Inlägg från: Klartsomvatten |Visa alla inlägg
  • Klartsomvatten

    Ångest över knöl i armhålan. :(

    Tänk inte det värsta nu. Som föregående skrev så kan det vara något helt annat än cancer. Förstår att du är orolig och att det är jobbigt att vänta men du har ju tid för en ny bedömning på måndag så vänta och se vad de säger då. Gå inte händelserna i förväg, det skapar bara onödig stress för dig själv.

  • Klartsomvatten
    askyfullofstars skrev 2021-01-04 11:56:50 följande:

    Var på vc nyss där en annan läkare fick känna och hon trodde med det var fettknöl. Knölen kunde hon röra på med. Hon ville dock ändå skicka mig på ultraljud för min del och för att hon skulle va 100% säker.

    Så nu får jag vänta ytterligare. Hade ni känt er nöjda med svaret från läkaren eller hade ni ändå väntat tills ultraljudet? Kan en läkare ha jättefel i sin bedömning när de gäller att känna på knöl?


    Jag hade litat på det hon sa, att det mest troligt är en fettknöl. Det är ju dock bra att hon ändå skickar dig på ultraljud för att vara helt säker, det kanske man alltid bör göra när det gäller knölar. För att vara helt säker. Klart att en läkare kan ha fel i sin bedömning, även läkare är ju människor och har fel ibland, dock ska man inte gå runt och tro att varenda läkare har fel. De flesta har ju rätt i det de säger och tror, annars hade de inte kunnat arbeta som läkare.

    Jag hade godtagit hennes svar och väntat tills ultraljudet. Hur länge är det tills dess?
Svar på tråden Ångest över knöl i armhålan. :(