Inlägg från: Anonym (Nyfiken) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Nyfiken)

    Sexet över efter mannens orgasm

    Jag undrar varför många(för att inte säga dom allra flesta män) verkar tycka att sexet är över när dom kommit. Oavsett om kvinnan fått orgasm eller, det hänger liksom på att när mannen kommer då är sexet slut. Hur tänker ni män här??

    Skulle ni tycka att det var hel okej att eran kvinna till exempel skulle rida er tills hon kommer, sen bara kliver av och säger godnatt och lämnar er till ert öde.??

    Väldigt intresserad av att höra er mäns åsikter i frågan, speciellt ni som gör såhär.

  • Svar på tråden Sexet över efter mannens orgasm
  • Anonym (Nyfiken)

    Jag hör redan här att män poängterar att dom tappar lusten och stånder efter orgasm, detta vet vi kvinnor självklart , tror inte någon kvinna kräver att en man ska ha fullt stånd efter orgasmen och kunna fortsätta samlaget direkt. Men sex betyder inte bara samlag. Det jag reagerat på att många män direkt efter orgasm avslutar sexet. Även om han vet att kvinnan inte alls har nått klimax eller är väldigt nära. I omvänd situation och jag inte känner att jag vill fortsätta ha samlag så ser jag till att tillfredsställa min man på annat sätt, jag tänker inte ens att inte att sexet är över föränn båda är tillfredsställda eller säger att det räcker nu.

  • Anonym (Nyfiken)

    Fortfarande har ingen svarat på mina frågor.

    Frågan var dessutom stälkd till män som gör på det här sättet.

    1. Varför anser vissa män att sexet är klart i och med deras utlösning?

    2. Vad skulle ni tycka om kvinnan efter sin orgasm ansåg att sexet var klart?

  • Anonym (Nyfiken)
    Anonym (Trött) skrev 2021-03-22 19:14:32 följande:

    Ts. Du kan inte jämföra kvinnor och män på det viset. När män kommer utsöndras ett ämne i kroppen som gör att man blir trött. Detta sker inte hos kvinnor. Så de är logiskt att så blir fallet för nästan alla.


    Det var den sämsta ursäkt jag hört. Kvinnor blir också trötta efter orgasm, världens bästa sömnpiller. Men för det så struntar vi kvinnor inte i våra män när vi kommit. Sex är till för bådas njutning, ge och ta.
Svar på tråden Sexet över efter mannens orgasm