• Crazzy

    Graviditet slutet av 2021

    Maken har äntligen kommit fram till att han är redo för att skaffa ett till (och sista) barn!

    Någon gång under september nästa år tänkte vi dra igång, och - varning för er med fertilitetsproblem - vi tycks vara väldigt fertila så förhoppningsvis går det fort!

    Ser redan så mycket fram emot väntan, testerna, ultraljuden, jag vet inte vad jag ska göra av mig själv de nästkommande månaderna.

    Är det fler som planerar att dra igång produktionen nästa år? Kanske sitter på några tips på hur jag ska låta bli att bli knollrig?

  • Svar på tråden Graviditet slutet av 2021
  • Meolty
    Crazzy skrev 2021-01-04 22:17:28 följande:

    Hej, vad roligt! Är det en 2022-bebis som lockar?


    Japp! Hehe vet dock inte hur man ska kunna stå ut i så många månader tills man ska starta igång! Ska finkamma Netflix och se alla filmer jag hittar om småbebisar och graviditeter haha!
  • Anonym (Juli)
    Anonym (2) skrev 2021-01-04 10:45:06 följande:

    Tur att spisen inte var på! Haha det är precis så vi har det här. Så fort hon har lärt sig nåt så ska hon börja med nästa grej, hon har så bråttom! Hon fick en gåvagn i julklapp så den körs ju hela tiden nu, det och klättra på alla våra möbler och slänga sig handlöst därifrån för att KANSKE lyckas stå utan stöd en liten stund. Men-man måste ju öva?! Haha. Hon är inte ens 8 mån fyllda, undrar när hon kommer gå. Vi får väl se!

    Tror du har rätt där att ålderskillnaden egentligen inte spelar nån roll. Det blir vad man gör det till. På mig och syrran skiljer det ca 2.5 år och vi har alltid lekt och varit bästa vänner. Iofs var jag ganska liten och barnslig som barn medan hon var mognare och större.

    Vi vill också ha tre eller fyra barn på sikt, men vi får väl ta ett i taget i alla fall! Min dröm vore att ha två täta, sen ett litet hopp till trean och fyran tror jag. Vi vill köpa hus snart också så kanske vore något efter tvåan, vi får se helt enkelt.


    Haha ja skoja inte. Däremot bröt han nyckelbenet vid 11 månader på grund av sin vilda sida.

    Haha ja det dröjer nog inte länge skulle jag tro.

    Jo men så har vi också. 2.5 år mellan dom första och sen blir det 5 år och lite till mellan 2 och 3.

    Vi köpte vårt först hus när första barnet var 11 månader. Det var verkligen en dröm. Däremot kände vi när tvåan kom att det blev rätt trångt på 115 kvadrat så vi sålde det huset och kunde i och med det köpa ett nytt hus på 270 kvadrat istället. Verkligen en dröm. Jag har alltid velat bo i hus då jag växte upp i lägenhet.

    Så bor vi 5 minuter promenad från barnens farmor och farfar vilket är fantastiskt.

    Så med det ville jag bara säga att vilken resa ni har framför .
  • Anonym (Juli)

    Så med det ville jag bara säga att vilken resa ni har framför .


    Meolty skrev 2021-01-04 15:40:45 följande:

    Hej på er! Hoppar in här med! Vi planerar också starta till hösten. Det blir vårat tredje barn :)


    Så spännande. Hur gamla är dom andra?
  • Anonym (Juli)
    Crazzy skrev 2021-01-04 22:07:45 följande:

    Ja det är helt sjukt, de första dagarna av januari har gått olidlig långsamt, gissningsvis för att man väntar på något, haha. Det senaste året har bara runnit iväg, och våren lär i vart fall rulla på bra tror jag. Maken ändrade sig dessutom när vi pratade senast. Planen var september, men så berättade jag om dig (jag ÄR inte läskig, jag lovar) och er plan om maj, varpå han sa "Jaha, är det augusti som gäller för majbebis? Då tycker jag att vi kör på augusti istället!". Så tack!

