• Anonym (Nyfiken)

    Hjälp, min man tänder på att jag är med andra män

    Hejsan, en medelålders kvinna här. Jag har ett långt och stabilt äktenskap med min man.

    Vi har ett bra sexliv. En sak som ofta kommer upp när vi har sex är att min man ofta börjar prata med mig om att jag är med andra män. Jag har förstått att detta inte alls är så ovanligt som man kanske kan tro. Det verkar som liknande saker händer i många relationer.

    Han frågar mig vad jag gillar för män, om det är någon speciell man på mitt jobb, som jag är intresserad av. Och sedan vill han att jag berättar om mina fantasier, hur jag blir förförd och vad mannen gör med mig. Det kan kännas lite obekvämt för mig, men jag märker ju hur tänd min man blir, och summa summarum, så går jag också igång väldigt mycket på dessa fantasier. Det är väl inget att hymla om att jag har haft heta fantasier om andra män, även innan min man började prata om detta.

    Han gör ingen hemlighet av att han vill ta detta ytterligare steg, att gå från fantasier till verklighet. Hittills har jag varit avvisande till detta, men kan inte förneka att det finns något i allt detta som tänder mig. Dock så är det inte så lätt att strunta i allt man har uppfostrats till och alla våra social konventioner.

    Ni kvinnor, som har varit i liknande situationer, att ni har tanker om andra män, och samtidigt pratar med er man om detta, har ni låtit det stanna vid fantasier, eller har ni gått hela vägen? Vore guld att få lite vägledning i mina tankeprocesser runt detta. Känns som ett stort steg. Hur resonerar ni? Positiva argument? Negativ argument?

    TRÅDSTARTARENS TILLÄGGSKOMMENTAR 2021-02-27 15:48
    ..

  • Svar på tråden Hjälp, min man tänder på att jag är med andra män
  • villhatrekant
    MorrisK79 skrev 2021-04-21 11:31:14 följande:
    Precis. Det finns ett starkt bias i tråden och den som läser kan lätt få föreställningen att det alltid leder till något fantastiskt bra m.m. T.ex när du säger att kvinnan först blir övertalad och sedan går stärkt och lycklig ur det.. och lämnar sin man(?). Männen i tråden tycker jag verkar vara av den undergiven sorten. Inte för att det i sig är något "fel". Mer ett konstaterande utifrån hur jag är ( mer dominant lagd ) och egna erfarenheter.

    Sedan skulle det vara väldigt intressant att höra något från den andra mannen, älskaren?

    Finns det en tråd från dom??
    Man behöver inte vara undergiven för att vilja se sin kvinna ha sex med en annan. Det finns alla variationer, från extrema cuckolds som går igång på att förnedras (något jag tycker är problematiskt) till dominanta män "stags" som njuter av att se sin kvinna njuta men inte är det minsta undergivna till sin läggning.

    Jag är fortfarande på fantasistadiet vad gäller att se min fru med en annan man, men jag har varit extramannen vid flera tillfällen och olika par. Det har alltid varit en väldigt bra upplevelse och de par jag träffade hade väldigt harmoniska och kärleksfyllda förhållanden, såvitt jag kunde bedöma. Vad som varit tydligt är att det varit ett gemensamt projekt, inte bara mannens eller kvinnans, och det tror jag är viktigt. Som extraman är man där på deras villkor och det känns helt OK, men den extra sexuella laddningen som uppstår när kvinnans njutning står i centrum med två män som ger henne njutning är så fantastisk att det inte spelar någon roll att man är "en kuk på två ben". Man är ju inte ute efter en relation heller utan det handlar bara om skön sex utan komplikationer.

