• Anonym (Fröken)

    Sambo vill att jag röker

    Hej för att göra en lång historia kort så har jag o min sambos sexliv planat ut en aning senaste tiden. För ett par dagar sedan pratade vi om vad som skulle kunna få igång det igen. Vi nämnde bägge olika grejer vi tänkt/fantiserat.

    Efter lite om och men så får han ut sig att han tycker det är sexigt när kvinnor röker och att han hade gillat att jag röker innan eller under sex.

    Jag har aldrig rökt eller hört talas om att det skulle kunna va nåt som folk går igång på.

    Är både nyfiken ifall det är fler som vart utför det här och hur jag ska tänka kring det. Är ju inte jätte sugen på att röka samtidigt som att jag inte vill missa något som både jag och sambon kan ha glädje av.

  • Svar på tråden Sambo vill att jag röker
  • Anonym (jo rå)
    Anonym (kaffedraken2) skrev 2021-08-15 07:28:31 följande:
    Definitivt. Apor kanske gillar ha sex uppe i ett träd, inte jag.

    Det skulle jag kunna överväga. Då skulle vi båda ha nåt stort i munnen.
    Ha ha ha ja då har ni truten tilltäppta båda tvåSkrattande
  • Anonym (jo rå)
    Anonym (Nyfiken) skrev 2021-08-16 20:29:57 följande:

    Glömde skriva att jag smygröker morgon, kväll och helger men blivit mer under semestern och med hemarbete senaste året. Hon accepterar detta men vill att jag slutar. Njuter också för mycket för att avstå


    Jag har i många år nu velat fram och tillbaka med rökningen.

    Har rökt dagligen sedan 15 och är 39 nu.
    Hade en period mellan ca 19 och 25 då jag verkligen storrökte,1,5-2 pkt dagligen, har svårt att se hur man fixar att röka än mer även fast jag vet att många kan det. Hade nog nästan alltid en cigg i käften och rökte då inne (vilken enorm tid det hade gått åt till enbart rökning om man ska gå ut varje gång när man röker så mycket!) jobbade också i hemtjänsten då och fanns inga rökförbud då.
    Så fort jag lämnade en vårdtagare så tände jag en cigg då jag kom ut fast det bara varit medicinlämning som tagit 5 min och jag rökte innan.

    Sedan, runt -16 så inledde en kompis till mig en rejäl "få (jo rå) att sluta röka cigg och börja med pipa för ekonomins skull, men även för att inte stödja tobaksbolagen och få i sig deras tillsatta gifter i ciggen"-kampanj. Han rökte pipa redan och hade gjort länge. Det han gjorde var faktiskt väldigt gulligt, han är död nu och sedan dess föredrar jag tom pipa.
    Jag föredrog mentholcigg så han köpte pepparmyntsolja på apoteket och smaksatte råtobaken och höll pipan extremt ren för att jag skulle börja tycka att det var okej, samtidigt som han mobbade mina LM menthol och sa att jag fick gå ut från hans lägenhet om jag skulle röka dom, ingen balkong fanns.
    Hade ju rökt hasch i pipa då och då innan så det var inte helt främmande, men var inte så förtjust i det, eftersom många som lägger annat än tobak i pipan är dåliga med piprengöringen, enligt kompisen.

    Då kunde man fortfarande köpa 300-grams tobaksburkar med råtobaksspill för mellan 100 och 150 kr, egentligen ämnade för egen snustillverkning. En sådan låda höll för mig nästan ett halvår! En bra bit över 4 månader som minst.
    När storebror insåg att folk inte bara gjorde snus, utan tjänade flera tusen på några månader genom att istället röka spillen. Då blev det frågan om helt andra skattesatser och råtobaksspillen slutade säljas, var inte så längesedan, ca 2 år. Sedan dess köper jag en tobak på 54 g för 199.- Den är okej, men en väldig prisskillnad från den löjligt billiga spillen.

    Har i många år varvat pipa, oliver twists tuggtobak, lakrits är jättegod och inte så starkt som snus, men används som snus, fast man kan tugga till den för att få ut mer smak. Och även e-cigg.
    Försöker varva för lungornas skull. Har bara gjort ett enda försök att sluta röka cigg 2008, det höll i 3 veckor. Så har ju rökt konstant sedan jag började. I perioder mycket hasch också vilket nog heller inte är någon hit för lungorna.

