• Varbergstjej

    Letrozol 2021

    Hej!

    Jag ska börja med letrozol under 2021 då jag blivit diagnostiserad med PCO. Jag har väldigt långa cykler men brukar oftast ägglossa av mig själv, dock väldigt glest. Med letrozol ska vi få hjälp med att göra min cykel mer regelbunden.

    Mannen ska på spermaprov på måndag (tydligen testar de honom i samma veva för att bara kolla att allt står rätt till där) och jag väntar på min mens så att jag ska få spola mina äggledare innan vi drar igång med letrozol.

    Jag har dock ett problem. Jag är just nu på CD41 och har testat med ÄL-stickor i över tre veckor, inget utslag och inte heller någon temphöjning. Har sen i lördags haft väldigt små småblödningar (knappt någonting), igår blödde jag lite mer men behövde knappt ha binda och idag har det avstannat helt. Vad är detta? Känns absolut inte som mens. Har inga menssmärtor eller någonting... frustrerande då jag väntar in mensen för att få komma på spolning. Kanske någon där ute kan hjälpa mig?

  • Svar på tråden Letrozol 2021
  • Mizzi26
    Sarastiina skrev 2022-01-28 07:08:13 följande:

    Kände typ så, undra om det fäste igår kväll. :O


    Hoppas det :)
  • Sarastiina

    Mizzi, när du känner molvärk, är det som mens molvärk eller ngn variant av det? när du som nu har fått pluss på stickan. 

     

  • Mizzi26
    Sarastiina skrev 2022-01-28 19:50:51 följande:

    Mizzi, när du känner molvärk, är det som mens molvärk eller ngn variant av det? när du som nu har fått pluss på stickan. 

     


    Nej mensvärk Och molvärk är inte samma sak för mig även om jag också vissa dagar av mensen kan ha molvärk också. 


    men jag upplever dem som olika och det är svårt att förklara hur det känns för mig. nu har min molvärk gått över till växtvärk :P

  • Sarastiina

    låter spännande, för jag känner lite mol då och då men kan inte riktigt säga att det är mensvärk egentligen.. kommer liksom då och då mycket smått typ. 

    i ena sidan också en hel del. 

    låter lovande med växtvärk :)

  • Mizzi26
    Sarastiina skrev 2022-01-31 10:44:43 följande:

    Hur går det för er? Jag är på Bim-4 idag. lite molvärk och förkyld. 


    ska du testa något snart? håller tummarna! jag Gick in i vecka 5 igår och har alla tänkbara symtom typ, tror det kan vara tvillingar därinne :P bokade ultraljud idag i v 8. känns Som en evighet dit. Hoppas av hela mitt hjärta att den/dem vill stanna kvar 

  • Mizzi26
    Sarastiina skrev 2022-01-31 11:56:50 följande:

    tänkte testa kommande dagar. 

    men wow! helt fantastiskt ju!!! grattis!!!


    du får gärna Uppdatera när du testat :) 
    ja jag har inte tagit in det riktigt än haha. Det värker mycket och har fruktansvärda ligamentsmärtor i livmodern så är konstant påmind men tror det är för att jag inte vågar hoppas så mycket än :P
Svar på tråden Letrozol 2021