Inlägg från: Johannus |Visa alla inlägg
  • Johannus

    Farmen 2021

    molly50 skrev 2021-03-04 19:35:21 följande:
    Karin och Linnea sitter bara och tittar på.
    Ja dessa två gör inget för att hjälpa killarna. Uppgifterna gäller alla, men årets Farmare har verkligen haft delade uppgifter på killar och tjejer. "Frun ska stå vid spisen medans mannen gör grovgörat" Typ eller?
  • Johannus
    Nandez skrev 2021-03-04 19:53:21 följande:
    Barpianisten är lat
    Ja han är lat....och snacket om att han varken kan laga mat eller göra grovgöra för att inte skada sina fingrar låter bara löjligt.....
  • Johannus
    molly50 skrev 2021-03-04 19:58:27 följande:
    Ja,bra att han valde henne.
    Men han kunde lika gärna ha valt Linnea för min del.
    Jag tyckte det var Bra att han valde Karin....Linnea är en aning snällare och kan ändå prata med folk som hon stör sig på.
  • Johannus

    Ska bli kul och se vem Karin väljer som andre kämpe. Det är ju klart för nästa veckas storbonde så den som åker ut väljer inte ny SB enligt det att Erik blev årets Torpare och samtidigt blir nästa veckas storbonde.

  • Johannus
    Berguven skrev 2021-03-05 01:21:24 följande:
    Jag upplevde det inte alls så. Jag upplevde snarare att hon försökte "bryta" från något som inte behövde brytas ifrån då vi hade sett otaliga gånger innan att kvinnorna var med på bygguppdrag. Nu fanns det fyra stycken män med erfarenhet inom byggbranchen och det vore galet att INTE ta till deras hjälp under bygguppdrag.

    Sedan så fick ju dessa tjejer bygguppdrag (svinstian) av Mary men som alla såg så var det ändå männen (Allan, Daniel och Henrik) som tillslut stod och byggde den när tjejerna tillslut tröttnat och bara lämnade sitt uppdrag.

    Jag förstod aldrig denna "revolt" som Mary försökte dig med, då man som jag tidigare skrev sett hur kvinnorna var med på bygguppdrag. Det var som att hon ville göra en poäng av något helt i onödan och istället skapade irritation hos vissa män. Jag menar, varför var hon tvungen att göra någon sorts feministgrej av det hela från första början är för mig bara underligt.
    Så bra skrivet......hade hoppats jag hade vågat skriva detta......Men helt klart är det så som du beskriver om Mary och jag håller med dig....Bygg uppdragen har tjejerna dragit sig i från...Kanske för att dem inte kan, kanske för att dem inte vill eller orkar....Ska man sköta en Farm ska både tjejer och killar kunna göra allt både inne och ute annars fungerar inte farmen......

    Håller helt med Allan att skulle tjejerna fått ta hand om djuren så skulle det inte fungerat....Ingen tjej har matat fåren, hästarna, hönsen, korna......Hur i helskotta hade djuren överlevt med det tjejer som var med i årets Farmen??? Ut med tjejerna och fram med finalisterna Daniel och Allan........Dock var min största favorit Henrik.
  • Johannus
    Beccus skrev 2021-03-05 07:35:16 följande:
    Håller med till 100%. Försvinner både Daniel o Allan innan final så får övriga det tufft. Ingen sovmorgon, ingen som bygger, eller river ner det som ska rivas sista veckan, ingen som fixar djuren osv. Då finns det ingen tid till att sitta i en stol eller på bryggan och jaga solen.
    Hoppas verkligen att Allan o Daniel tar sig till final, det är dom enda som verkligen klarar av en farm.
    Blir tjejerna ensamma så är det verkligen synd om djuren om dem inte skärper till sig och börjar mata djuren och ge vatten.....Konstigt att inte killarna testat tjejerna tidigare och bara legat i sängen sen kollat om tjejerna gett djuren det dem behöver. Mjölka kan dom, men det är mer än det. Mat klarar dem att göra, men djuren behöver vård.
  • Johannus
    molly50 skrev 2021-03-07 20:09:30 följande:
    Det hoppas jag med. Hon eller Linnea.
    Jag hoppas Linnea får vara kvar...(kanske är jag ensam om detta), men även om Linnea varit lat för utomhus jobb så har hon hjälpt till Adam i alla fall. Och hon har försökt prata om träterna jämfört med Karin så därför vill jag att hon är kvar. Jag hoppas Karin väljer Philip. Eller kanske inte för Philip väljer inte styrka på grund av sina fingrar och då är det svårt och veta vem som åker ut....
  • Johannus

    Har inte tänkt att Malin tagit så många saker under programtiden, men det vekar så. Ja jag tror nog att alla tar lite här och lite där och smakar för att dem är hungriga. 

    Det verkar vara första gången som det inte slaktats mer än en gång. Verkar som ingen är köttätare, ingen har brytt sig om att fiska, ingen har velat ha höns/kyckling till middag.....Man tänker att dem har rökeri, grillplats, grönsaker och potatis, men dem har uteslutit all kött som dem hade kunnat få äta.

Svar på tråden Farmen 2021