• Varbergstjej

    Letrozol 2021

    Hej!

    Jag ska börja med letrozol under 2021 då jag blivit diagnostiserad med PCO. Jag har väldigt långa cykler men brukar oftast ägglossa av mig själv, dock väldigt glest. Med letrozol ska vi få hjälp med att göra min cykel mer regelbunden.

    Mannen ska på spermaprov på måndag (tydligen testar de honom i samma veva för att bara kolla att allt står rätt till där) och jag väntar på min mens så att jag ska få spola mina äggledare innan vi drar igång med letrozol.

    Jag har dock ett problem. Jag är just nu på CD41 och har testat med ÄL-stickor i över tre veckor, inget utslag och inte heller någon temphöjning. Har sen i lördags haft väldigt små småblödningar (knappt någonting), igår blödde jag lite mer men behövde knappt ha binda och idag har det avstannat helt. Vad är detta? Känns absolut inte som mens. Har inga menssmärtor eller någonting... frustrerande då jag väntar in mensen för att få komma på spolning. Kanske någon där ute kan hjälpa mig?

  • Svar på tråden Letrozol 2021
  • Mizzi26
    Sarastiina skrev 2022-01-31 11:56:50 följande:

    tänkte testa kommande dagar. 

    men wow! helt fantastiskt ju!!! grattis!!!


    jag glömde skriva tack ! <3
  • Fr1da85

    Har inte läst allt. 


    ny här. Jag har fått utskrivet Letrozol, pga min ålder. 


    jag trodde jag var i klimakterie, men de hävdade att de är jag inte. Men att letrozoeln ska hjälpa på traven. Jag har två fina barn, men längtan att få en tredje innan jag är för gammal! jag försöker prata med min sambo, han säger han vill ha ett barn men känns inte som att han vill ändå. Och de vet ju alla för att bli gravid ja då måste de finnas sex också. Åren går känns de som, o man kanske bara ska acceptera att de tredje barnet är en dröm. 


    men till letrozol, nån som har erfarenhet och vet att de faktiskt fungerar. Och är de nån som gjort kontroll efter misstänkta missfall, alltså att ni fått hjälp att se att ni faktiskt kan bli gravida. jag ser missfallet som ett tecken att de iaf finns chans även om de inte var så jag ville ha de.

  • Laktrisens

    Hej! hoppas det är okej att hoppa in i tråden:)
    är 30 år har en son på 1,5 år och vi ska börja försöka med andra barnet. Fick hjälp av letrozol att bli gravid förra gången (gick på första kuren) så jag hoppas det lyckas igen! Är de någon mer som använt letrozol flera gånger och vet hur processen går till när man redan har ett barn? utredning igen? Kostar det? Etc.. 
    Tanken är att kontakta kliniken nu i februari /mars och börja försöka i april, maj någon gång.

  • Sarastiina

    Hej! 

    jag är på bim+2 idag men inte mens eller positivt test.
    har en del molvärk och ömma bröst. vad tror du Mizzi? 
    tog letrozol 3-7. 

  • Sarastiina

    fick lite rosaaktig flytning nu. så lustigt att man har så mycket symptom 
    och känner sig annorlunda varje månad. 

  • Mizzi26
    Sarastiina skrev 2022-02-07 10:57:18 följande:
    //
    Du kan ha haft ägglossning senare än du tror eller så är du en låghormonare :) håller tummarna för dig! 
Svar på tråden Letrozol 2021