Inlägg från: Anonym (Va) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Va)

    Tala om på jobb intervju att jag har utmattningssyndrom?

    Vilka kommentarer!

    TS kan mycket väl ha begynnande utmattningssyndrom. Det finns ingen här som kan avgöra på den lilla informationen. Spelar ingen roll om någon annan varit mycket sjukare. Ts du ska se upp. Koppla in företagshälsovården! Vc kan hjälpa dig med sjukskrivning, diagnos och kanske KBT men om problemet är arbetsrelaterad är det på arbetet saker måste förändras för att du inte ska bli sjuk. Du ska naturligtvis inte ta upp detta på någon intervju.

    Jag tvivlar på att någon läkare kommer sjukskriva dig ett halvår. Dom sagt, arbetsrelaterade problem ska lösas på arbetet och det kommer sannolikt din läkare också anse. Så man kanske sjukskriver några veckor om det bedöms nödvändigt, sedan företagshälsovård och förändring, anpassning på arbetet. Får du nytt jobb så får du ta det utifrån hur du mår då du börjar.

  • Anonym (Va)
    Anonym (M) skrev 2021-03-28 07:08:11 följande:

    Man ska inte sätta diagnos på sig själv. Man ska heller inte fara med osanning och påstå att man har en diagnos när det inte är sant. 

    Självklart ska man säga ifrån när folk försöker leka googledoktorer, allt annat är ytterst... märkligt.

    Märkligt att du attackerar andras inlägg när du gör exakt samma sak som de du attackerar.  Det är totalt irrelevant vad du TROR om en sjukskrivning. Tro gör du i kyrkan.


    Varför är du så aggressiv. Jättemärklig! Jag är insatt eftersom jag jobbar på Vc med den här patientgruppen. Därför vill jag svara ts som är orolig att vara/bli sjuk. Vad din agenda är begriper jag inte. Är du "kränkt"?
Svar på tråden Tala om på jobb intervju att jag har utmattningssyndrom?