• Inalina

    Vi som startar ivf behandling 2021

    annaveronika84 skrev 2021-02-04 06:36:39 följande:
    Haha ja men gud all denna väntan! Fortfarande ingen mens här, vi bestämde igår att testa på lördag men mannen ville helst vänta till testdag nästa fredag! Han tyckte det skulle vara en bra övning för mig ????. Jag sa att jag har fått öva på tålamod och väntan nu i flera år så just den här gången så skiter jag gärna i det! Men är så nervös inför att testa!
    alltså wow är sjukt imponerad att du inte testat ännu!! =) hahaha rolig övning på tålamodetTungan ute själv har jag alltid testat från RD 6 och framåt Drömmer men jag tycker det är härligt hur vi alla gör olika, förstår nervositeten, du har många tummar som hålls här i gruppen!!
  • Inalina
    Funderar81 skrev 2021-02-03 22:09:55 följande:
    Hej du! Jag gör ivf i Danmark. Nog därför jag är på Pergoveris, fast jag tror att även här är de andra medicinerna vanligast.

    Scanningen var väl som förväntat. Bara 5 folliklar, men jag är också 40 med skitlågt AMH. Fick min dotter med iui utan hormoner på andra försöket 2 år sen, men gu vad saker ändras fort.

    Iallafall så är min läkare ganska optimistisk, så får väl tro på honom.
    Ah jag förstår! Skönt att läkaren är optimistisk och ja de vet ju vad de sysslar med, håller tummarna för dina ägg!!Glad

    jag fick min mens idag så börjar med Primolut som ska nedreglera litegrann på nåt sätt om jag fattat det rätt inför sprutorna som jag ska börja ta 18 feb. Min klinik är lite speciell här i schweiz då de endast gör IVF vissa veckor.. så då måste man liksom passa in allting enligt deras schema. 
  • Inalina
    annaveronika84 skrev 2021-02-04 11:01:30 följande:
    Jag tror nog jag kommer testa imorgon bitti, nu vill jag fan veta! Haha ja herregud det är lätt för karlarna att säga...
    Men åh stort grattis!!! läste att du fick ett Plus!!! Vilken dröm!Solig Så roligtt och spännande!!
  • Inalina
    Funderar81 skrev 2021-02-07 12:06:36 följande:

    PS

    Sjukt nervös för att äggen trotsar fyremadelen och lossar före imorgon förmiddag.

    Inge bra googla sånt, har ju såklart hittat tillfällen dör det skett. ????


    Hej! jag vet hur det känns, tror vi alla här har det som en farhåga dagarna innan äggplock! det verkar dock ganska ovanligt att det händer. 

    Hur gick det idag?
  • Inalina
    Anonym0810 skrev 2021-02-10 20:55:48 följande:

    En fråga till:) hur tidigt testar ni er efter ägginsättning? Eller väntar ni till den utsatta testdagen?


    Hej! Ang testning så har jag alltid valt att testa tidigt, då jag tycker det är värre att få mensen som ett negativt besked än att inte få ett plus på stickan... så i mina IVF:er har jag testat runt RD 6-7 med 5 dagars embryo och då har det gett svagt positivt de gånger jag blivit gravid, men alla är ju olika och LH-stegringen kommer ju absolut inte samtidigt för alla.. 
  • Inalina
    annaveronika84 skrev 2021-02-12 18:57:38 följande:
    Det var positivt idag också! Satte in en 5-dagars!
    Åh grattis!! härligt med lite glada nyheter!! Så spännandeHjärta när får du göra VUL?
  • Inalina
    Maikward skrev 2021-02-13 22:59:27 följande:

    Jag blev så besviken efter att bara fått ut 4 ägg ur 10 äggblåsor, och bara 1 endaste ägg blev befruktat, så jag har hållit mig borta härifrån ett tag och inte vågat hoppas på en insättning. MEN!! Det endaste ägget var tydligen jättestarkt och superfint, så idag sattes det in! Nu startar ruvardagarna och jag har faktiskt stora hopp för den här :D Känns så skönt att komma ur den här negativa spiralen som man hamnar i och bara går och räknar ner timmarna, inte vet hur det går. Nu sitter embryot där inne och jag tillåter mig att känna mig gravid, så nu får det vara så ???? ser att många här inne har plussat, hur många är ni?? Och är det fler än jag som har ruvardagar? :D


    Åh vad skönt att allt såg fint ut! håller tummarna för guldäggetHjärta japp nu är du gravid tills motsatsen bevisats Flört! Kram!
  • Inalina
    Anonym0810 skrev 2021-02-14 08:01:27 följande:

    Jag har en jättestor reklambild som jag inte kommer förbi på den här sidan. Så har någon svarat på det jag skrivit så ber jag om ursäkt för att jag inte svarat. Är det någon som vet hur jag tar mig förbi reklamen? Finns inga kryss någonstans.:/

    Usch jag bara måste fråga, är så moloken, det känns i varenda fiber av mig att det inte tagit sig. Min kropp beter sig precis som innan jag brukar få mens. Är redan galet knäckt. Kan man så här på RD7 redan veta att det inte tagit sig? Någon annan som känt så starkt så tidigt? Förlåt om jag känns negativ men trodde inte jag skulle känna så här :(


    håller med om den där jäkla reklambilden, sjukt störig...man får scrolla ner helt enkelt och hoppas den försvinner..

    jag tror inte kroppen beter sig särskilt annorlunda under ruvningen, jag har själv aldrig känt någon skillnad om det tagit sig eller inte, det enda är att testa när du känner dig redo! Minns inte om du satte in 2-dagars eller längre? om du satte in blastocyst skulle du kunna få plus redan på RD 7!

    och det är en bergochdalbana känslomässigt med IVF, vi vet nog alla här inne hur du kännerHjärta
  • Inalina
    Jenzia skrev 2021-02-16 08:33:33 följande:
    Tänkte bara berätta att vi fick starta hormonbehandlingen igår! Så det tog inte så lång tid som jag målat upp i mitt huvud! Var helt chockad när de ringde och hade svårt att ta in att nu händer det! Men när väl första sprutan var tagen så landade jag i nu jävlar händer det!

    Så från remiss till sprutstart blev det 4 månader
    Hej! Så kul att du börjat med sprutorna, jag kommer ta min första på torsdag så vi kommer ligga i typ samma fas! heja heja! vilka sprutor tar du?
  • Inalina
    Anonym0810 skrev 2021-02-16 08:04:06 följande:
    Tack snälla för svar! Jag satte in en 3-dagars och är på RD9 idag, känns fortfarande lite tidigt att testa eller vad tror du? Är så nervös hela heeeela tiden. Vill bara att det ska ha gått bra! Trodde inte ruvningen skulle vara så här tuff men shit vad tufft det är mentalt! Hur går det för dig?
    ok, då skulle du kunna testa om du vill, men det är ju inget säkert resultat om det skulle vara negativt. jag skulle nog testa, men jag föredrar att testa tidigt för att liksom ha hoppet lite uppe att det kanske blir ett plus senare...

    jag ska börja behandling på torsdag efter att ha gjort ett ultraljud och fått mina sprutor!
Svar på tråden Vi som startar ivf behandling 2021