    Så sedan några år gör jag nya försök att hålla upp med rökningen, det funkar helt okej med tuggtobak och vape. Men gillar att röka pipa. Röker dessutom bara pipa när jag är hemma eftersom en ung (nåja..) kvinna som röker pipa öppet nog skulle få polisen att titta närmare vad det är man röker. Det är ovanligt att se någon kvinnlig och under 55 röka pipa. Jag har aldrig sett någon och jag spenderar tid i Sthlms innerstad mest varje dag. 
    Tränar jag mer en period röker jag mindre och använder tuggtobak mer. Så varierar rätt friskt med både pipa, vape och det.

    Oj en sådan lång text (kände för att skriva ikväll, tydligen..) och ingenting om sex och rökning. Hmm.. jag nästar anar besvikelsen som kommer infinna sig hos en del. Inget fel med det, så jag återberättar vad jag varit med om tidigare. Tror jag skrivit om det tidigare i tråden, men återberättar med andra ord (kanske?) och mer detaljerat eftersom skrivandet går lätt att producera kvantitet av ikväll iaf

    Hade en kk för ett bra tag sedan som hade sett detta med rökning blandat med kvinnor och sex på någon porrfilm.
    Han var sugen att testa. Han hade en önskan om att jag skulle ha mycket läppstift och suga av honom medans jag rökte och blåste rök på kuken och upp mot hans ansikte långsamt medans jag betraktade honom.
    Han ville även att det skulle ske utomhus där vi möjligtvis kunde bli sedda.
    Sagt och gjort, vi tog bussen ut till Kärsön (nudistbad) och satte igång. Konsumerade en jäklans massa cigg och sög kuk medans det prasslade i buskarna.
    Han var nöjd och mitt läppstift var alldeles utsmetat sen när jag kollade i fickspegeln när vi väntade på bussen tillbaka till Brommaplan
  • Anonym (Been there, are there)
    Anonym (Nyfiken) skrev 2021-08-16 20:27:13 följande:

    Hej,

    Tack för svaret.

    Hon är inte direkt antiröksre och feströker ibland. Snyltar dock alltid, vägrar köpa egna.

    Du skrev att du föreslagit att ni/du skulle röka när ni har sex men att ni inte röker inne?hur funkar det och vad exakt gör du? Förstår om du inte vill dela med dig men verkar helt underbart i mina ögon!

    Hur gammal var du när du tog upp rökningen?


    Nja, jag skrev att vi aldrig röker inne förutom vid sex.

    Nej, så detaljerad tänker jag inte vara. Hoppas det är ok.

    26-27 var jag väl när jag började igen.
  • Anonym (jo rå)
    Anonym (Nyfiken) skrev 2021-08-16 20:29:57 följande:

    Glömde skriva att jag smygröker morgon, kväll och helger men blivit mer under semestern och med hemarbete senaste året. Hon accepterar detta men vill att jag slutar. Njuter också för mycket för att avstå


    Att smygröka lite är ju faktiskt inte så hälsofarligt.

    Innan alla tokiga regler brukade jag ta en cigg tillsammans med en 92-årig dam när jag jobbade i hemtjänsten. Det har funnits många, både damer och herrar som gärna vill ta en cigg tillsammans. En del herrar har även erbjudit en whisky eller en sup, men där får man dra gränsen, ha ha. Denna dam ville alltid ha rökare hem till sig för hon tyckte det var så trevligt att ta en cigg tillsammans och kanske en kopp kaffe.

    Min egen mormor dog alldeles för tidigt i lungcancer vid 74, hon var rökare sedan 13 års ålder och rejäl storrökare under hela vuxna livet. Med det i åtanke var jag förstås nyfiken på hur denna, mycket äldre dam hade det med hälsan just pga rökningen.
    Av oss hade hon enbart hjälp med städning, men hon tyckte att vi gott kunde avstå dammandet till förmån för att röka, prata och ha det trevligt i varsin fåtölj i gammal stil med ett litet bord och en kristall-askkopp emellan.
    Iaf, hon sa att allt är farligt om det överkonsumeras. Hon hade strikt hållit sig till mellan 2-10 cigaretter om dagen i hela livet och såg till att motionera så gott hon kunde även på äldre dagar. De enda dagar då hon rökte så många som 10 cigg var när hon hade haft kafferep (som yngre) eller besök av 2 andra rökande (inte samtidigt alltså) väninnor under en och samma dag.
  • Anonym (Nyfiken)

    Tack för svaren,

    Någon som har någon annan några ideer som jag kan använda här?

