• Anonym (zacke­) Trådstartaren
  Wed 3 Feb 2021 12:10
  14536 visningar
  450 svar
  450
  14536

  Otrohet?

  Anonym (Andreas) skrev 2021-02-03 12:06:36 följande:
  Fast dom behöver inte ha träffats hemma knäppskalle.. Dom kan ju ha åkt till ett hotell eller befunnit sig på ett ställe när de borde varit på jobbet rent tidsmässigt..
  Ja många som skriver som har lite otur när dem tänker.....
 • Anonym (zacke­) Trådstartaren
  Wed 3 Feb 2021 12:25
  #34
  Anonym (BBW) skrev 2021-02-03 12:13:45 följande:
  Och är då så obegåvad att dom inte tar en taxi, åker kollektivt eller sammåker i en bil som någon av parterna äger eller på annat sätt har full koll på. Du får ursäkta men begåvningen på detta troll är inget som imponerar. Jag har lekt otrohetslekar i mer än 10 år så jag har rätt bra koll på hur man gör om man inte är totalt obegåvad.
  Dem flesta hoppas jag inte är som du. Utan är tyvärr med om det för första gången. Dem flesta tror jag knappast är "proffs" på otrohetsaffärer utan som det har skrivits tidigare majoriteten av all otrohet är en gång på fyllan typ. 
 • Anonym (zacke­) Trådstartaren
  Wed 3 Feb 2021 14:16
  #43
  Anonym (VS) skrev 2021-02-03 12:19:53 följande:

  Jobbigt läge TS!

  Är hon borta utanför kvällstid nu i dessa corona-tider? 
  Om inte så betyder det ju att de träffas på arbetstid (om det nu är nåt????)

  Om du är orolig, ingen ide att konfrontera förrän du vet mer.
  - Kolla närvaro via GPS.
  - Kolla om din fru, efter denna incident, börjat låsa sin telefon.(Ökar ju risken att det faktiskt är nåt)
  - Se om du kan "råka" få fel telefon igen, kolla då igenom Messenger och andra appar för chat etc som inte inbegriper att nummer står i telefonboken?
  - Vart jobbar "mannen längre ner på gatan", är det i geografisk närhet till där din fru jobbar? (Kollas lämpligen via LinkedIn)
  - Bor "mannen längre ner på gatan" själv ? Singel = större risk.

  Kom ihåg, (vad än vissa andra försöker tuta i dig här) det är din rätt att få veta om din fru bedrar dig!


  Nej hon är inte borta särskilt mycket nu när det är Covid tider...mycket möten sker ju digitalt nu istället. Men innan så har det varit mycket möten och konferenser etc men det ligger ju något år bakåt i tiden nu. Hon hanterar inte telefonen annorlunda än vad hon brukar bedömer jag, den ligger som vanligt på soffbordet. Har inte kollat än om hon har bytt inloggning än...ska försöka kolla ikväll.
  Mannen är inte singel utan har familj och längre ner på gatan låter som han är en granne men riktigt så är det ju inte, gatan är lång och han bor väl någon halv kilometer ifrån oss.
 • Anonym (zacke­) Trådstartaren
  Wed 3 Feb 2021 15:09
  #49
  Anonym (VS) skrev 2021-02-03 14:42:54 följande:

  Låter ju rätt konstigt detta.

  Så enda möjligheten att träffas vore alltså under arbetstid?
  Jobbar hon hemifrån på heltid och jobbar du hemifrån på heltid?
  Dvs finns det ens ett tidsfönster då hon kunnat träffa denne man om man ser bakåt några veckor?

  Ifall hon inte jobbar heltid hemifrån:
  Har du kollat upp om deras respektive arbetsplatser ligger nära varandra? 

  Kolla som sagt inloggning på telefonen, borde väl ge en fingervisning om det finns nåt att dölja.

