• Inalina

    Vi som startar ivf behandling 2021

    Dibella skrev 2021-03-06 13:33:40 följande:
    Vad skönt att det är 5 som ser ut att kanske kunna bli något, låter som bra resultat! Har ni tänkt få 2 insatta på tisdag eller en? 
    ja jag blev väldigt lättad att det gick åt rätt håll! 

    nej vi får bara en insatt, min första graviditet var väl lite 'riskgraviditet' med tidiga sammandragningar och lite sånt så vill inte riskera att det skulle bli tvillingar nu.

    Tror det är sällan de sätter tillbaka 2 blastocyster, då skulle det vara 2 eller 3dagars i så fall då risken för tvillingar är för stor annars.. sen kan de ju utveckla sig till enäggstvillingar ändå såklart men den risken får man ju alltid ta, men givetvis är det fantastiskt om man kan lyckas få ett litet pyre i alla fall Solig hoppas ni alla härinne får uppleva det snart!
  • Inalina
    Katizi80 skrev 2021-03-06 23:32:19 följande:

    Hej alla! Ny här. Jag satte in en 5-dagars blastocyst idag och känner att det kommer bli en lång väntan. Testdag 17/3.. detta ör min tredje ivf, bytte till menopur + bemfola. Fick bättre resultat än när jag bara körde med gonal f..


    hej! vad spännande med ruvning! förhoppningsvis kan jag också kalla mig ruvare på tisdag morgon när jag få tillbaka en blastocyst, roligt att följas åt!!Solig  jag fick höra från labbet igår att 5 stycken håller på att utveckla sig så jag håller tummarna att någon klarar sig till tisdag!!
  • Inalina
    Annna84 skrev 2021-03-07 13:04:14 följande:
    Det låter lite som min historia

    Hoppas att det går bra för dig med de som odlas vidare!!

    Vi har fått ut 15-16 ägg varje gång men haft problem med embryoutvecklingen.

    Ivf 1 -alla dog innan dag 5 och ingen insättning

    Ivf 2, ICSI på alla, insättning av en 2dags, inget till frysen

    Ivf 3 ICSI och menopur, insättning dag 3 och 3st (1st 5dagars och 2st 6-dagars) till frysen!! Fet 1 blev inget, fet 2 gravid men missfall v6, nu inne på fet 3 (sista embryot) Jag testade negativt idag på dag 5, jag vet att det är tidigt men jag får ingen bra känsla :( Kan inte tänka på annat..

    Är erat problem manlig faktor? Hur gammal är du? Jag är 36, fyller 37 i sommar
    Dag 5 är otroligt tidigt att testa, vänta ett par tre dagar o testa igenHjärta jag tror på din blastis!!
  • Inalina
    Dhalia skrev 2021-03-07 10:25:42 följande:
    Hej, spännande. Bytte också till Menopur bara på min 3e IVF gick bättre då jmf med gonal f. Nu kör jag igen Menopur och äggplock imorgon.
    Stort lycka till imorgon!! =) jag minns inte om du skrivit hur många äggblåsor de sett, men håller tummarna för många fina ägg!Solig
  • Inalina
    MoonK skrev 2021-03-05 16:52:40 följande:
    Så tråkigt att höra!! Nästa gång går det vägen ska du se!

    Kämpa på!

    Jag hade testdag idag, hade fått 2 ägg återförda och fick ett väldigt väldigt vagt sträck som antagligen är ett negativt resultat. Jag önskar att jag åtminstone kände nåt, att jag grät och bröt ihop men jag är bara tom, besviken och tom.

    Detta var tredje ivf cykeln och 1 frysåterföring. Har en i frysen och en behandling kvar på Sahlgrenska då min första var privat. Hoppas verkligen att vi lyckas en vacker dag.

    Mitt tålamod börjar däremot ta slut gentemot vänner som skickar bilder och klipp på deras barn heeeeeeela tiden! Non-stop dygnet runt. Dem skickar inlägg på familjer med 7 barn osv. Jag blir bombarderad med såna saker hela tiden. Förstår att de lever i sin underbara mammabubbla och jag unnar dem varje sekund av det. Blir bara lite för mycket ibland. Speciellt när man kämpat så länge och önskar att man var en av dem.
    hejsan, hur går det för dig? har det hänt något nytt..? starkare/svagare streck? Stor kramHjärta
  • Inalina
    MoonK skrev 2021-03-07 21:51:58 följande:
    Hej. Blev inget denna gång :( ska ringa dem på måndag.