    Min erfarenhet av de par jag träffat eller pratat med på olika sajter, och som samtliga på den här tråden och alla andra sajter jag varit på sagt, är att det är enormt viktigt att relationen är uberstark innan man ger sig in på det här. När det går snett - och det gör det bevisligen - tyder det på att relationen inte var så stark som man trodde. I de flesta fall skulle nog antagligen relationen ha spruckit ändå, men en del är säkert par som funkar lite småputtrigt ihop fast de inte längre har någon egentlig passion eller stark kärlek för varandra men vars relation inte tål den påfrestning som det kan vara att ta in en annan person i sexlivet. Frågan är hur lyckliga dessa par egentligen var innan och om det hade varit bättre att de hållit ihop till varje pris? En liknelse är att en relation är som ett knippe gummisnoddar. I början på relationen består den bara av några få snoddar - drar man isär för hårt brister alla. I en dålig relation är snoddarna fåtaliga eller intorkade, och brister lätt. Men en långvarig relation som är stark består av massor med snoddar. Hur man än försöker dra isär dem så håller dem emot och ju mer man sträcker desto starkare drar de tillbaka. På samma sätt kan en stark relation bli starkare av den emotionella påfrestningen som det kan innebära att ta in en annan i sexlivet. Medan en dålig relation spricker - fast den kanske varit stark nog för att inte brista av vanliga livet. Jag tror de par där vilka det gått snett har haft en sämre relation än de insett, trekanten blev bara den utlösande faktorn. Visserligen är sex en emotionellt laddad handling, men samma typ av påfrestning kan en relation utsättas av av mycket mer "oskyldiga" saker. Om den ena partnern har ett starkt intresse som den andra inte delar, och det intresset innebär nära och intensiv kontakt med andra av motsatta könet, ja då är risken stor att man träffar någon som man attraheras av. T ex om kvinnan älskar dansa salsa, men mannen inte gör det. Jag tycker inte definitionen av en trygg och bra relation är att man förbjuder sin partner att ha upplevelser med andra människor (nu menar jag inte främst sex) eller ett eget liv för att man är rädd att hen träffarr någon annan. Tvärtom är det som utmärker en bra relation att den tål den sortens frestelser.

    En förutsättning att det ska funka att ta in en extra man är att man har en väldigt trygg relation till sin partner och att mannen har en mogen och realistisk självbild vad gäller sexlivet. Många män - jag var själv en av dem när jag var yngre - baserar en stor del av sitt självförtroende på en illusion om att de måste vara den bästa älskaren deras partner någonsin haft, och att relationens styrka är helt avhängig av hur bra älskare man är. Det är en naiv och väldigt bräcklig inställning och har man den kommer det garanterat sluta illa om man testar att ta in en tredje part i sexlivet. Sanningen är ju den att de allra flesta har haft väldigt bra sexuella erfarenheter med andra innan de träffade sin fasta partner. Och att det garanterat finns någon som är bättre på att tillfredsställa ens partner än en själv. Men såvida inte relationen enbart bygger på hur bra sex man har så innebär det inte att ens partner kommer lämna en för att hen har bättre sex med en annan tillfällig partner. Min fru är inte tillsammans med mig för att jag är en fantastisk älskare. Vi har ett bra sexliv, men hennes känslor för mig bygger på så mycket mer. Skulle hon lämna mig för att hon har bra sex med en annan, då skulle det betyda att allt som höll oss samman var vårt sexliv. Eftersom jag är helt säker på att vår relation bygger på så många andra saker som hon inte kan få av att ha sex med en annan man så är jag inte orolig att det kommer skada vårt förhållande om vi hade trekant. Eftersom jag vet att det är mig hon älskar, för att jag är den jag är, för att jag är rolig och intressant för henne, för att vi har ett rikt liv tillsammans, så är det inget hot att hon skulle ha en fantastisk orgasm med en annan. Tvärtom tror jag att det skulle kunna stärka hennes känslor för mig att jag är så trygg i mig själv att jag vågar ge henne den friheten.

    Jag tror inte det är enkelt att ta inn andra i sitt sexliv men om man gör det från rätt utgångspunkt och relationen är stark kan det vara något väldigt positivt. Men går man in i det från fel vinkel och har en bräcklig självbild som man kan det nog gå snett särskilt om relationen inte är så stark som man vill tro. Allt är inte svart eller vitt.
  • Anonym (Q 40+)
    MorrisK79 skrev 2021-04-21 13:58:10 följande:
     Sedan, för att svara q40, är det viktigt att mannen är ärlig med sig själv. Att kalla sig stag men egentligen är en cuck..? Att kvinnorna är vixen är ju enklare att förstå.
    Förlåt, men jag tror inte jag förstår hur du menar eller att det finns risk att jag missförstår.
    Som jag tidigare påpekat så är jag inte speciellt insatt i dessa etiketter och dess skillnader i betydelse. När jag googlar tycker jag dessutom att benämningarna tolkas väldigt olika och att det skiljer en del i tolkningar och dess betydelse mellan t ex Sverige och USA?
    Förklara gärna och jag har inget emot att du uttrycker dig tydligt och direkt utan omskrivningar och utan utrymme för tolkning, att du uttrycker precis vad du menar utifrån din egen utgångspunkt. Jag lovar att jag tål det.

