Inlägg från: Anonym (Kvinna26) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Kvinna26)

    Blöder nästan inte alls

    Tkr det låter konstigt att de säger att du ska ha is i magen och vänta några dagar? Vilka tabletter är det du har fått? Jag gjorde en medicinsk abort i somras men var förmodligen senare gången än du eftersom jag fick göra det inne på sjukhuset. Då sa dom iaf att det skulle komma igång efter ca 3 timmar, annars fick man 2 tabletter till. Nu misslyckades ju allt dethär och jag låg inne i ca 1 vecka eftersom min kropp inte reagerade på tabletterna och det slutade med kirurgisk abort. Men jag vet inte om man får samma tabletter om man gör den hemma?

  • Anonym (Kvinna26)
    Anonym (Anonym) skrev 2021-01-08 19:19:25 följande:

    Det var Cytotec jag fick. Hon sa att jag skulle ta 4 i slidan och om blödningen inte kommer igång efter 3 timmar ska jag ta 2 till, vilket jag gjorde då den inte kom igång alls. Tycker också det är konstigt att jag ska vänta då det kan lätt bli infektion om saker finns kvar. I tisdags sa hon att jag var 6+5 och tog då tablett för att avsluta graviditeten på mottagningen sedan gjorde jag abort hemma dagen efter.

    Jag vet dock inte om jag ska vänta tills måndag för att ringa eller åka in till gynakuten imorgon för att vara säker


    Okej då var det samma tabletter som jag fick, jag var ju dock i v.14 så det var ju mkt senare och då kanske det ska blöda mer? Eftersom allt blev så dramatiskt för mig. Som sagt vet jag inte hur en tidigare abort funkar då jag bara gjort denna och en annan för ca 10 år sen men det var en skrapning. Aldrig hört talas om ngn som råkade ut för det som jag gjorde och det verkade inte läkarna ha gjort heller då dom inte heller visste vad dom skulle göra och ville ju egentligen inte skrapa eftersom det var så pass sent. Men den andra som kommenterade verkade det ju ha gått bra för så du ska nog inte oroa dig:)
Svar på tråden Blöder nästan inte alls