Inlägg från: Dennadagdettaårdennastund |Visa alla inlägg
  • Dennadagdettaårdennastund

    Tala om på jobb intervju att jag har utmattningssyndrom?

    Anonym (M) skrev 2021-03-28 07:08:11 följande:

    Man ska inte sätta diagnos på sig själv. Man ska heller inte fara med osanning och påstå att man har en diagnos när det inte är sant. 

    Självklart ska man säga ifrån när folk försöker leka googledoktorer, allt annat är ytterst... märkligt.

    Märkligt att du attackerar andras inlägg när du gör exakt samma sak som de du attackerar.  Det är totalt irrelevant vad du TROR om en sjukskrivning. Tro gör du i kyrkan.


    Nu har jag läst en hel del av dina inlägg och blir bara så provocerad. Du VET väl inte vad Ts har? Det låter verkligen som att Ts är utbränd, åtminstone början på. Och vadå då sover man hela tiden? Det gjorde verkligen inte jag, det var det som var problemet! Jag sov INGENTING! Sover man ingenting så är man nog ännu mer stressad och slut! Utmattningssyndrom är olika på alla, finns massor med symtom.
  • Dennadagdettaårdennastund
    mari123 skrev 2021-03-28 08:42:41 följande:

    Man ska komma ihåg, tänker jag, att vi idag lever i "diagnos-tiden"! FINNS det öht friska människor numer? Är man utåtriktad och aktiv så har man ADHD och är man en helt vanlig person som inte tar så mkt plats så har man ADD. Just saying! Sorry


    Nja fast det där är väl inte riktigt sant! Mycket mer kunskap har kommit fram..man får ju inte add eller adhd pga att man har mycket eller lite energi. Det är ganska mycket mer symtom som krävs och som försvårar livet rejält. Vem som helst får inte diagnoser. De med diagnoser kämpar ju jättemkt flratt få ihop sitt liv.

    Det finns massor som fungera normalt och bra som inte har några diagnoser. Men sen är det ju ganska ärftligt också så många i en familj/släkt kan ju ha det.
  • Dennadagdettaårdennastund

    Dessutom är det INGEN tävling om som har det värst! Alla kämpar ju med det dem har.

Svar på tråden Tala om på jobb intervju att jag har utmattningssyndrom?