    Det är bara dåligt språk, svordomar och användande av onödigt fula ord som jag har svårt att tåla i ett sådant här forum och särskilt i en skriven dialog.
  • Anonym (Q 40+)
    villhatrekant skrev 2021-04-21 14:41:49 följande:
    Man behöver inte vara undergiven för att vilja se sin kvinna ha sex med en annan. Det finns alla variationer, från extrema cuckolds som går igång på att förnedras (något jag tycker är problematiskt) till dominanta män "stags" som njuter av att se sin kvinna njuta men inte är det minsta undergivna till sin läggning.

    Jag är fortfarande på fantasistadiet vad gäller att se min fru med en annan man, men jag har varit extramannen vid flera tillfällen och olika par. Det har alltid varit en väldigt bra upplevelse och de par jag träffade hade väldigt harmoniska och kärleksfyllda förhållanden, såvitt jag kunde bedöma. Vad som varit tydligt är att det varit ett gemensamt projekt, inte bara mannens eller kvinnans, och det tror jag är viktigt. Som extraman är man där på deras villkor och det känns helt OK, men den extra sexuella laddningen som uppstår när kvinnans njutning står i centrum med två män som ger henne njutning är så fantastisk att det inte spelar någon roll att man är "en kuk på två ben". Man är ju inte ute efter en relation heller utan det handlar bara om skön sex utan komplikationer.

    Min erfarenhet av de par jag träffat eller pratat med på olika sajter, och som samtliga på den här tråden och alla andra sajter jag varit på sagt, är att det är enormt viktigt att relationen är uberstark innan man ger sig in på det här. När det går snett - och det gör det bevisligen - tyder det på att relationen inte var så stark som man trodde. I de flesta fall skulle nog antagligen relationen ha spruckit ändå, men en del är säkert par som funkar lite småputtrigt ihop fast de inte längre har någon egentlig passion eller stark kärlek för varandra men vars relation inte tål den påfrestning som det kan vara att ta in en annan person i sexlivet. Frågan är hur lyckliga dessa par egentligen var innan och om det hade varit bättre att de hållit ihop till varje pris? En liknelse är att en relation är som ett knippe gummisnoddar. I början på relationen består den bara av några få snoddar - drar man isär för hårt brister alla. I en dålig relation är snoddarna fåtaliga eller intorkade, och brister lätt. Men en långvarig relation som är stark består av massor med snoddar. Hur man än försöker dra isär dem så håller dem emot och ju mer man sträcker desto starkare drar de tillbaka. På samma sätt kan en stark relation bli starkare av den emotionella påfrestningen som det kan innebära att ta in en annan i sexlivet. Medan en dålig relation spricker - fast den kanske varit stark nog för att inte brista av vanliga livet. Jag tror de par där vilka det gått snett har haft en sämre relation än de insett, trekanten blev bara den utlösande faktorn. Visserligen är sex en emotionellt laddad handling, men samma typ av påfrestning kan en relation utsättas av av mycket mer "oskyldiga" saker. Om den ena partnern har ett starkt intresse som den andra inte delar, och det intresset innebär nära och intensiv kontakt med andra av motsatta könet, ja då är risken stor att man träffar någon som man attraheras av. T ex om kvinnan älskar dansa salsa, men mannen inte gör det. Jag tycker inte definitionen av en trygg och bra relation är att man förbjuder sin partner att ha upplevelser med andra människor (nu menar jag inte främst sex) eller ett eget liv för att man är rädd att hen träffarr någon annan. Tvärtom är det som utmärker en bra relation att den tål den sortens frestelser.

