Inlägg från: Friger |Visa alla inlägg
  • Friger

    Gravid men han vill inte ha barn

    Lätt. Har du bara ett biologiskt barn sedan tidigare så skulle jag behålla ungen om jag vore du. Sen skulle jag lösa problemen allt eftersom dom dyker upp.

    Klart det går att jobba skift och ha barn. Otroligt många primadonnor här inne. Allt är inte rosenvatten hela tiden. Ibland får man bara kämpa.

  • Friger
    feelingconfused skrev 2021-02-03 21:56:28 följande:
    Det är lite så jag känner också. Jag tror jag skulle ångra mig resten av livet om jag avslutar den här graviditeten med den längtan jag ändå har. Kanske hade stått ut om jag aldrig blev gravid men att veta att jag har en bebis på G i magen och att jag ska besluta att ta bort det - nej det känns fel..

    Jag tänker också så. Det finns ju fördelar också. Denna vecka jobbar jag t.ex 2 pass. Har massor med tid att ta hand om barn, laga mat, skjutsa osv. Sen är det inte så varje vecka men jag jobbar ju i snitt 32h i veckan på heltid tack vare skiftjobbet.
    Det där med skiftjobbet låter mest som argumentation. Han är osäker och då hittar man på argument som stöder ens sak även om det inte är den bakomliggande orsaken. Hans bakomliggande orsak är säkert att han redan har 3 biologiska barn och inte har något behov av en till, men det är inget bra argument att säga till dig.

    Jag kan gott föreställa mig att du skulle ångra dig resten av livet om du gör abort nu. Han får bita i hopp helt enkelt. Hur sköta hämtning lämning på dagis är detaljfrågor som är aktuella om typ 1-2år. Säkert också ett svep-argument för att stödja hans tes, jag tror inte det är ett riktigt argument.
Svar på tråden Gravid men han vill inte ha barn