    Så segt att inte plussa och samtidigt behöva gå o vänta på mensen i två dagar nu. Hatar verkligen Lutinus.

    Hur går det för dig?
    åh så ledsen jag blir :( fasen vad orättvist! jag får inte lutinus utan något som heter Crinone nu men misstänker att det är liknande. jag märker inte av så mkt eller inget alls dock av den där gelen som man sprutar upp. (så funkar i alla fall crinone). 

    jag har förhoppningsvis återföring imorgon, men är ju livrädd att de ska ringa idag eller imorgon bitti o säga att det inte blir något o släcka hoppet direkt :/ men såklart har jag ju hoppet uppe ändå och hoppas att åtminstone en är stark nog till dag 5! 

    annars har jag vart rätt svullen mest nu efter äggplocket, inte kunnat ha någon av mina jeans i helgen och känt en del smärta i äggstockarna från och till men idag verkar det ha lugnat ner sig. berätta vad din klinik säger sen när du pratat med dem!
  • Inalina
    Annna84 skrev 2021-03-08 06:32:25 följande:
    Tack söta du! Det ger mig hopp! Jag håller tummarna för dig imorgon. Kommer du att få någon förhandsinformation idag?
    ja hoppet är verkligen det sista som överger en.. jag minns inte om du har fått ett plus någon gång alls, men vilken dag testade du positivt då i så fall? jag hoppas du börjar se ett plus snart på dina testHjärta 

    jag hoppas inte de ringer mig idag för då är det verkligen ingen goda nyheter, imorgon vet jag bara att jag ska komma dit vid 11 och ha en hyfsat full blåsa, sen får man ligga ner en timme hos dem efteråt. 

    jag har fått någon sorts tablett som ska 'slappna av' livmodern (?) som jag ska ta imorgon också någon timme innan, aldrig hört om det förr men men alla länder kär sin grej ;)
  • Inalina
    Annna84 skrev 2021-03-08 06:32:25 följande:
    Tack söta du! Det ger mig hopp! Jag håller tummarna för dig imorgon. Kommer du att få någon förhandsinformation idag?
    Åh gud fick hjärtat i halsgropen nyss då de faktiskt ringde mig från kliniken precis nu, men för att ändra tiden till 11:45 i morgon istället! puh att de inte ville nåt annat!
  • Inalina
    Sweetpineapple skrev 2021-03-08 09:09:40 följande:

    Det händer saker i gruppen ser jag, har varit frånvarande ett tag då jag inte mått så bra.

    MoonK - Nej vad tråkigt, så ledsen jag blir för din skull :( Lutinus är ingen rolig medicin och skjuter den upp mensen blir de såklart bara ännu värre när man går och längtar och hoppas. Stor kram till dig.

    Anna84 - säger som Inalina, dag 5 är jättetidigt att testa. Jag skymtade något på rd 6 och fick tydligt pöus på rd 8. Håller tummarna för dig.

    Inalina - Håller tummarna för en fin återföring imorgon :)


    Hejsan!! tack snälla! =)

    tänkt på dig, är det överstimuleringen som fått dig att må dåligt? eller har gravidillamåendet redan gett sig till känna?
  • Inalina
    jgren skrev 2021-03-08 10:21:13 följande:
    Dom ringde imorse från kliniken. Av de 17 befruktade äggen så var det 3 stycken som gick till frysen. En 5-dagars och två 6-dagars. I min värld lät det lite med tanke på hur många som befruktades, men väldigt glad iaf att det fanns de som överlevde till frys! :) 
    det tycker jag du får vara nöjd med, 3 frysförsök är ändå ganska många och de som fryses är ofta väldigt starka!! Solig men jag vet, rent statistiskt låter det inte jättemkt. Jag ska på återföring imorgon OM någon av mina ägg har klarat sig till dag 5, hade bara 5 befruktade av 10, så lite nervös men hoppas ju att allt ska gå vägen så jag får ruva! Hoppas du mår bra igen! 
Svar på tråden Vi som startar ivf behandling 2021