    En förutsättning att det ska funka att ta in en extra man är att man har en väldigt trygg relation till sin partner och att mannen har en mogen och realistisk självbild vad gäller sexlivet. Många män - jag var själv en av dem när jag var yngre - baserar en stor del av sitt självförtroende på en illusion om att de måste vara den bästa älskaren deras partner någonsin haft, och att relationens styrka är helt avhängig av hur bra älskare man är. Det är en naiv och väldigt bräcklig inställning och har man den kommer det garanterat sluta illa om man testar att ta in en tredje part i sexlivet. Sanningen är ju den att de allra flesta har haft väldigt bra sexuella erfarenheter med andra innan de träffade sin fasta partner. Och att det garanterat finns någon som är bättre på att tillfredsställa ens partner än en själv. Men såvida inte relationen enbart bygger på hur bra sex man har så innebär det inte att ens partner kommer lämna en för att hen har bättre sex med en annan tillfällig partner. Min fru är inte tillsammans med mig för att jag är en fantastisk älskare. Vi har ett bra sexliv, men hennes känslor för mig bygger på så mycket mer. Skulle hon lämna mig för att hon har bra sex med en annan, då skulle det betyda att allt som höll oss samman var vårt sexliv. Eftersom jag är helt säker på att vår relation bygger på så många andra saker som hon inte kan få av att ha sex med en annan man så är jag inte orolig att det kommer skada vårt förhållande om vi hade trekant. Eftersom jag vet att det är mig hon älskar, för att jag är den jag är, för att jag är rolig och intressant för henne, för att vi har ett rikt liv tillsammans, så är det inget hot att hon skulle ha en fantastisk orgasm med en annan. Tvärtom tror jag att det skulle kunna stärka hennes känslor för mig att jag är så trygg i mig själv att jag vågar ge henne den friheten.

    Jag tror inte det är enkelt att ta inn andra i sitt sexliv men om man gör det från rätt utgångspunkt och relationen är stark kan det vara något väldigt positivt. Men går man in i det från fel vinkel och har en bräcklig självbild som man kan det nog gå snett särskilt om relationen inte är så stark som man vill tro. Allt är inte svart eller vitt.
    Tack för ett utmärkt inlägg. Jag håller med i det allra mesta och jag erkänner gärna att du beskriver vissa saker på ett bättre och tydligare sätt än jag.
    Jag tycker också att ditt manliga perspektiv är mycket värdefullt, liksom även dina erfarenheter från att ha varit den extra mannen, även om jag i det här inlägget kanske inte ser några direkt avgörande skillnader i din och min beskrivning.
  • Anonym (Q 40+)

    TS Nyfiken, hur går det och hur går dina tankar?
    Även enbart tankarna, fantasierna och den mentala biten, leken och spelet mellan mig och min partner där i början, minns jag att de ibland kunde gå två steg framåt för att sedan gå ett steg tillbaka igen, detta alltså redan innan vi börjat med våra första handlingar, är det något du känner igen?
    Har du några nya reflektioner efter den senaste tidens inlägg?
    Har du någon ny fråga? (upprepa gärna i fall du tycker att jag missat att svara på något)

  • Anonym (Nyfiken)
    Anonym (Q 40+) skrev 2021-04-21 16:11:46 följande:

    TS Nyfiken, hur går det och hur går dina tankar?
    Även enbart tankarna, fantasierna och den mentala biten, leken och spelet mellan mig och min partner där i början, minns jag att de ibland kunde gå två steg framåt för att sedan gå ett steg tillbaka igen, detta alltså redan innan vi börjat med våra första handlingar, är det något du känner igen?
    Har du några nya reflektioner efter den senaste tidens inlägg?
    Har du någon ny fråga? (upprepa gärna i fall du tycker att jag missat att svara på något)


    Ja.... hur det går det egentligen? Jag läser med stort intresse denna tråden, och en annan liknande tråd. Så ödmjuk inför det faktum, att många lägger så mycket tid att skriva om sina tankar och upplevelser. Alla kan ju inte tänka lika, men så spännande när åsikter bryts, och höra alla olika argument.

    Absolut är det så att allt går fram och tillbaka, även i fantasierna och i spelet med min man. Ibland känns det som jag bara borde släppa alla spärrar, och låta allt bara hända, ibland känner jag mig mer tveksam. Utöver detta, så finns resten av livet som pockar på uppmärksamhet i olika grad. 

    Jag tror inte att det kommer bli några avgörande steg i att förverkliga dessa tankar och fantasier närmsta tiden, men jag känner en stor lust i allt detta. 

    Min man för in dessa tankar otroligt ofta, när vi har sex. Beroende på hur jag känner det, så kan det bli lite mycket ibland. Det finns tillfällen när jag vill att det bara är han och jag, som har sex även i tankarna och fantasierna.

    Men oftast känns det väldigt bra, och både han och jag blir mycket upphetsade av tankarna och diskussionerna. Hur han vill att jag exponerar mig för andra män på olika sätt. Och här känner jag att jag har tagit en del steg. Det känns lättare och mer naturligt, att klä sig lite sexigare till jobbet. Fortfarande inget överdrivet, men lite, lite.

