Inlägg från: Anonym (Blyg) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Blyg)

    Hur fräscha och moderiktiga är ni?

    Anonym (farmaceut) skrev 2021-03-07 09:42:12 följande:

    Vi har en klädkod på jobbet, men den har ingenting att göra med mode. Jobbar på apotek, så det är vit rock och svarta byxor, skor och tröja. Fast jag antar att man skulle kunna vara moderiktig om man ville, det mesta döljs dock av rocken.


    Brukar du träffa på dina arbetskollegor snyggt klädda innan rocken kommer på
  • Anonym (Blyg)
    Anonym (farmaceut) skrev 2021-03-07 11:04:20 följande:
    De är ju propert klädds, hela och rena. Svart är ju en ganska proper färg. Sen har jag inte lagt märke till om de har några märkesloggor på kläderna. Vi ska väl egentligen ha svarta kläder från arbetsgivaren, med företagets logga på, men jag tror de flesta av oss köper eget som sitter snyggare och är bekvämare. 
    Hade ingen aning om att det var en strikt klädkod förutom rockarna 
  • Anonym (Blyg)
    Anonym (farmaceut) skrev 2021-03-08 19:33:51 följande:

    Det kan vara lite olika beroende på vilken kedja man jobbar på. Just nu är jag på Apoteket AB. Innan dess jobbade jag på Apotek Hjärtat, där kunde man komma i jeans och tröja i valfri färg om man ville. Men det är snart 6 år sen jag bytte kedja, så det kan ha ändrats. Jag är inte på så många andra apotek än det jag jobbar på, och när jag väl är på andra ställen tänker jag inte på vad personalen har på sig. Jag ser mest de vita rockarna :D På Kronans Apotek, Apoteksgruppen och Lloyds Apotek har jag ingen aning om vad de har för klädkod, förutom rocken. 


    OK mina intryck av apoteken är att det är mest unga vuxna kvinnor som jobbar där mode diskuteras inte under rasten?
Svar på tråden Hur fräscha och moderiktiga är ni?