• Hoppålek

    Sexdocka - hur påverkar det förhållandet

    Verklighetstrogna sexdockor, typ realdoll, har diskuterats förr i ett par trådar. Men jag saknar reflektioner från er med praktisk erfarenhet och som lever i parförhållande.

    Hur har det funkat för er där det inte är hemligt inom förhållandet att mannen använder en sexdocka för att kompensera större sexbehov? Känns det bättre/sämre som kvinna i förhållandet? Känns det bättre som man, frånsett det uppenbara med skön egensex? Har ni fått det bättre/sämre tillsammans?

    Samma frågor även till er där det ev hålls hemligt i förhållandet. Typ ?jag gömmer dockan men...? Jag vill gärna se skillnaden mellan de som håller det hemligt och de som är öppna med det för sin partner.

    Det finns i vanlig ordning gott om tyckare utan erfarenhet för båda sidor. Typ, ?fan va äckligt? och ?vill inte käringen, så bara kör?. Men kanske dessa utan erfarenhet av sexdocka i sin relation kan ta ett steg tillbaka denna gång och ge utrymme för de som faktiskt praktiserar detta.

    Lever själv i en relation med olika sexbehov och där vi tillsammans kommit överens om att en sexdocka kan vara ett komplement, rätt hanterat. Men är nyfiken på andras erfarenheter så att ev fallgropar kan undvikas.

Svar på tråden Sexdocka - hur påverkar det förhållandet