• Anonym (Petra)

    Utseendemässig preferens

    Anonym (Pelle) skrev 2021-03-12 19:39:40 följande:
    Inte på Tinder.
    Det är många som skriver i sin profiltext hur långa de är, och ibland också hur mycket de väger. Det kan ju vara en bra idé i ditt fall. (Jag är en av de som hade swipat vänster på dig om jag sett din vikt - jag väger ett par kilo mer än dig trots att jag är flera centimetrar kortare, och gillar större karlar)
  • Anonym (Petra)
    Anonym (Pelle) skrev 2021-03-12 20:35:05 följande:
    Kanske bland män i så fall.

    De flesta kvinnor skriver inte ens ut sin längd. Jag kan bara minnas en svensk kvinna som skrivit ut sin vikt också. Däremot är många asiatiska tjejer duktiga på att skriva sin vikt. Men de flesta asiatiska tjejer är väldigt nätta motför svenska, så det kan ju bero på det.

    Förövrigt är jag inte intresserad av en tjej som väger mer än mig heller. Så det här räckt med att du haft en helkroppsbild för att vi inte skulle matcha.
    Min poäng är ju att om du skriver ut din längd och vikt kanske du får något färre matchningar, men större chans att de vill träffa dig igen, vilket väl är målet.
    Jag tror att just tjejens längd inte är så viktiga för killen som tvärtom. En del killar skriver något om hur de hoppas att tjejen ska se ut, men då handlar det oftare om klädsel, kurvig, nätt, frisyr, intimrakad, osv. Därför är det nog inte så många som skriver ut sin längd, eftersom de inte brukar få frågan.
Svar på tråden Utseendemässig preferens