    Jag tror även jag kommer begå min premiär på en nakenstrand i sommar. Något min man väldigt gärna vill. Han har verkligen en stor önskan om detta att jag visar upp mig för andra män.

    Men om det blir fler steg än detta vet jag inte riktigt. Känner att det måste gå steg för steg. Lite i taget...
  • Anonym (Q 40+)
    Anonym (Nyfiken) skrev 2021-04-24 08:24:16 följande:
    jag känner en stor lust i allt detta. 

    Min man för in dessa tankar otroligt ofta, när vi har sex. Beroende på hur jag känner det, så kan det bli lite mycket ibland. Det finns tillfällen när jag vill att det bara är han och jag, som har sex även i tankarna och fantasierna.

    han vill att jag exponerar mig för andra män på olika sätt. Och här känner jag att jag har tagit en del steg. Det känns lättare och mer naturligt, att klä sig lite sexigare till jobbet. Fortfarande inget överdrivet, men lite, lite.

    Jag tror även jag kommer begå min premiär på en nakenstrand i sommar. Något min man väldigt gärna vill. Han har verkligen en stor önskan om detta att jag visar upp mig för andra män.

    Men om det blir fler steg än detta vet jag inte riktigt. Känner att det måste gå steg för steg. Lite i taget...
    Tack för att du har tid och lust att dela dina tankar.
    Jag minns tillbaka och jag känner igen mig mycket väl i det mesta som du skriver.

    Att du känner lust är nog det allra viktigaste.
    Om lusten finns hos er båda och ni är öppna så finns goda chanser att möjligheterna kommer till er och att ni lite försiktigt agerar för att förbättra era chanser, oavsett hur långt eller kort ni vill gå.

    Jag minns, och det gäller även än idag, att jag ibland tycker att min man fokuserar allt för mycket på det här och att vi ibland glömmer bara han och jag. Men jag tror kanske att det mycket beror på vilken sinnesstämning jag själv befinner mig i just för stunden?
    När jag för stunden har mycket lust så väljer jag själv att fokusera tankar och fantasier på att vi är tre (eller ibland går mina tankar bara till min älskare...). 

    Självfallet kan det ibland vara svårt att vi båda var och en för sig, alltid och i samma stund, ska ha precis samma känslor, ha samma fokus och vara i samma sinnesstämning.
    Jag minns att det vara svårare i början men med tiden tror jag vi har blivit bättre på att läsa av varandras sinnesstämning, att vi nu känner oss mera vana och naturliga i att helt öppet prata med varandra om det.
    Om min man känner att jag just i stunden inte är "på" så har han lärt sig att ta ett litet steg tillbaka, fokusera på bara han och jag, så kommer jag mycket snart att vara "på" igen.

    Att exponera mig och att få känna bekräftelse och uppskattning, både från min man och från andra, har jag tidigare berättat var mycket viktigt för mig i början och ett steg på vägen i vår utveckling.
    Att få känna och att våga ta till sig, även att våga börja svara och bekräfta till andra att jag gillar uppskattningen, var sådant som gjorde att mitt sinne och mina tankar vande sig vid att det var ok att få uppskattning från andra än från min man, att det var ok att jag gillade att få det, och att det var ok att jag kände mig åtrådd av andra.
    Särskilt när min man uppmuntrade mig, bekräftade och tydligt visade att han också gillade att jag var åtrådd av andra och att han gillade att jag började våga ge respons till andra och vara lite "flirtig".
    Alla dessa små upplevelser och inre känslor hjälpte till att vänja mig vid sådana tankar och att stegvis öppna mitt sinne.

    Att börja besöka nakenstränder var för mig och oss var det ett steg med glädje och mycket pirr.
    Min man var stolt och njöt av att andra kunde se mig naken och han gav mig massor av uppskattning och bekräftelse.
    Snart började jag själv verkligen gilla det och så småningom börja öppna mig lite för att våga leva ut och visa upp mig lite mera, på sådana platser där det var lämpligt och kändes rätt.
    Så småningom, i rätt omgivningar långt borta där ingen kände oss, och efter ett eller två glas rosé på eftermiddagen, så blev jag allt modigare och tände allt mer på det här. Och det gör jag fortfarande.

