Inlägg från: Emmissss |Visa alla inlägg
  • Emmissss

    Vi som planerar syskon 2022

    Hallå tjejer!

    Vi har pratat om bra arbetsgivare... Jag slutar ju på mitt jobb nu efter föräldraledigheten och har sedan tidigare blivit lovad full semester. Jag har jobbat några dagar under min fl och har tagit semesterdagar i juli/augusti blandat med fl. Jag har jobbat på byrån i 6 år.

    Nu ringer min chef och säger att de tar 15 dagar för mig för att jag sagt upp mig!? Som stått med på min lönespec och plötsligt får vi bonus och jag får halva för jag har varit mammaledig.

  • Emmissss
    Anonym (Försökmednr2) skrev 2021-08-15 20:34:48 följande:

    Mensen kom en dag tidigare, så ingen bebis denna månaden heller. Laddar om och hoppas att nästa månad är vår månad! Lägger in min nya bim.


    Vad tråkigt vännen. Hoppas ni snart får ett plus!!! Har du börjat ditt nya jobb än?
  • Emmissss
    Anonym (Försökmednr2) skrev 2021-08-15 23:35:43 följande:

    Jaa, det vart lite jobbigare än jag trodde! Kändes som jag var lite mer avslappnad och skulle ta det som det kommer. Men nee, jag blev besviken! Men vi alla härinne försöker ju och jag är inte ensam om att känns denna besvikelse. Nej, jag börjar om två veckor typ, så försöker tänka positivt att jag nu inte behöver börja på ett nytt jobb och redan vara gravid när man börjar haha!

    Hur går det för dig? :)


    Usch, jag vet hur det känns. Hemskt!

    Samma här, börjar första september. Just nu skyddar vi oss, har ÄL just nu. Orkar inte med stressen om vi skulle plussa och vara ny på jobbet med nytt folk. Men får påminna sambon var o varannan dag. Han fick nog upp ögonen lite på syskon efter missfallet.
  • Emmissss
    Anonym (Försökmednr2) skrev 2021-08-15 23:47:22 följande:

    Ja, men nu får det bli nya tag :)

    Ja, men juste! Spännande! Förstår dig hur du menar med den stressen. Har ni pratat om hur länge ni vill vänta innan ni försöker igen eller tar ni lite det som det kommer och känner efter att du börjat jobba igen?


    Ja det är ju sjukt svårt att säga men det är just så jag är säker på förlängningen. Men kanske typ 3 gånger till eller något. Men det är klart man är sugen, skulle vilja börja NU och bara lägga in mig direkt på listan. <3
  • Emmissss
    Ik96 skrev 2021-08-17 06:35:24 följande:

    Hej alla! Känner att jag behöver skriva av mig lite.

    Jag är på äl+9 idag och har inga direkta symtom på att jag skulle vara gravid. Däremot har jag senaste 2-3 dagarna haft väldigt svårt att somna och vaknar även på natten och har väldigt svårt att somna om. Vilket jag aldrig har problem med annars. Sover alltid som en stock. Sen har jag krypningar och "oroligheter" i benen som också gör det väldigt svårt att komma till ro och somna. Jag hade stora problem med det i förra graviditeten också men det var ganska långt in i den. Man har ju såklart ett önsketänkande på att det är ett tecken på graviditet men jag vet inte då jag även är sjuk i lite feber och förkylning/halsont. Inte för att jag brukar ha ont i benen på det sättet när jag är sjuk men jag börjar undra om krypningar beror på viruset istället. Jag tog ett gravtest nu på morgonen och där var solklart bara ett streck.

    Är det något som haft sömnsvårigheter och krypningar i benen som ett tidigt tecken?


    Jag hade så längre in i graviditeten men jag måste berätta att gången när jag plussade var första gången under våra försök som jag var sjuk. Tror det bara är positivt att var det, då man sänker sitt immunförsvar. Jag är i princip aldrig sjuk, någon gång per år och det var gången vi blev gravida med vår dotter. Brukar du ofta vara sjuk?

    Håller tummarna att det blir ett plus!!! :)
  • Emmissss
    Ik96 skrev 2021-08-17 09:45:34 följande:

    Intressant! Min dotter är sjuk också så garanterat hon som smittat mig denna gången. Jag brukar vara sjuk några gånger per år men nu var det ganska längesen. Man blir ju helt galen nästan och försöker ju analysera alla tänkbara symtom också :P ska försöka vara lite kall och vänta med att testa igen tills slutet på veckan om inte mensen kommer innan :)


    Tror iallafall inte det är något negativt med att vara sjuk :) Så spännande! Hoppas <3
  • Emmissss
    Ik96 skrev 2021-08-19 06:22:16 följande:

    Gere

    Herregud!!

    Jag tror att jag är gravid?!?!


    Men guuud, grattis!!! <3 Du ser vad bra det är arr sänka immunförsvaret lite!
  • Emmissss
    Hoppas2022 skrev 2021-08-20 11:51:25 följande:

    Här är två redigerade bilder, syns mer där:


    Vad spännande, ser verkligen ut som streck! :) Har du testat något digitalt?
  • Emmissss
    Hoppas2022 skrev 2021-08-20 21:08:32 följande:

    Nej inget digitalt men det var nog tyvärr bara ett torkstreck. Resten av dagens test har varit helt blanka. Men ger inte upp hoppet ännu, är bara på äl+10 så finns fortfarande en chans :)


    Jag håller tummarna! <3
Svar på tråden Vi som planerar syskon 2022