• Inalina

    Vi som startar ivf behandling 2021

    Aya2019 skrev 2021-03-09 08:55:07 följande:

    Hade testdag idag blev negativt :/ 2 försöket


    men så tråkigt :( verkligen ledsen för din skull Gråter har ni något i frysen nu eller blir det en ny omgång? De brukar ju förändra något till andra stimuleringen så att man får fler ägg eller bättre kvalitet och liknande, håller tummarna för er framöver.
  • Inalina
    Jenzia skrev 2021-03-09 12:29:44 följande:

    Hej allihopa, varit krasslig i förkylning och inte orkat skriva i tråden på några dagar. Men imorse vaknade jag med mensvärk och blev helt förskräckt :-/ Är bara på RD8 med en tredagars, så känns för tidigt för mens?!? Det har iaf inte börjat ännu, så nu håller jag tummarna för att det är fäst-/växtvärk istället, men har ingen aning. Officiell testdag först nästa måndag, känns som en evighet...

    Så tråkigt att läsa att flera fått negativa tester Hoppas turen i tråden snart vänder <3


    hejsan!! mensvärk behöver absolut inte betyda mens i ruvartider! det är även ett ganska vanligt gravidsymptom så hoppas på det istället!  stackare som vart så sjuk, hoppas som sagt det hjälpte lilla pyret att fästa!

    jag har också blviit ruvare nu ÄNTLIGEN!!! så underbart! så nu ska jag koppla av och bara njuta av att vara gravid tills motsatsen bevisats! eventuellt kanske de kunde frysa en i eftermiddag, de skulle återkomma om det, vore helt fantastiskt. 

    kram kram!
  • Inalina
    Clemmentina skrev 2021-03-09 11:23:34 följande:
    Åh fy vad jobbigt! Håller tummarna för att du klarar dig även efter återföringen. Sov sött sen då! ;)
    allt gick bra idag på kliniken och än så länge känner jag inte av något illamående men har svårt att tro att man ska klara sig när man ändå blivit så utsatt en hel natt :/ 

    jätteskönt att äntligen få vara ruvare och idag är väl dag 0 då hehe! l

    äkaren trodde ev att de kunde frysa en också, skulle få besked i morgon bitti! är mensen på väg nu tror du?

    blev inget sovande men däremot några timmar lyssnande på ljudbok, härligt med tid för sig själv utan att kunna jobba så man slapp dåligt samvete hehe!
  • Inalina
    Annna84 skrev 2021-03-09 15:19:53 följande:
    Grattis! Vad härligt att det gick bra och vad kul att det låter som att en kan frysas, det skulle de aldrig våga säga om inte så var fallet :) Lycka till nu!! Kramar
    Åh tack ! ja eller jag hade tydligen 4 embryon igår som såg bra ut men 2 stupade mellan dag 4-5 så är inte helt säker på att den här frysningen på sista blir av ändå men får veta i morgon. Glad  känns bara så jäkla flyt att jag fick tillbaka en idag i alla fall, läkaren tyckte den såg bra ut men jag ska fråga embryologen imorgon som ska ringa hur de 'rejtar' den som är insatt.Flört
    ha en fin kväll och hoppas du är ok trots tråkiga nyheterHjärta
  • Inalina
    Jenzia skrev 2021-03-09 17:53:13 följande:
    Åhh vad kul att du också ruvar nu på en härlig blastocyst När är testdag? Hoppas verkligen du får en till frysen också, det hade ju varit en lättad!

    Haft molvärk till och från under dagen, inte mycket utan mest som en diffus känsla av aktivitet i livmodern. Men mensvärken i morse var rätt rejäl, kändes verkligen som mens på ingång

