• Anonym (zacke­) Trådstartaren
  Fri 5 Feb 2021 09:54
  14579 visningar
  450 svar
  +1
  450
  14579

  Otrohet?

  Anonym (för sent) skrev 2021-02-05 09:45:47 följande:

  Ja, det kan vara för sent för att föra undan tillgångar inför stundande bodelning, tyvärr.


  Ja rent uppenbara tillgångar kan det vara för sent för beroende på hur länge mitt psyke pallar för att dra ut på tiden men äktenskapsförordet det gäller obönhörligen från det datum tingsrätten stämplar och det var det viktiga. Då kan hon inte komma åt vad jag och min familj gick in med i bygget. Vilket borde betyda att jag kan bo kvar. Har möte med min bankman efter lunch.
 • Anonym (zacke­) Trådstartaren
  Fri 5 Feb 2021 17:08
  Anonym (FYI) skrev 2021-02-05 10:03:09 följande:
  Uppdatera gärna. Det kan vara bra kunskap för andra i din situation.
  Jo det stämmer...att jag lyckades med att få äktenskapsförordet stämplat i morse räddar hela min situation och mina och min familjs pengar. Bankmannen såg närmast lättad ut när jag sa att jag fått det registrerat och stämplat. Jag kommer nu att kunna bo kvar i huset. Sedan sa advokaten att det tydligen finns avräkningsregler om man har varit gifta mindre än 5 år så hon kanske inte har rätt till 50% på den överskjutande delen heller. Så har ni viktiga papper där hemma kolla upp deras giltighet och har ni äktenskapsförord liggandes kolla att det är stämplat och registrerat hos tingsrätten annars är det värdelöst, enbart en advokats underskrift räcker inte. Kan ju bli spännande nu när bubblan spricker och hennes kopia inte är stämplad men originalet är det. Hon (och hennes advokat för det kommer hon helt säkert att anlita) kanske tror att det är värdelöst.
 • Anonym (zacke­) Trådstartaren
  Sun 7 Feb 2021 13:43

  ?promenaden?  kanske varade kanske 40 - 45 min, kollade inte så noga på klockan för jag satt vid datorn och i telefon med min skolkamrat advokaten och gick igenom olika scenarier och handlingsplaner när jag hörde henne låsa upp ytterdörren. Men ?promenaden? fick jag veta var ?uppfriskande?. Hon var hur trevlig och kärvänlig som helst...om jag inte visste det jag visste hade jag aldrig misstänkt någonting. Hon undrade vem jag hade suttit i telefon med så jag sa att det var min gamla skolkamrat advokaten....ingen reaktion. Jag sa att han hade berättat för mig om ett knepigt otrohets/skilsmässo fall, igen ingen reaktion alls. 

 • Anonym (zacke­) Trådstartaren
  Mon 8 Feb 2021 07:08
  molly50 skrev 2021-02-07 14:29:27 följande:
  Du kanske ska berätta för henne att du vet?
  Nu har du väl tillräckligt med bevis och har ordnat upp det med ekonomin?
  Jo det måste jag göra, vi har lagt upp en handlingsplan så om allt går bra med banken i veckan så kommer hon få veta lagom till helgen som kommer.
 • Anonym (zacke­) Trådstartaren
  Mon 8 Feb 2021 07:22
  Anonym (Heart) skrev 2021-02-07 14:39:20 följande:

  Vet du om mannen i telefon och som bor längre ner på gatankör en mörk Volvo S90?


  Har försökt kolla på deras uppfart när jag har kört förbi men inte sett någon S90
 • Anonym (zacke­) Trådstartaren
  Mon 8 Feb 2021 09:00
  Anonym (Djävulens advokat) skrev 2021-02-08 08:47:11 följande:
  Vilken tur att du kan få hjälp så snabbt med allt, viktigast är just att se om sitt eget hus, så att säga.

