• Inalina

    Vi som startar ivf behandling 2021

    Sweetpineapple skrev 2021-02-16 13:46:16 följande:

    Nu händer det grejer. Gjorde ännu ett VUL igår (3dje) då jag verkar vara segstartad och fått för låg dos. Då beslutade man ändå att jag hade tillräckligt många blåsor för äggplock. Så Ovitrellen togs igår kväll och imorgon ska vi in för äggplock 07:30. Börjar bli nervös nu. :o


    men så roligt och vilket bra besked! Hur många ägg såg de?Hjärta det handlar ju inte om antalet utan om kvaliten!
  • Inalina
    Krizty88 skrev 2021-02-17 08:05:46 följande:

    Ny mensstart rapporterad idag och jag hoppas på bättre lycka den här gången. Alltså att jag faktiskt får starta med sprutorna den här cykeln!!! Håll tummarna.


    åh hoppas hoppas!!Glad
  • Inalina
    Funderar81 skrev 2021-02-16 22:31:14 följande:

    Hejsan alla, har visst varit lite tyst här.

    Måndag förra veckan hade jag äggplock. 6 folliklar som blev 5 ägg. Var inte så smärtsamt som jag befarat men jag var lite mörbultad efteråt och sov så otroligt gott i 1 timme efteråt där på kliniken.

    Alla 5 äggen blev befruktade och på torsdagen sattes den finaste upp som 3 dagars. Inga som helst symptom än här i ruvartiden.

    1 embryo klarade sig till frys, så rätt ok statistik egentligen.

    Anonym 0810, du fråga om menssymtom. Jag har ett barn sen tidigare och den graviditeten började precis så. Jag var övertygad om att mensen skulle komma näärsom, men icke.

    Så menssmenssymtom kan helt klart vara gravsymtom.


    det låter ju som väldigt bra resultat, hoppas det är guldägget du ruvar på! när ska du testa? gjorde du ICSI eller naturlig IVF?
  • Inalina
    Sweetpineapple skrev 2021-02-16 21:21:54 följande:
    Tack :)

    Fick inget antal alls på sista vul, på första var de bara 2 st över 10mm och på andra var det 5st. Fler sista ggn men högst oklart hur många. Vet bara att det är relativt få så räknar med att de sätter in en 2-dagars på fredag om det blir något befruktat.
    ok jag hoppas det går bra på ditt äggplock idag Solig skriv hur det gick sen!
  • Inalina
    Krizty88 skrev 2021-02-17 10:44:57 följande:
    Tack!! Fick snabb återkoppling och får börja med Gonal-f ikväll!

    Nu kör vi!
    åh så bra!! jag börjar i morgon om inget oväntat inträffar! Kyss
  • Inalina
    Onemore2018 skrev 2021-02-17 11:39:21 följande:

    Hoppar in här! Ska göra FET nästa tisdag!!! Det är det ägget som blev till frysen, blasto dag 5. Måtte det gå vägen nu. Efter äggplockning ville inte det färska fastna. Nu har det gått 2 mens mellan. Ägglossningsgubben tittade fram idag. Håll tummarna är ni gulliga


    vad spännande! självklart håller man tummarna för alla här inneHjärta  är det första barnet ni försöker med?
  • Inalina
    Sweetpineapple skrev 2021-02-17 19:19:38 följande:
    Tack snälla, nu är äggplocket avklarat. Känner mig ganska mörbultad. De fick punktera urinblåsan för att komma åt ena äggstocken vilket inte var skönt alls. Andra sidan var däremot inga större problem.

    De var ju osäkra på om jag skulle kunna göra äggplock över huvud taget då äggblåsorna var många men väldigt små. Nu punkterades tillslut 25 blåsor som gav oss 12 ägg. Väldigt nöjd med det. Vi kommer göra ICSI på alla ägg då sambons spermieprov inte var helt 100.

    Preliminär insättning blir på fredag med en 2-dagars. Om 5 eller fler befruktas får vi insättning på måndag istället.

    Denna olidliga väntan.

    Var det imorgon du skulle starta med sprutorna Inalina? Vad är det du fått utskrivet och vilken dos?
    skönt att ha den biten avklarad, det är väl det värsta (?) i den här processen tycker jag! men alltså 25 st! låter ju otroligt mkt! och skönt med 12 ägg, har ni fått höra hur många som befruktades redan? spännande, låter som att ni har oddsen på er sidaHjärta berätta när du hör något från kliniken!

    jag var hos min klinik i morse och allt ser bra ut för sprutstart ikväll, tjohoooo!!! (tänk att man kan bli så glad över att få sticka en nål i sig själv!)Tungan ute 

    Jag kör med 300 ie Pergoveris som tydligen är typ Menupor fast gjord på syntetisk väg eller nåt sånt, läst bra om det i alla fall. de hoppades att jag skulle få fler som klarade sig till blastocyst-stadiet med den medicinen...?

    förra gången (2018) fick jag ut 12 ägg men bara 3 klarade sig till dag 5 och kliniken tyckte tydligen det var dåligt, men dock fick jag ju en dotter bland de tre embryona så jag var väldigt nöjd ändå! så nu är officiellt syskonförsök på G!Solig
  • Inalina
    Onemore2018 skrev 2021-02-17 19:54:48 följande:
    Det är vårt första gemensamma barn. Försökt i 3 år utan lycka :(
    ok jag förstår, det är lång tid. jag och min man försökte i 4 år innan vi till slut lyckades på 3:e IVF:en, så det finns hoppHjärta
  • Inalina
    Funderar81 skrev 2021-02-18 10:56:07 följande:
    Hejsan, det var vanlig ivf och supersimmare. ??????? Spermierna är från en donator.

    Har absolut inga graviditetssymtom så tvivlar på att det var guldägget. Har testdag på tisdag. Jag hoppas att embryot i frysen består av rent guld ????????????
    hehe låter bra med supersimmare, min man har tydligen också det så det är inte där problemet ligger i alla fall :)

    kommer du testa innan tisdag tror du? försök att hålla dig neutral i den här processen, all ångest och oro man så lätt känner i det här hjälper oss inte direkt. försök nu att tänka att du är gravid tills motsatsen är  bevisadHjärta
  • Inalina
    Krizty88 skrev 2021-02-17 21:54:36 följande:
    Heja heja! Hoppas på att inget oväntat inträffar. Man vill ju bara sätta igång när man ändå vet att man ska göra det förr eller senare liksom.
    tack ja jag får sätta igång ikväll! Känns skönt att vara igång igenSkrattande
Svar på tråden Vi som startar ivf behandling 2021