Inlägg från: Anonym (Q) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Q)

    Vörtbröd?

    Det är helt ok att äta som gravid, de minimala mängderna kommer inte påverka ett dugg. Tveksamt om det används alkohol ens vid svensk maskintillverkning.

  • Anonym (Q)
    Limeblad skrev 2020-11-27 16:55:08 följande:

    Alltså. Ett bröd som gräddas når ju en temperatur på strax under 100 grader innan det är klart. Du tror inte att den lilla mängden alkohol försvinner då?


    Det gör den inte, men frågan är om det ens används alkohol i vanliga livsmedel.
  • Anonym (Q)
    Kjell2 skrev 2020-11-27 17:09:52 följande:
    Vid jäsning av bröd uppstår små mängder alkohol.
    Om du missade trådstarten så handlade det om tillsatt alkohol, inte vad som kan uppstå genom jäsning.
Svar på tråden Vörtbröd?