Inlägg från: Anonym (moral) |Visa alla inlägg
  • Anonym (moral)

    Bråk över magtröja

    Låt ungen gnälla om hon nu gör det. Regler är regler. Prata också om varför hon är för ung och gärna om varför magtröja är olämpligt på alla. Det bästa är att peka ut icke önskvärda stilar och beteenden redan från det att barnen är små, då har de det med sig. 

  • Anonym (moral)
    Anonym (Kropp) skrev 2020-12-11 08:32:16 följande:

    Att man visar magen tycker jag också är ok. Men tycker det är lite tidigt att ha tighta tröjor i almenhet när man är så ung.


    Möjligen att det kan vara okej att visa magen på stranden. Upp till en viss ålder, 11-årsåldern kanske. Inte annars. Tajta kläder beror på hur mycket de täcker och vad de signalerar.
  • Anonym (moral)
    Anonym (Linnea) skrev 2020-12-11 13:12:09 följande:

    Varför är det olämpligt?


    För att det är ett avslöjande plagg, kanske.
  • Anonym (moral)
    Anonym (Linnea) skrev 2020-12-15 12:44:26 följande:

    Avsöjar magen? Är det en kroppsdel som bör vara hemlig? Då tycker du det är fel med bikini med?


    Bikini kan som sagt vara okej på unga flickor och bara på stranden. Efter en viss ålder är magen definitivt en privat kroppsdel.
  • Anonym (moral)
    Pope Joan II skrev 2020-12-16 09:02:53 följande:
    Precis som håret på flickor. Också betraktat som definitivt privat hos en överväldigande mängd människor runt om i världen.

    I den här tråden har verkligen skillnaderna i synsätt i det närmaste utplånats, riktigt unkna värderingar som ligger och fnyser i julstugorna minsann. 
    Håret syns hela tiden i de flesta samhällen. Så nej. 
     The Tolerant Leftie - JIM BALL
  • Anonym (moral)
    LFF skrev 2020-12-16 13:44:12 följande:
    Vid vilken ålder är magen en privat kroppsdel? Är väldigt nyfiken eftersom jag är 44 år och bara äger bikini att ha både på stranden och i badhuset. Varför ska jag skämmas över min kropp och dölja den bara för att jag inte ser ut som en tonåring längre?
    När tonåren nalkas. Varför skulle man skämmas över sin kropp bara för att man inte delar den med kreti och pleti?
  • Anonym (moral)
    LFF skrev 2020-12-17 18:53:19 följande:
    Varför ska jag dölja min mage och inte ha bikini på stranden och i badhuset bara för att jag är vuxen? Varför är magen farlig att visa i bikini?
    Varför är det farligt att exponera sig för andra? Jo, därför att gränser skyddar. Du kan fortsätta längre med ditt resonemang... varför är underlivet farligt att visa?
  • Anonym (moral)
    Anonym (sure) skrev 2020-12-17 20:45:57 följande:
    Det skyddar kvinnor att visa mindre hud? Om kvinnor visar hud löper de större risk att utsättas för sexuellt våld eller?
    Se dig om i verkligheten. Man kan tycka vad man vill om det, men barn hud//sexuella attribut/flörteri etc drar till sig uppmärksamhet från män. Handlar det om män med sämre spärrar kan det bli riktigt farligt. 
  • Anonym (moral)
    LFF skrev 2020-12-18 05:51:36 följande:
    På vilket sätt är jag skyddad genom att ha baddräkt istället för bikini på stranden och i badhuset?

    På vilket sätt är jag skyddad om att jag klär mig heltäckande? Vad är jag skyddad från? Sexuella övergrepp? Nope. Är det då mitt fel om jag blir utsatt för sexuella övergrepp om jag inte klätt mig "anständigt"? Hell no! Så, på vilket sätt är jag skyddad av dina gränser om vad som är lämpligt (enligt dig) att ha på mig?

    Jag tycker inte att underlivet är farligt att visa heller men där har vi lagar som säger att man inte får visa sig naken överallt. Vart finns lagen om att även att visa magen är ofredande?
    Jag har inte sagt ett ord om att du är helt skyddad. Psykopater stoppas inte av något. Män med andra grader av sämre spärrar/helt normala män med sexuella känslor dras till allt som signalerar sex. Du kan tycka vad du vill om det, men så ser verkligheten ut. 
Svar på tråden Bråk över magtröja