Inlägg från: Johannus |Visa alla inlägg
  • Johannus

    Farmen 2021

    BeautifulLiz skrev 2021-02-27 08:48:04 följande:
    Svårt när man inte vet hur det går till. Men jag hoppas i alla fall på Jennifer och/eller Helena. Inget ont om de andra men måste jag välja så.
    Jag hoppas också på Helena, men däremot Erik bara för att Jennifer satte sig själv på Torpet.
  • Johannus
    lövet2 skrev 2021-02-27 18:54:32 följande:
    Nu har jag äntligen tittat i kapp på Farmen och Torpet. Jag var lite sen i starten av olika anledningar.

    Mina favoriter till segern är Daniel, Helena och Malin, även om jag är rätt irriterad på Daniel just nu. Han får brev från sina barn och börjar yra om att vinna till varje pris - för barnens skull. Det verkar bara korkat. Vad tycker han är viktigast, när programmet väl har börjat visas? Vill han verkligen lära sina barn att det är rätt att ljuga, luras och svika så länge man kan tjäna på det? Jag skulle i alla fall skämmas över att bete mig illa mot folk i ett TV-program, oavsett hur mycket man tjatar om att det är en tävling.

    Med det sagt, så vill jag se en vinnare som jobbat hårt, försökt lära sig driva en gård och varit ärlig och schysst mot de övriga. Henrik var min stora favorit, men han var ju inte där för att sola, bada och skapa pakter. Därför tyckte han nog att han gjort sitt när han hamnade på Torpet.

    Vem vill jag se i finalen tillsammans med de 3 favoriterna? Kanske Philippe eller Allan i så fall.
    Välkommen tillbaka lövet2...
    Mina favoriter är nu Daniel och Allan...Kanske också Linnea och Malin. Men hade jag fått ha kvar min klart säkra vinnare för årets farmen så hade det varit Henrik.
  • Johannus

    Hoppas, hoppas Daniel slår ut Phillip som är så säker på sig själv. Skulle Phillip bara vara som vanligt skulle han vara ok, men ingen är duktigare än han enligt sig själv....Gillar inte självupptagna människor.

    Heja Daniel.

  • Johannus
    Nandez skrev 2021-02-28 20:32:18 följande:
    Han är toksnäll med ett stort hjärta
    Det vet jag inte om jag kan hålla med om. Egenkära ser bara till sig själva ingen annan betyder nåt....Säger jag av erfarenhet.
  • Johannus
    Nandez skrev 2021-02-28 20:33:32 följande:
    Barpianisten gillar jag inte
    Där håller jag med dig, gillar inte han jag heller.
  • Johannus
    molly50 skrev 2021-02-28 20:40:53 följande:
    Jag börjar också tycka att han är lite väl självgod,faktiskt.
    Eller hur.....Vinner jag Daniel så är ingen i vägen för mig då vinner jag hela Farmen.....Usch nej gillar inte självgoda människor som bara ser sig själva som världsmästare.
  • Johannus
    Nandez skrev 2021-02-28 20:52:27 följande:
    Undrar vem som blir storbonde
    Jag tror att Phillip väljer Allan som storbonde.
  • Johannus
    lövet2 skrev 2021-02-28 23:00:42 följande:
    Så skönt att Daniel vann! Annars är det en sorglig samling kvar. Malin är värd en finalplats, men resten borde inte ens vara kvar. Allan visar upp riktigt fula sidor. Att han får utbrott när han är hungrig är en sak, men hans uttalanden om att alla andra är korkade och att han bara står ut med dem när han är mätt och nöjd? Han verkar tycka att det är deras eget fel att han får raseriutbrott. Att de förtjänar hans ilska eftersom de är så korkade och irriterande.

    Det borde bli Torpet-final i veckan. Då får jag ändå hoppas att Helena tar sig till Farmen!
    Ja det var skönt att Daniel vann, men däremot tycker jag det finns fina finalister kvar ändå. Jag gillar både Linnea och Malin, Daniel och Allan. Helt klart kan man bli irriterad när man är hungrig (vet hur jag blir själv när jag är hungrig). Har inte hört Allan kalla någon Korkade, nåt jag har missat. 

    Helt klart vore det spännande om Helena kommer tillbaka till farmen för hon är duktig kämpe, men det kanske skulle bli jobbigt för det tjejer som är kvar om hon skulle välja styrka mot det tjejer som finns kvar så åker tjej efter tjej skulle jag tro.

    Jag vill  se i finalen Daniel och Allan.
  • Johannus
    lövet2 skrev 2021-03-01 19:42:40 följande:
    Det känns inte bra med Allan som storbonde. Känns som att han kommer att utnyttja sin ställning till att ge igen.
    Men det var väntat att Allan skulle bli storbonde för han och Phillip umgicks med varann ofta. Däremot att han kommer att använda ställning är väl nästan förstående för det har alla som varit SB gjort. Gillar man inte någon då vill man få ut personen eller om man inte kommer överens om saker.

    Det som för mig kändes konstigt var att Allan valde Daniel som gårdskarl, men kanske vill han spara Daniel för att få kämpa med han senare.
Svar på tråden Farmen 2021