Forum Provrörsbefr. / IVF - Svårt att få barn
Varje medlem är ansvarig för sina inlägg.
 • Ivfklinik Stockholm

  Sön 6 dec 2020 09:32 Läst 0 gånger Totalt 7 svar
  Sön 6 dec 2020 09:32

  Hej,

  Jag och min sambo har fått hem vår remiss för att få påbörja IVF och står nu inför valet kring vilken klinik vi ska välja. Hittar ingen tråd om kliniker i Stockholm som är skriven i någotsånär nutid så skapar en ny och hoppas att någon kan hjälpa till :)

  Har ni erfarenhet kring ivf hos någon klinik i Stockholm? Vilken i så fall och vad tyckte ni om den? Precisera gärna lite vad som kändes bra/mindre bra.

  Tack! <3

 • Anonym (L)
  Visa endast
  Sön 6 dec 2020 15:00 #1

  Vi gjorde utredning och letrozolekur några månader på Livio Kumgsholmen. Tyckte läkarna var oproffsiga, det var löpande band och omysig miljö.

  Har nu bytt till Sophiahemmet och ska på första samtal där om några veckor. Hört jättebra om dem och även om det är en omväg till/från jobbet så känns det värt.

 • Sön 6 dec 2020 22:06 #2

  Tack snälla för ditt svar!

  Är främst mellan livio Kungsholmen och Sophiahemmet vi också funderat så det var väldigt behjälpligt. Sophiahemmet känns ju som att de har väldigt gedigen erfarenhet och mysig miljö. Men egentligen ligger Kungsholmen geografiskt bättre även för mig så intressant att höra din uppfattning! :)

 • Mån 7 dec 2020 02:08 #3

  Skulle endast rekommendera Eliva clinic i sthlm. Är på min 11e Ivf och provat sophiahemmet, huddinge och varit i Ryssland 2 gånger.

  Fått bäst resultat hos Eliva och är på ruvardag 12 just nu.

 • Mån 7 dec 2020 08:54 #4

  Spännande, det är nog den klinik jag hört minst om innan faktiskt. Stort lycka till, till dig, hoppas det går bra den här gången!

 • Tis 5 jan 18:26 #5

  Hej,

  Har inget bra svar på din fråga tyvärr. Men just fått en remiss ivägskickad för IVF från kliniken där vi gjorde vår utredning. Bor även jag i Stockholm. Tänkte om det går bra att fråga dig hur lång tid du fick vänta från att remissen skickades tills du fick svar på den? 

  Hoppas du hittar en bra klinik - kommer följa denna tråd :) Och all lycka till till dig! 

 • Tis 5 jan 21:26 #6

  Jag kan varmt rekommendera Stockholm IVF. Gjorde utredning där och sedan valde sen att fortsätta. Snabba, effektiva och proffsiga. Det gick väldigt snabbt för oss att få tid för utredning och när remissen kom kunde vi börja med sprutorna nästkommande mens. Jag är i vecka 35 nu (tog sig på andra försöket) och förhoppningsvis går allt bra nu <3 Vid ev syskonförsök är det absolut en klinik jag skulle välja igen.

 • Tis 12 jan 08:40 #7
  rrebeckas skrev 2021-01-05 18:26:21 följande:

  Hej,

  Har inget bra svar på din fråga tyvärr. Men just fått en remiss ivägskickad för IVF från kliniken där vi gjorde vår utredning. Bor även jag i Stockholm. Tänkte om det går bra att fråga dig hur lång tid du fick vänta från att remissen skickades tills du fick svar på den? 

  Hoppas du hittar en bra klinik - kommer följa denna tråd :) Och all lycka till till dig! 


  Hej!

  Vi hade lite struligt med vår remiss. Först så hade de som gjorde utredningen missat att skicka in till reproduktionscenter när de skulle... så medan jag gick hemma och väntade på post hade remissen aldrig ens skickats. Men när jag väl fått de att skicka om remissen som de skulle, tog det 5 veckor. Även då fick jag höra av mig efter 5 veckor till reproduktionscenter och kolla läget, då var remissen bedömd och de skickade direkt hem information. Vet inte om det bara var en slump eller om jag råkade höra av mig preciiis när remissen var bedömd och brevet till oss skulle skickas...

  Så mitt tips är att ligga på, kolla att remissen verkligen kommit in och följ upp att den bedöms. Tror vi tappade ganska så många veckor på att jag trodde att det här var ett system som fungerade automatiskt!

  Lycka till med allt!
Logga in
Bli medlem
Svara i tråden...

Innehåll