  Kommer du att berätta för hans fru sedan förresten? Det känns lite som att hon har rätt att veta och slippa bli förd bakom ljuset också.
  Vet inte, har inte tänkt så långt, kanske om min fru erkänner allt och pekar ut mannen jag misstänker men hur framför man sådan information utan att själv framstå som en komplett galning som säkert mannen i så fall säkert kommer att försöka måla upp mig som.
 • Anonym (zacke­) Trådstartaren
  Mon 8 Feb 2021 09:44
  +3
  Anonym (Fattar inte) skrev 2021-02-08 09:26:13 följande:
  Konstigt att det första du gör är att skriva på FL!
  Är allt det du "berättar" sant? Kanske är du bara trött på Corona och vill ha någonting att göra?
  Vem fasen startar en tråd när en sådan hemsk händelse inträffar? Så så sjukt!
  Var och en är naturligtvis berättigad till sin egen åsikt, nu vet vi din. Det är precis som med en tv apparat om du inte gillar en tråd så behöver man inte läsa eller ens kommentera. FL är ju i mångt och mycket till för söka stöd av personer med liknande erfarenheter eller som kan komma med uppslag och kunskap och det har jag fått. Jag är nöjd.
 • Anonym (zacke­) Trådstartaren
  Mon 8 Feb 2021 11:48

  Det här är jag väl inte stolt över men jag kände ändå att jag ville ha lite mer på fötterna med tanke på hur duktig frun är på att argumentera för sin sak i normala fall. Jag hade en liten GPS tracker liggande som jag fick av min chef nån gång i våras så den har jag nu reggat igång och lagt i hennes bil (den står ju som sagt på mig). Vill väl egentligen också aktivera spårning av mobilen men har inte gjort, mobilen och abonnemang står ju på henne även om det är jag som betalar.

 • Anonym (zacke­) Trådstartaren
  Mon 8 Feb 2021 12:15
  Anonym (Helt rätt) skrev 2021-02-08 11:51:28 följande:

  TS Din fru verkar vara väldigt cool i sin tro att du har noll koll. Hur är er relation/samliv i övrigt? Tycker att du är imponerande behärskad


  Det här kom som en blixt från en klar himmel för mig...Jag har inte märkt något som har blivit annorlunda i vår relation inte ens så här efteråt. Från min synpunkt var vårt förhållande bra och sunt. Njae det var ju chock först men nu har jag så mycket att göra innan det stora avslöjandet så jag håller mig fokuserad på det men det är ju klart känslorna går upp och ner som en bergodalbana.
 • Anonym (zacke­) Trådstartaren
  Mon 8 Feb 2021 15:45
  Anonym (Heart) skrev 2021-02-08 15:19:20 följande:

  Usch vilken soppa du har hamnat i!
  Min (enda) erfarenhet av att konfrontera i ett sånt här läge är att det är störst chans att få någon form av ärliga svar är vid första tillfället. Om man tar konfrontationen i flera steg så lär sig kvinnan att behärska sitt ljugande så att man nästan tror att hon tror på sina egna lögner till slut.

  Jag vet inte om du känner att du behöver få reda på sanningen, eller om du redan tycker att du vet tillräckligt. Om jag var i dina kläder så skulle jag försöka få henne att trasla in sig i en lögn, tex kan du be henne att berätta om promenaden som hon tog härom kvällen - du verkade så uppiggad, var gick du, osv. Fråga sedan om det inte blev kallt eftersom hon bara hade tunn jacka och tunna skor, och sedan kommer dråpslaget att du följde efter och så att kon klev in i bilen (som kanske tillhör samma man som ringde).

  Gör det väldigt tydligt att det kommer få enorma konsekvenser för er relation om hon fortsätter ljuga.

  Sedan skulle jag gå vidare och fråga om hon känner mannen som ringde till dig. Därefter fråga varför han ringde och sa att du var en goding och att det var helt underbar....  Att han ringde ytterligere tre gånger... Varför det var så viktigt att stänga av telefonen efter förväxlingen....

  Om du tar en konfrontation, se till att ni har en lugn miljö och tid att bottna i samtalet, att barnen inte är hemma, att hon inte har en ursäkt att gå till jobbet, väninnan mm.


  Ja jag vet inte alls vilken linje hon väljer att gå på...antingen så räknar hon kallt med att hon ska kunna snurra upp mig fullständigt i diskussionen och kommer vända allt mot mig eller så lägger hon sig helt platt och kör en lögn om att det bara hänt en enda gång, det var ett misstag och hela det köret. Vi får se, hoppas att gps trackern kan ge mig något mer under veckan. Vad hände för dig när du konfronterade?
Svar på tråden Otrohet?
Logga in
Bli medlem