Inlägg från: Hoppas2022 |Visa alla inlägg
  • Hoppas2022

    Vi som planerar syskon 2022

    mape92 skrev 2021-06-07 09:04:06 följande:

    Ja jag funderar på att köra en till cykel med att bara ligga utav helvete, typ börja 5 dagar efter mens och sen köra varje dag fram tills eventuell mens kommer :P 

    Funkar inte det så kommer jag nog testa ägglossningstest. 


    Låter som en bra plan :)
  • Hoppas2022
    Anonym (Bebisdrömmar) skrev 2021-06-07 18:25:37 följande:

    Och då började mensen så blir att satsa på nästa äl istället :(


    Så tråkigt :( önskar dig bättre lycka nästa månad!
  • Hoppas2022
    Hadt skrev 2021-06-09 06:30:34 följande:

    Jaha! Så länge kunde man hålla sig haha.

    Tog ett test nu imorse och kunde ana ett svagt streck, är det någon mer som ser?

    Oredigerade bilder, bara lagt till strecken på andra för att man ska se bättre.


    Jag ser streck :D hoppas det blir starkare!
  • Hoppas2022
    Hadt skrev 2021-06-10 07:03:04 följande:

    Okej dagens uppdatering!

    Blev ett Predictor Early, trodde den var helt blank men kunde ana ett svagt streck på den med? Jättesvårt att få med på bild, glaset reflekterades och hade sig haha! Syns såklart bättre i verkligheten och knappt ens på bild. Är ÄL+8 idag, ev +7 beroende på.

    Hcg fördubblas varannan/var tredje dag så förhoppningsvis imorgon eller lördag ska det vara tydligare om där nu är något!


    Jag ser strecket! Men jobbigt när det är så svagt, man vill ju ha ett tydligt svar på om man är gravid eller inte. Du är ändå så tidigt ute så jag tippar på att det blir starkare i dagarna. Så här tidigt kan det vara positivt en dag och blankt nästa dag eftersom hcg nivån är så låg och varierar mer i urinen beroende på hur mycket man druckit och hur ofta man gått på toa. Håller tummarna för att det blir starkare test imorgon!
  • Hoppas2022
    Hadt skrev 2021-06-11 06:11:16 följande:

    Alltså tjejer...

    Hade ett CB ultratidigt planerat för idag, vilket jag tog och nästan direkt kom ett blått streck!?

    Men hört så mycket spök på dessa så tog mitt sista vanliga rfsu sticka och där kom en svag svag linje?

    Så tog mitt sista Predictor Early och där kom ett rosa streck tydligare än igår?!

    Så tog jag ett CB veckoindikator som visade negativt...

    För det första, hör ni hur galen jag är haha?

    Använde upp alla mina stackars test som jag så fint räknade ut igår skulle räcka några dagar till.

    Jag antar att jag är gravid?!! Att det är för tidigt för sista CB för att set är så pass tidigt, rfsu var ju så superosynligt och dom mäter väl från samma.

    Har såna starka symtom! Igår började mensvärken från helvetet, kändes som om blodet kommer forsa närsom men inget ännu men är så rädd, gör så ont och känns som det kommer närsom :(

    Lägger in bilderna från nu här så får ni hjälpa mig tyda, såklart blir dom inte alls lika starka som i verkligheten, blev förvånad hur dåligt det syns på bild!


    Jag ser på både PE och CB :D Du är ju fortfarande väldigt tidigt ute så det är ju ovanligt att det syns såhär tidigt. RFSU är från 25 och dem tidiga är väll från 10 om jag inte mins fel? Det digitala är från 25 så jag skulle tippa på att det blev negativt eftersom du ännu inte har hcgnivån på 25 och över. Med min sista hade jag hemsk mensvärk som blev starkare fram till två dagar efter beräknad mens. Sista dagen med den mensvärken var en söndag och jag var sängliggande hela dagen på grund av smärtan. Trodde verkligen mensen var på gång då men dagen efter försvann det och fick istället lätt mollande värk som kom och gick i några veckor. Du kommer säkert få starkare test nu under helgen :)
  • Hoppas2022
    Anonym (88a) skrev 2021-06-11 10:36:50 följande:

    Nu är det snart dags för ÄL, den här gången har vi fått till det mer spontant, är det bara jag eller känner man sig lite mer sugen på sommaren? ;)


    Det håller jag med om :) Lycka till!

    För min del verkar det som jag får ännu en normal månad. De två månader då jag överrumplades av äl på dag 10 verkar ha varit tillfälligt eller så är det apiforce som hjälper mig ha en normal cykel nu. Är på CD 9 nu och har inga äl känningar alls och normalt ska jag då ha äl på onsdag eller torsdag nästa vecka. Känns superbra för då är min man hemma :)
  • Hoppas2022
    Hadt skrev 2021-06-11 12:11:54 följande:

    Åhh!!

    Ja precis! Förhoppningsvis är det bara så, men man vill ju ha den där digitala bekräftelsen där det står att man är gravid innan man verkligen kan förstå det :)

    Det lugnar mig att höra att du också haft sån mensvärk som gravid! Jag minns inte alls hur det var i början med min son och då är det bara 1,5 år sen han blev till haha. Tack snälla för att du delar med dig.

    Jag hoppas verkligen!!


    Ja precis, jag hoppas du får det bekräftat på det digitala i dagarna <3 har du någon plan på när du tar nästa digitala?

    Med min första hade jag inga PMS besvär så då tänkte jag inte ens på om det var någon skillnad med mensvärk eller annat men hade ingen mensvärk då vad jag kan minnas. Han var inte planerad så tänkte inte så mycket på symtom då.

    Med min andra hade jag ingen mensvärk men fick blödningar vid de tillfällen jag skulle haft mens så i vecka 4,8 och 12 blödde jag. Om jag inte planerade barn och tagit testet så hade jag nog inte vetat att jag var gravid då.

    Så med två barn hade jag ingen mensvärk och med tredje hade jag rejäl mensvärk. Det är lustigt att graviditeterna är så olika, hade underlättat om alla graviditeter var likadana så man slipper oroa sig kring allt nytt :)
  • Hoppas2022
    Lucifer91 skrev 2021-06-11 13:42:15 följande:

    Håller på med ÄL tester då NC rekommenderar de :p hade ni testat en gång till om några timmar eller? Jag upplever inte de positivt än.... eller de är de?!


    Hmm svårt att säga men jag hade nog tagit ett till test idag. Jag använder mig av RFSU och båda månader har jag fått positivt på kvällen.
  • Hoppas2022
    Hadt skrev 2021-06-12 06:29:54 följande:

    Åh herregud!

    Hoppas den stannar <3

    Beräknad 22/2-2022.


    Stort grattis :D vilken dag efter äl är du på nu?
Svar på tråden Vi som planerar syskon 2022