Inlägg från: parnordqvist |Visa alla inlägg
  • parnordqvist

    Sexet över efter mannens orgasm

    Anonym (sådär) skrev 2021-03-25 13:49:51 följande:
    Håller nog inte med dig där, min partner njuter betydligt mer än vad jag gör eftersom hon oftast får 2,3 eller fler orgasmer och ibland olika sorters (vanliga, fontän, klitoris) orgasmer innan jag hunnit spruta en gång 

    Givetvis blir jag glad för hennes skull och lite stolt eftersom det är jag som hjälpt henne med det, men samtidigt lite avis Flört
    Ja varför blev man inte kvinna? Ren utklassning, det där. 
  • parnordqvist
    Anonym (Sexlusten försvinner.) skrev 2021-03-25 23:17:36 följande:
    Det finns ett fåtal män som kan komma så med. Vet inte om det är någon drog som används men finns ett par på pornhub där han sprutar 2 gånger på en minut eller 3 gånger under 5 minuters samlag osv. Vill inte länka porr men sök på "yummycouple". Inte speciellt sexigt, men jäkligt fascinerande hur mycket, ofta och snabbt mannen kladdar ner under deras sessioner.
    Okej, tack, ska kolla det. Eventuellt. Visst, jag förstår att det skulle bli väldigt mycket kladd om vi hade samma förmåga som kvinnan rent naturligt. Det är väl kanske en begränsning som naturen satt, det får inte bli för mycket. Det är som det är.
  • parnordqvist

    Att många män går in i en sorts sexuell vägg efter orgasmen i form av trötthet/utmattning och slak penis, kan det ha att göra med att vi generellt är det svagare könet på många plan, medan kvinnan påverkas mindre av orgasmer, både fysiskt och psykiskt och är mer uthållig? Skulle vi män orka ha samma sex som kvinnan med ett snitt på kanske 2-3 orgasmer per gång av olika längd och karaktär? Pratar jag i nattmössan nu? Det är inte så att jag inte vill att vi män tar vårt sexuella ansvar för jämlikhet i sängen, jag försöker finna orsaken till att vi inte gör det många gånger.

  • parnordqvist
    Anonym (Besserwisser) skrev 2021-03-26 07:55:34 följande:
    Det är väldigt intressant, att du som aldrig haft sex med en kvinna, tycker dig veta precis hur alla kvinnors kroppar och sexualitet fungerar?
    Nej, det vet jag inte. Jag bara lade fram en teori i ämnet. Det verkar ju ändå som att många kvinnor får fler orgasmer på rad, inte minst kan man dra den slutsatsen av att läsa Familjeliv. Och jag finner ämnet mäns och kvinnors sexualitet intressant. 
  • parnordqvist
    mrnorr skrev 2021-04-07 12:30:10 följande:

    Tjejen ska ju absolut få komma många ggr innan man SJ kommer. De är ju inget att snacka om ens!.


    SJ, vad har de med det här att göra? Menar du att de alltid KOMMER SENT?
  • parnordqvist
    Anonym (K) skrev 2021-04-26 07:50:39 följande:
    Så var det det här med att alla är olika. Somliga kan komma en gång och andra flera gånger. Mitt x kom alltid flera gånger men behövde någon minut vila efter orgasm så var hon på igen. Ibland han jag komma och ofta var det game over för mig men då fortsatte jag slicka henne till hon "var klar". Kunde bli ett tiotal gånger innan hon blev för öm.
    Oj, tio orgasmer vid ett och samma tillfälle, det är ju helt otroligt! Det är som om vi män bara kan titta på, både vid tillverkning av barn och leverans. Man känner sig så B, på något sätt, marginaliserad. I alla tider har kvinnan behandlats som en B-människa, och gör väl det fortfarande på många områden, men så är det banne mig inte. Det är tvärtom...
Svar på tråden Sexet över efter mannens orgasm