Inlägg från: Hoppas2022 |Visa alla inlägg
  • Hoppas2022

    Vi som planerar syskon 2022

    Indi16 skrev 2021-05-20 19:17:14 följande:

    Hej allihopa!

    Ny här i tråden. Har alltid haft oregelbunden mens, har kunnat ha mens 1-2 gånger på ett år bara och alltid varit nervös över hur det ska bli med barn. Jag och min sambo sen 8 år plussade i juli 2019 helt oväntat då sista mensen var i januari 2019 och i februari 2020 kom vår älskade son. Jag fick havandeskapsförgiftning, spydde konstant, var inlagd på lasarettet med konstant uppsikt och han kom i v37+4. Efter det så har tankarna varit galna ?kan jag få fler nu?? ?Hur länge ska vi försöka?? ?Kommer jag må dåligt?? Dessutom var återhämtningen lång.

    I januari i år slutade jag amma och mensen kom igen i mars. Nu har jag mått skit i en vecka och tänkte att jag måste utesluta, tog ett gravtest och trillade typ av toan när det var ett plus. Jag är så lycklig. Jag ska få en familj jag alltid drömt om med 2 barn. Det blir 22 månader mellan dom. Men pga att den första kom i februari 2020 är den andra nu beräknad 26/12-2021.. Jag som hoppades på 2022 ????

    Våra familjer såg ju hur sjuk jag var och alla har sagt ?vänta tills den store är lite självgående om ni ska orka? så nu mår jag dåligt över det. Att orka finnas för båda mina barn och finnas för den första nu när jag redan märker att denna graviditeten verkar börja likadant, knappt ätit på 1v nu för jag blir spyfärdig och jag trodde bara jag var sjuk..

    Någon som har tips, råd eller pepp? Min stora dröm i livet var att få 2 barn och ha en fantastisk familj fylld med kärlek för det fick inte jag. Men nu är rädslan av otillräcklighet så påtaglig.


    Stort grattis till graviditeten :) Lider med dig! Jag spydde mig själv genom nästan hela förra graviditeten. Och graviditeten innan dess hade jag havandeskapsförgiftning. Har du testat postafen eller lergigan? Nu i min sista graviditet fick jag trombyl för att få bättre flöde i livmodern vilket sänkte mitt blodtryck och fick ingen HF. Om du inte redan gjort det så se till att få tid på SMVC så kan du få träffa en läkare tidigt som kan hjälpa dig planera graviditeten.
  • Hoppas2022
    Anonym (Försökmednr2) skrev 2021-05-30 08:44:04 följande:

    Åhh.. Men det kommer!

    Nej du, det var så blankt det kunde bli så det var mensen som kom helt enkelt. Skittråkigt men jag var inställd på det redan så värsta besvikelsen kom ju när jag började blöda. Har på något sätt redan accepterat att det blir att försöka till hösten istället :) glömde ju uppdatera om intervjun också! Den gick jättebra, hoppas dom kan erbjuda mig en fast tjänst i höst!


    Tråkigt med mensen, hoppas det går bättre till hösten! Och så kul med intervjun och nytt jobb!!! :)

    Själv blir det antagligen mens här med om några dagar, har pms och känner mig nere som jag brukar göra innan mens. Försöker ändå tänka positivt, den stora skaran blir gravida inom 12 månader så jag har 9 månader till på mig :)
  • Hoppas2022

    Tog ett RFSU test för en stund sen och fick en svaaag knapp synbar skugga inom testtiden men den försvann efter testtiden. Nu är man så otroligt förhoppningsfull :D hoppas verkligen att det betyder att det är något så att det inte bara är just en skugga. Har fått totalt blanka test tidigare med RFSUs. Jag tog bild på testet nu när det är blankt och har mixat med bilden för att se om skuggan gick att se med någon upplösning och det är utan tvekan en skugga där. Hoppas innerligt nu att det betyder något och att jag får ett tydligare test imorgon med morgonurin.

  • Hoppas2022
    ugglans skrev 2021-05-31 13:27:55 följande:

    Ååh spännbande! Dela gärna med dig av en bild på testet :) Är det ett testa tidigt? Och vilken dag är du på idag?


    Vanligt RFSU, är på äl+11 och det är inte morgonurin. Jag hoppas sååå mycket nu. Har aldrig fått en skugga på dessa test men däremot på CB för några månader sen så det är blandade känslor nu. Vill inte bli besviken men svårt att inte bli helt till sig av dessa test.
  • Hoppas2022

    Bild 2 är oredigerad och togs efter testtiden gått ut, det är helt blankt men skuggan syns på de redigerade bilderna.

  • Hoppas2022
    mape92 skrev 2021-05-31 14:18:06 följande:

    Gud va spännande! Jag ser en skugga på sista bilden. Hoppas vi får se ett positivt test imorgon med morgonurin. Blev nästan lite sugen själv på att testa tidigare nu. Har du några symtom? 


    Jag har inga alls symtom, har pms, mollande mensvärk och nedstämd så det är som om mensen ska komma men samtidigt så hade jag precis så i min sista graviditet med. Kände mig gravid först i vecka 7 då. Så jag hoppas innerligt! Vilken dag är du på?
  • Hoppas2022
    mape92 skrev 2021-05-31 15:20:28 följande:

    Spännande! Är så kul att gå in och kika här varje morgon och se om det hänt nått. 

    Jag har BIM på fredag! Sist jag var gravid så testade jag en vecka efter BIM och då liksom visste jag att jag var gravid, Mina bröst såg och kändes tunga haha. 


    Spännande :) jag har BIM på torsdag! Jag kunde såklart inte hålla mig till imorgon och tog ett nytt test nu efter 3 timmar och testet var nu med en ännu tydligare skugga :D Syns även efter provtiden nu men går inte att fånga på bild så det är fortfarande negativt men hoppas det är ett tecken på ett kommande positivt test :D
Svar på tråden Vi som planerar syskon 2022