Inlägg från: neverpreggo |Visa alla inlägg
  • neverpreggo

    Tala om på jobb intervju att jag har utmattningssyndrom?

    Anonym (Elin) skrev 2021-03-26 18:12:17 följande:
    Det här inlägget är så fel så jag vet inte ens var jag ska börja. Snacka om att ha fått allt om bakfoten.

    Ja, tillför inget mer än att trycka ner för den delen. Det är inte duktigt att vägra hjälp. Är man utbränd eller på väg i väggen är det något som behövs behandlas/stoppas vilket i många fall är med hjälp av vården. Att ta hjälp har inget med skuld eller att det inte är fel på en... Går man in i väggen är det garanterat något fel på hur man lever. Det ska inte vara skamfyllt att bli utbränd även om ingen strävar mot det såklart.


    Att vara lite nere ett tag är inte utbrändhet.

  • neverpreggo
    mari123 skrev 2021-03-28 08:42:41 följande:

    Man ska komma ihåg, tänker jag, att vi idag lever i "diagnos-tiden"! FINNS det öht friska människor numer? Är man utåtriktad och aktiv så har man ADHD och är man en helt vanlig person som inte tar så mkt plats så har man ADD. Just saying! Sorry


    Seriöst att alltid slänga runt det där i olika trådar fastän folk varit tydliga, pedagogiska och trevliga säga åt dig hur jäkla fel den där bilden är. Kul för de som har problem av sin funktionsnedsättning att läsa det om&om igen. Menmen. Inte som att jag har tilltro till förbättring.
  • neverpreggo

    TS kan mycket väl ha symptom på utmattning men om man lyssnar på varningssignalerna och ändrar livssituationen kan det ändras. Det som blev fel här var ju autocorrect med utmattningssymdrom istället för symptom. TS hävdar inte utbrändhet.


     


    Och nej det är ingen tävling utan det kan yttras olika

Svar på tråden Tala om på jobb intervju att jag har utmattningssyndrom?