara att hon skaffat egna cigg skapar lägen.
  • Anonym (Mimmi)
    Anonym (Nyfiken) skrev 2021-09-18 14:05:15 följande:

    Ett klart framsteg Mimmi!

    Det är svårt att förlara och i vissas ögon märkligt men det infinner sig en känsla av samhörighet, att vara tillsammans med en liten ?rebell? och visst pirrar det till jo rå.


    Spännande att du känner så. Jag tyckte det var konstigt i början att min man kände extra attraktion till mig även i vardagen när jag började röka på daglig basis, i synnerhet som han själv var rökare. Han har aldrig riktigt kunnat förklara vad det är mer än att han älskar att se mig röka. Eller för all del allt som har med min rökning att göra, Hade han varit icke-rökare kunde jag ha förstått det bättre, men jag har inte djupanalyserat det hela
  • Anonym (Mimmi)
    Anonym (Nyfiken) skrev 2021-09-18 22:09:27 följande:

    Återkom när du analyserat oss klart så även jag förstår hur vi är funtade.

    Du skriver att du tyckte det var konstigt i början, vilket nog är naturligt. Hur känner du inför det nu? Utnyttjar du det på något sätt?

    Som sagt?.spännande


    Jag utnyttjar det i så motto att jag vet att jag alltid kan förstärka mina egna inviter och lustar :) Det konstiga i början och som jag känner än idag är att mannen så tydligt uppskattar och nästan går igång på allt som är kopplat till min rökning.

    När det här började rökte jag bara vid sex, sen allt oftare med mannen även i vardagen men sen när det gick upp för honom att jag även rökte på egen hand, då blev han vrålsugen. Eller när jag sa att jag måste köpa cigg osv.

    Jag fattar ju inte det riktigt, däremot har jag inget emot det och jag älskar de relativt få cigaretter jag röker varje dag. Att de dessutom attraherar mannen så mycket är en riktig bonus.
  • Anonym (Mimmi)
    Anonym (Nyfiken kvinna) skrev 2021-10-02 15:03:32 följande:

    Jag tycker detta är en lite förvirrande tråd. Jag trodde den skulle handla om ökad upphetsning och bättre sex i samband med rökning, men känns som det bara handlar om hur fantastiskt det är att röka. 

    Jag skulle gärna höra mer explicita vittnesmål, om hur det har påverkat sexlivet.


    Att tråden utvecklats till lite allmänt snack om rökning beror nog på att vi blivit ett litet gäng som hängt kvar här och flera av oss har det gemensamt att vi börjat pga våra mäns önskan om att vi skulle börja röka utifrån sexuell lust och vi har utvecklat det till daglig rökning vilket i sig är lite udda att börja med som vuxen. Delvis ett nytt, men närbesläktat, samtalsämne oss emellan.
  • Anonym (Mimmi)
    Anonym (Nyfiken kvinna) skrev 2021-10-03 11:38:02 följande:

    Först och främst, så röker jag överhuvudtaget inte, och har aldrig gjort. Jo, han har berättat, hur han skulle tända oerhört mycket på om jag -vid speciella tillfällen- skulle släppa på mitt präktiga beteende och betedde mig som en bad girl. I detta ingår rökningen som en viktig ingrediens


    Kul att du skriver om präktigt beteende. Det var väl aldrig något som mannen påpekade för mig, däremot blev det också en liten faktor för mig själv. Jag kände mig själv präktig, typ alltid varit lite duktig flicka och när mannen berättande om sitt önskemål om rökning under sex blev det ett sätt för mig själv att vara lite rebellisk. Jag är nog fortfarande präktig i det mesta och det är väl genom rökningen jag ger mig själv lite bad-girl-aura. Lite win-win där alltså? haha!
  • Anonym (Mimmi)
    Anonym (Sinnes) skrev 2021-10-03 17:00:22 följande:

    Är smått absurt att läsa tråden. Har tittat in här nu och då när den hamnat bland toppen.

    Ser alls inte något fint eller sexigt med att på riktigt vilja att ens partner (eller vara den som börjar) ska röka. Särskilt inte när det gäller något så beroendeframkallande som just nikotin, och något så skadligt som just rökning. Jag förstår hela bad girl konceptet och det sexuellt upphetsande med det. Men alltså, där måste seriöst finnas andra sätt att uppfylla den rollen på än just att totalt sabotera sin hälsa?


    Jag fattar hur du menar och kan till viss del hålla med. I mitt fall var det dock inget krav från mannen, mer en önskan i samband med sex. Jag tyckte det var spännande och det gav en extra krydda åt sexet. Att det sedan i mitt fall utvecklades till ett nikotinberoende i form av rökning bär jag själv fullt ansvar för. Visst var jag bekräftad och lite påhejad av mannen men jag var och är ansvarig för mina egna handlingar.
Svar på tråden Sambo vill att jag röker