• Tue 2 Feb 2021 22:27
    8397 visningar
    13 svar
    13
    8397

    Ivfklinik Stockholm

    lillalillas skrev 2021-01-05 21:26:11 följande:

    Jag kan varmt rekommendera Stockholm IVF. Gjorde utredning där och sedan valde sen att fortsätta. Snabba, effektiva och proffsiga. Det gick väldigt snabbt för oss att få tid för utredning och när remissen kom kunde vi börja med sprutorna nästkommande mens. Jag är i vecka 35 nu (tog sig på andra försöket) och förhoppningsvis går allt bra nu <3 Vid ev syskonförsök är det absolut en klinik jag skulle välja igen.


    Åh vi funderar på Sthlm ivf men har läst något omdöme som var dåligt och även att de inte har så stor % som lyckas :( men kliniken ligger bäst till för oss. Du tyckte alltså att de va proffsiga och trevliga? Och även snabba? :)
  • Mon 15 Feb 2021 07:17
    #10
    lillalillas skrev 2021-02-02 23:43:52 följande:

    Ja jag hade också läst det innan vi valde men jag tolkade också det som att kliniken gör ivf behandlingar på fall som andra kliniker tackar nej till pga att de inte vill ha dåliga resultat redovisade. Men vet inte om det stämmer. De är ju också en klinik som inte funnits lika länge som många andra.

    Vi fick iaf hjälp fort och jag kunde inte önska bättre vård där. Allt från första besök till sprutor och äggplock. Att vi också blev gravida gör ju min bild mer positiv också såklart. De slösade inte bort nån tid eller ivf försök heller då dom gjorde att alla våra ägg blev befruktade via ICSI. Jag hade läst att det annars är vanligt att de testar vanligt innan de gör ICSI.

    Om ni inte har en mer komplicerad anledning att ni inte blir gravida på egen hand så spelar det nog ingen roll vilken klinik ni väljer utan får lika bra resultat ändå :) Vi hade goda chanser enligt dom men behövde bara lite hjälp på traven. Varför behöver ni göra ivf?


    Tack för svar!

    Vi har fått alla provresultat helt normala men ändå inte lyckats på 2 år. Så nu inväntar vi godkänd remiss bara. Har också hört att många säger nej till par som behöver mer hjälp, och då läst att sthlm ivf är de som faktiskt har försökt att hjälpa dem och även har gjort det.

    Ringde och pratade med Livio Gärdet förra veckan och fick en mycket bra bild av dem, men de sa att aktuell kötid kan jag inte ringa om förrän vi fått godkänd remiss :)
Svar på tråden Ivfklinik Stockholm