    Jag tycker att du ska komma ihåg att bära med dig, och påminna din man, att du vid varje tid bestämmer hur långt du känner för att gå.
    Kanske nöjer du och ni er med att besöka en nakenstrand, för den sköna känslan och inspirationen bara för er själva, "han och jag", för att sedan inte gå ett enda steg längre.
    Bara om du, förr eller senare, skulle komma att känna för det, om chansen dyker upp, så öppnar du dig för nästa steg. Det kan vara bara ett litet steg, kanske att ni myser med varandra med risk för upptäckt, eller så uppstår kanske ett tillfälle där du och ni vill ta ett kliv ut i ett tidigare okänt äventyr, om du och ni just då känner för det.

    Som jag berättat tidigare så tog det för mig flera år av små steg innan jag tog chansen för ett större äventyr. Min man och jag är överens om att den ganska långsamma utvecklingen i små steg var rätt just för oss, även om min man erkänner att han ibland kände sig var lite otålig.
  • KimLinnefeldt
    Anonym (Q 40+) skrev 2021-04-26 10:23:01 följande:
    Tack för att du har tid och lust att dela dina tankar.
    Jag minns tillbaka och jag känner igen mig mycket väl i det mesta som du skriver.

    Att du känner lust är nog det allra viktigaste.
    Om lusten finns hos er båda och ni är öppna så finns goda chanser att möjligheterna kommer till er och att ni lite försiktigt agerar för att förbättra era chanser, oavsett hur långt eller kort ni vill gå.

    Jag minns, och det gäller även än idag, att jag ibland tycker att min man fokuserar allt för mycket på det här och att vi ibland glömmer bara han och jag. Men jag tror kanske att det mycket beror på vilken sinnesstämning jag själv befinner mig i just för stunden?
    När jag för stunden har mycket lust så väljer jag själv att fokusera tankar och fantasier på att vi är tre (eller ibland går mina tankar bara till min älskare...). 

    Självfallet kan det ibland vara svårt att vi båda var och en för sig, alltid och i samma stund, ska ha precis samma känslor, ha samma fokus och vara i samma sinnesstämning.
    Jag minns att det vara svårare i början men med tiden tror jag vi har blivit bättre på att läsa av varandras sinnesstämning, att vi nu känner oss mera vana och naturliga i att helt öppet prata med varandra om det.
    Om min man känner att jag just i stunden inte är "på" så har han lärt sig att ta ett litet steg tillbaka, fokusera på bara han och jag, så kommer jag mycket snart att vara "på" igen.

    Att exponera mig och att få känna bekräftelse och uppskattning, både från min man och från andra, har jag tidigare berättat var mycket viktigt för mig i början och ett steg på vägen i vår utveckling.
    Att få känna och att våga ta till sig, även att våga börja svara och bekräfta till andra att jag gillar uppskattningen, var sådant som gjorde att mitt sinne och mina tankar vande sig vid att det var ok att få uppskattning från andra än från min man, att det var ok att jag gillade att få det, och att det var ok att jag kände mig åtrådd av andra.
    Särskilt när min man uppmuntrade mig, bekräftade och tydligt visade att han också gillade att jag var åtrådd av andra och att han gillade att jag började våga ge respons till andra och vara lite "flirtig".
    Alla dessa små upplevelser och inre känslor hjälpte till att vänja mig vid sådana tankar och att stegvis öppna mitt sinne.

    Att börja besöka nakenstränder var för mig och oss var det ett steg med glädje och mycket pirr.
    Min man var stolt och njöt av att andra kunde se mig naken och han gav mig massor av uppskattning och bekräftelse.
    Snart började jag själv verkligen gilla det och så småningom börja öppna mig lite för att våga leva ut och visa upp mig lite mera, på sådana platser där det var lämpligt och kändes rätt.
    Så småningom, i rätt omgivningar långt borta där ingen kände oss, och efter ett eller två glas rosé på eftermiddagen, så blev jag allt modigare och tände allt mer på det här. Och det gör jag fortfarande.

    Jag tycker att du ska komma ihåg att bära med dig, och påminna din man, att du vid varje tid bestämmer hur långt du känner för att gå.
    Kanske nöjer du och ni er med att besöka en nakenstrand, för den sköna känslan och inspirationen bara för er själva, "han och jag", för att sedan inte gå ett enda steg längre.
    Bara om du, förr eller senare, skulle komma att känna för det, om chansen dyker upp, så öppnar du dig för nästa steg. Det kan vara bara ett litet steg, kanske att ni myser med varandra med risk för upptäckt, eller så uppstår kanske ett tillfälle där du och ni vill ta ett kliv ut i ett tidigare okänt äventyr, om du och ni just då känner för det.