    Har önskar så att jag kunde njuta av tanken av att vara gravid tills motsatsen är bevisad! Jag har nog hakat upp mig på att vi fick tillbaka en tredagars med bara sju celler. Men! Vi har kommit så här långt och om bara tre dagar vet vi om det tagit sig eller inte. Vi kan bara hoppas och samtidigt vara beredda på att vi behöver fortsätta mer fler behandlingar.
    ja det känns jättebraHjärta är så tacksam att en åtminstone överlevde, men om jag skulle göra om behandling framöver känns det ändå som att gonal f är bättre för mig med tanke på utfallet. (fick ju 3 blastocyster av befrukade 10 ägg då)

    molvärk o stickningar i livmodern kände i alla fall jag tidigt i graviditeten, jag hoppas det är så för dig med! jag vet att man hakar upp sig på saker men jag har läst rätt många som tinat upp embryon inför FET där embryon tappat celler men som gått genom en lyckad graviditet så de verkar kunna repa sig! 

    självklart ska man hoppas men inte ta något för givet i den här processen, men det vet jag ju att knappast någon gör här inne... Obestämdsnart testdag för dig, spännande! jag fick testdag den 19 mars, så nästa fredag när jag sja ta ett blodprov på kliniken. kommer ju dock testa innan dess för att slippa ta något besked själv på kliniken!
  • Inalina
    Sweetpineapple skrev 2021-03-09 16:39:33 följande:
    Åh vad roligt att höra, att allt gått bra för dig och att det verkar bli en till frysen också. Håller tummarna och välkommen till tiden som ruvare :)

    Hoppas du slipper bli dålig med illamående.
    tack snälla! jag verkar ha klarat mig från illamåendet här, kanske var sånt där RSvirus eller vad det är som drabbar små barn men vi vuxna märker knappt av det.. (?) 

    men hur går det för dig??? Hjärta
  • Inalina
    Dhalia skrev 2021-03-09 19:54:07 följande:
    Härligt att det blev en insättning och hoppas dem kan frysa den andra med :)
    Hej! Visst blir det ET för dig idag? är det i eftermiddag? Så spännande att vi kommer ruva samtidigt! Inte hört nåt alls från kliniken idag så jag misstänker att de kanske inte kunde frysa den andra.. :/ 
    De berättar väl för dig idag hur det går med de andra embryona också, hoppas ni får nåt till frysen!Solig
  • Inalina
    Iväntanpåivf skrev 2021-03-10 12:16:34 följande:

    Har fortfarande inte hört nåt från sjukhuset sen ÄP i fredags. 
    Det är så konstigt att bara för att det inte blev nån insättning nu så informerar de inte förrän efter man ev lyckats frysa in nåt. Istället för löpande om befruktning, 2-dagars osv. :( 

    Känner mig så nervös över att det inte ska bli nåt alls till frysen trots att de plockade 22 st och sannolikheten att nån skulle klara sig ändå är rätt hög. 

    ska jag ringa och fråga eller snällt vänta till fredag?  


    Hej! nej det är synd att man inte får mer info, man är ju väldigt spänd/nyfiken på hur det går liksom under tiden! är tanken att de ska ringa dig på fredag? eller ska du läsa nåt på 1177?
  • Inalina
    Clemmentina skrev 2021-03-09 22:19:11 följande:
    Åh vad härligt! Grattis till att vara ruvare. Nu håller vi tummarna för att det också blir en till frysars och för att du börjar spy först om några veckor av helt andra anledningar. ;)
    Ja härligt att vara ruvare, men tyvärr ringde de från kliniken och sa att det andra embryot slutat utveckla sig så gick ej att frysas :/ så det är verkligen all in på det lilla pyret där inne nu! Jag frågade även om det var ett naturligt eller ICSI som jag fick tillbaka och det var ett ICSI.

    usch alltså man vågar ju knappt hoppas att det ska gå vägen men jo det är ju det sista som överger en... hehe ja gravidillamåendet och andra åkommer relaterat till det får man ju bara se till att överleva ;)
  • Inalina
    Dhalia skrev 2021-03-09 19:54:07 följande:
    Härligt att det blev en insättning och hoppas dem kan frysa den andra med :)
    tack :) ja men det blev inget till frysen så utfallet på denna IVF:en är inte toppenbra direkt. jag antar att man gör en uppföljning när man vet hur det gått nu och ser hur man går vidare sen. för skriva ner alla funderingar jag har och ev. ta dem med kliniken om det inte skulle gå vägen nu, men det ska det!!!

    Hur mår du?
Svar på tråden Vi som startar ivf behandling 2021