  Anta ingenting än, du vet för lite fortfarande. Gräv vidare 


  Hon har jobbat några dagar hemifrån då och då
 • Anonym (zacke­) Trådstartaren
  Wed 3 Feb 2021 15:43
  #55
  molly50 skrev 2021-02-03 15:31:35 följande:
  Är det något jag har missat? Ta har väl inte snokat utan bara råkat svara i sin frus mobil i tron att det var hans.
  Den här BBW är det bara att sätta lite inom parantes....verka bra på att gissa och bara killtycka i allmänhet. Nej helt rätt Molly jag har inte börjat snoka än annat än att kolla upp numret som ringde upp. Ikväll om tillfälle ges ska jag kolla om frun ändrat sin inloggning i telefonen och sen ta det därifrån.
 • Anonym (zacke­) Trådstartaren
  Wed 3 Feb 2021 15:47
  #57
  Anonym (BBW) skrev 2021-02-03 15:40:32 följande:
  Att kolla samtalslistor och kontakter är i alla fall i min värld att snoka. Om du bland dina rosa små dunkuddar inte ser det så säger det tyvärr en hel del om din moral och förmåga tolka lagar.
  Big Beatiful Woman: Nej inga kontakter är kollade men i min "lilla rosa värld" och framför allt så står numret på displayen om den inte finns som kontakt annars ploppar det du döpt kontakten till upp.
 • Anonym (zacke­) Trådstartaren
  Thu 4 Feb 2021 07:34
  #76
  +1

  Som vanligt så tar flashback maffian (eller om det är samma killa under massa olika anonyma synonymer) över trådar och gör dem odugliga eller ointressanta med massa dissningar, påhitt och killgissningar. Jag tror dem allra flesta stora kontor har fasta växeltelefoner i alla fall alla stora kontor jag jobbat på. Nu över till verkligheten, frun har inte bytt kod, hon vakar inte över mobilen som en hök och hon har inte raderat samtalslistor. Börjar tro att det var en felringning....eller så är hon så mycket smartare och vill få mig att tro det. Nåja alarmet har gått och jag håller ögon och öron öppna nu.

 • Anonym (zacke­) Trådstartaren
  Fri 5 Feb 2021 08:11
  #93
  +1

  Det har väl hänt så pass att jag nu vet vad jag måste göra. Igår efter ha nattat barnen så ville hon gå på en promenad för att rensa huvudet. Minus 8 grader?..ja ja.. kollar på henne lite ur ögonvrån från köket när hon klär på sig. Det får bli en väldigt kort promenad tänker jag med tanke på att hon inte klär på sig särskilt mycket mer än hoppar i skorna och jackan. Låter henne få ett bra försprång sedan går jag ut efter. Efter den första större svängen på vägen så hinner jag precis se att hon hoppar in i en bil som väntar och direkt åker därifrån. Är för långt ifrån för att se reg nr men det ser ut som en mörk nyare Volvo S90. För mig spelar det inte så stor roll längre vad som utspelar sig i bilen eller med vem jag bestämde mig där och då. Vår ekonomiska situation är lite luddig med arv, tomter, och nybygge etc där både jag och min familj gått in med avsevärda summor och hon i stort sett ingenting så innan jag säger något så ska jag ta hjälp att reda ut vår situation först. 

 • Anonym (zacke­) Trådstartaren
  Fri 5 Feb 2021 09:40
  #99

  Fick tag på en bra familjerätts advokat (gammal skolkompis) För det första så har vi bra äktenskapsförord skrivna men dem var inte stämplade i tingsrätten upplyste advokaten mig och då gäller dem inte!!!??? Så det var det första jag gjorde nu på morgonen hängde på låset och fick alla papper stämplade. Bra lärdom för alla som läser, jag hade ingen aning.

 • Anonym (zacke­) Trådstartaren
  Fri 5 Feb 2021 09:50
  Anonym (FYI) skrev 2021-02-05 09:38:06 följande:
  Tänkte bara...Hur jävla korkad är man att bestämma träff så här snabbt inpå vad hon borde se som en risk. Inte ens ta på sig kläder som harmoniserar med kylan??
  Du gör ingen större förlust att bli av med henne.
  Bra fråga....hon fick antagligen bråttom samt att hon inte visste att jag såg henne. Men det spelar ju egentligen ingen roll mest bara tacksam just nu att jag fick klarhet
Svar på tråden Otrohet?
Logga in
Bli medlem