    Som jag berättat tidigare så tog det för mig flera år av små steg innan jag tog chansen för ett större äventyr. Min man och jag är överens om att den ganska långsamma utvecklingen i små steg var rätt just för oss, även om min man erkänner att han ibland kände sig var lite otålig.
    Fint skrivet, Q. Tänker på det där att inte förlora sig helt i fantasier och rollekar, inte glömma att verkligen mötas öga mot öga, njuta här och nu av varandra. Resten är kryddorna.
  • Anonym (Nyfiken)
    Anonym (Q 40+) skrev 2021-04-26 10:23:01 följande:
    Att exponera mig och att få känna bekräftelse och uppskattning, både från min man och från andra, har jag tidigare berättat var mycket viktigt för mig i början och ett steg på vägen i vår utveckling.
    Att få känna och att våga ta till sig, även att våga börja svara och bekräfta till andra att jag gillar uppskattningen, var sådant som gjorde att mitt sinne och mina tankar vande sig vid att det var ok att få uppskattning från andra än från min man, att det var ok att jag gillade att få det, och att det var ok att jag kände mig åtrådd av andra.
    Särskilt när min man uppmuntrade mig, bekräftade och tydligt visade att han också gillade att jag var åtrådd av andra och att han gillade att jag började våga ge respons till andra och vara lite "flirtig".

    Att börja besöka nakenstränder var för mig och oss var det ett steg med glädje och mycket pirr.
    Min man var stolt och njöt av att andra kunde se mig naken och han gav mig massor av uppskattning och bekräftelse.
    Snart började jag själv verkligen gilla det och så småningom börja öppna mig lite för att våga leva ut och visa upp mig lite mera, på sådana platser där det var lämpligt och kändes rätt.
    Så småningom, i rätt omgivningar långt borta där ingen kände oss, och efter ett eller två glas rosé på eftermiddagen, så blev jag allt modigare och tände allt mer på det här. Och det gör jag fortfarande.
    Tack (igen) för ett väldigt uttömmande och spännande svar! Du delar verkligen alla dina tankar och erfarenheter! Och känns nästan kusligt hur lika din man och min man verkar vara i deras tankar.

    Att läsa om dina tankar och erfarenheter är en enorm källa för ökad lust för mig. När jag läser detta så känner jag ingen tveksamhet att ta steg. Jag blir nästa euforisk, när jag läser, hur du tagit dina steg.

    Precis de här handlingarna, som jag tänder på i fantasin, men som är så svåra i verkligheten: Att först exponera sig, och känna männens blickar på min kropp. Och nästa steg som är ännu svårare, att besvara och bekräfta att jag gillar att känna männens blickar på min exponerade kropp. Och till slut bejaka för mig själv, att andra vill ha mig. Och samtidigt som allt detta sker så uppmuntrar min man mig att hela tiden ta ett steg till, och berömmer mig.....

    Du och din man lever verkligen min och min mans fantasier....
  • Anonym (Man)

    På internet finns nästan allt - hittade en blogg, tyvärr för sent men den finns fortfarande kvar så man kan känna känslan. Sök på enmanshemligatankar på valfri sökmotor och hitta bloggen om en man och en kvinna som tar steget att hon blir en hotwife. Väl värd läsning kan jag tycka och många delar känns som att det är jag som skrivit. Kul att se att jag inte är ensam i mina tankar.

  • Anonym (Q 40+)
    Anonym (Man) skrev 2021-04-27 17:35:58 följande:

    På internet finns nästan allt - hittade en blogg, tyvärr för sent men den finns fortfarande kvar så man kan känna känslan. Sök på enmanshemligatankar på valfri sökmotor och hitta bloggen om en man och en kvinna som tar steget att hon blir en hotwife. Väl värd läsning kan jag tycka och många delar känns som att det är jag som skrivit. Kul att se att jag inte är ensam i mina tankar.


    Tack för ett jättebra tips om bloggen.
    Jag har skummat början och läst lite mera i slutet.
    För mig en bra källa att se saker också ur ett manligt perspektiv.
    Det skulle nog kunnat vara min man som skrivit mycket av den där bloggen..!
Svar på tråden Hjälp, min man tänder på att jag är med andra män