    Om någon av er tjejer kan dela med er av det positiva ni känner med att röka i samband med sex eller i vardagen hade jag varit tacksam????

    Försöker hitta rätt infallsvinkel inflr samtalet jag tänker mig ha med min fru.

  • Anonym (Mimmi)
    Anonym (Nyfiken) skrev 2021-08-18 20:51:16 följande:

    Tack för svaren,

    Någon som har någon annan några ideer som jag kan använda här?

    Om någon av er tjejer kan dela med er av det positiva ni känner med att röka i samband med sex eller i vardagen hade jag varit tacksam????

    Försöker hitta rätt infallsvinkel inflr samtalet jag tänker mig ha med min fru.


    Jag skulle fokusera på att få din fru att röka under sexet till att börja med och du ska självklart berätta för henne att det skulle betyda mycket för dig. Vänjer hon sig med det så kommer du att få lägen där hon röker ibland i andra sammanhang osv.

    Har ju ingen aning men så blev det ju för mig. Jag ställde upp på att röka som en del av sexet och det andra kom vartefter till dess att jag själv kände ett eget behov av att röka.
  • Anonym (Nyfiken)

    Det måste ju bli MYCKET sex för att ett behov ska uppstå kan jag tänka och eftersom hon nog aldrig skulle röka inne kan det bli svårt men allting går om man bara vill????????

  • Anonym (jo rå)
    Anonym (Nyfiken) skrev 2021-08-18 21:31:16 följande:

    Det måste ju bli MYCKET sex för att ett behov ska uppstå kan jag tänka och eftersom hon nog aldrig skulle röka inne kan det bli svårt men allting går om man bara vill????????


    Vilken typ av cigaretter föredrar din dam? Prova köp hem ett paket av dessa Slim om de finns kvar (finns säkert något annat liknande). Det är lite tunnare cigaretter som jag gissar är mycket lättare att röka som nybörjare.
    Då har hon ett eget paket lite mer kvinnliga cigg. 
    Sen tar ni ett glas vin så att hon kan prova feströka sina nya cigg.

    När hon röker talar du om hur vackert du tycker att det är när hon gör det, att hon är sexig och snygg. Kanske är bäst att det stannar vid det första kvällen?

    Nästa gång ni gör det kanske du kan berätta hur trevligt du tycker att det vore att se henne röka vid sex.
    Går ju fortfarande att ha ett fönster öppet i rummet där man är och man kan sätta igång operation ordentlig vädring efter sexet. Var noga med att ta upp hur lätt det är att vädra ut när man röker bara då och då och att ni ska gör a det på bästa tänkbara sätt, eftersom hon hyser sådan aversion mot rökande inomhus.

    Det är ju faktiskt sanningen att det bara är efter långtidsrökande inomhus som lukten hänger kvar (också en fördel med pipa, att det inte luktar lika mycket eftersom man bara tänder och tar ett bloss här och där och den slocknar direkt).
  • Anonym (Nyfiken)

    Tack för era förslag.

    Har köpt ett paket lite svagare än mina och får jobba fram en plan utifrån det. Det är inte slim och får prova det om dessa inte funkar. Lite vin och lite charm kan ju hjälpa????

  • Anonym (Vill också)

    Alltså... TS... vilken människa!

    Att göra den enorma uppoffringen (som det egentligen är) är i mina ögon något otroligt fint. Snacka om att göra ALLT för sin respektive.

    Hoppas att din man är likadan där.

    Du har helt klart en upp på honom. Finns det något du skulle vilja att han gjorde, som du spontant tänker att han ALDRIG skulle göra, eller som du kanske inte ens törs fråga honom om?

    Jag är själv egentligen emot rökning, men jag ska inte sticka under stol med att jag går igång på tanken att en tjej som normalt aldrig skulle röka, skulle ta en cigg. Antingen till ett glas vin, eller vid sex.

    Och som någon skrev här, att tjejen skulle rida en i soffan t.ex tända en cigg, luta bak huvudet och ta ett bloss... Shit vad sexigt!! Och ja... Jag ser en viss tjej framför mig. En tjej i bekantskapskretsen som (precis som jag) är upptagen.

    Förbjuden frukt...

Svar på tråden Sambo vill att jag röker