    Hahah jag håller på att gå igenom vad som är värt att spara av det vi har hemma. Har gett bort det mesta eftersom jag trodde att vi skulle vänta längre innan vi skaffade nr 4...... Maken kollar redan större bil!

    Guuuud vad nice! Tror verkligen att jag kommer vara så mycket mer avslappnad med den här bebisen, än vad jag var med första och sen med tvillingarna!


    Haha. Det är lugnt. Härligt att du fick en månad tidigare. Små vinster liksom. Men ja januari går inte jätte snabbt men vi hoppas det ökar på lite. Jag längtar verkligen efter sommaren. Men våren först. Vi behöver verkligen lite sol och ljus.

    Vi har faktiskt lite kvar. Jag rensade för inte så länge sen och har allt sånt som täcke, sängkläder osv osv.

    Men köpa är ju roligt också. Haha.
  • Meolty
    Anonym (Juli) skrev 2021-01-04 23:56:24 följande:

    Så med det ville jag bara säga att vilken resa ni har framför .

    Så spännande. Hur gamla är dom andra?


    Våra är 7år i juli och 9år. Så beroende på hur snabbt det tar sig kanske vår yngsta hinna bli 8år innan den lilla kommer :p kommer kännas konstigt haha
  • Mammaorange

    Vi har en kille som fyller två i maj, tanken är att börja försöka i oktober så vi förhoppningsvis får en sommarbebis, är lärare så vill gärna hinna gå ut med klassen jag har nu. Men så otroligt jobbig väntan, vi bestämde oss för det här i i september så har reda väntat ett tag.

    Hoppas på att värmen och ljuset gör att tiden går lite snabbare när det är lite roligare att vara utomhus ????

  • Anonym (Lisa)

    Vi började få till en graviditet första dagarna i september.Vi hade försökt innan ochså en del .Och vi lyckades!Dottern föddes i mitten av maj,just då det blommar mest.Hon har alltid varit nöjd med sin födelsemånad och årstid.

  • Anonym (3-barnsmamma)
    Crazzy skrev 2021-01-04 22:15:21 följande:

    Hahahha herregud, TACK FÖR DEN RÄTTSTAVNINGEN, KÄRA TELEFON. Jag skrev "aspirerande", inget annat.


    Jag har oxå alltid tänkt tre barn blir lagom och sambon kände två.. haha och nu planerar vi för en fyra och kan ev även bli en femma. Kul med tvillingar! Hur gamla är dina tidigare barn?

    Jag är 33 år, du? :)
  • Anonym (3-barnsmamma)

    Ser att några planerar barn en speciell månad/årstid. Varför vill ni ha just då? Vi har aldrig tänkt en spec årstid dock har vi fått ett vårbarn (april), ett sommarbarn (juli) och ett vinterbarn (februari). Och jag har alltid tänkt att jag skulle ha höstbarn, haha.

  • Anonym (3-barnsmamma)

    Jag arbetar oxå som lärare och fick mitt tredje barn i februari -20. Fick då släppa min åk 2, känslosamt och jobbigt på många sätt då lösningen för klassen inte blev så bra efter jag gick hem. Kommer troligen få en ny etta när jag börjar jobba i aug igen och om de går fort att bli gravid så kommer jag bara ha den klassen en termin vilket känns så dumt! Men samtidigt vill jag inte skjuta på att försöka då man inte vet hur lång tid det tar. Men är verkligen så kluven för man vill ju inte heller berätta att man försöker eller är gravid de första veckorna.

    Vad har du för åk? Om de dröjer lite innan ni blir gravida, får du en ny klass till hösten 2022?


    Mammaorange skrev 2021-01-05 07:42:20 följande:

    Vi har en kille som fyller två i maj, tanken är att börja försöka i oktober så vi förhoppningsvis får en sommarbebis, är lärare så vill gärna hinna gå ut med klassen jag har nu. Men så otroligt jobbig väntan, vi bestämde oss för det här i i september så har reda väntat ett tag.

    Hoppas på att värmen och ljuset gör att tiden går lite snabbare när det är lite roligare att vara utomhus ????


Svar på tråden Graviditet slutet av 2021