• Anonym (Man)

    Vad är det som gör att man blir kåt?

    Hej!

    Jag har kanske i tre dagar rört på mig ordentligt. Med ordentliga motionstimmar och allmänt fysisk träning. Dessutom har jag ätit nyttigt och bra kost, med frukt som mellanmål m.m.

    Idag, från morgon till nu, så är det som om jag har totalt fått ''stopp'' på kåtheten. Jag var väl inte särskilt kåt igår heller. Men det är liksom ingen sexuellt sug från min sida överhuvudtaget. Så pass skrämmande att jag tvingar mig spana in på pornografi, vilket hjälper till en vis del. Men så fort jag vänder min blick någon annanstans, så försvinner suget.

    Jag sitter här och funderar på om jag ätit dåligt i alla fall eller vad nu problemet kan vara.

    Finns det något svar på detta?
    Teorier?

    Kan det vara så simpelt att kroppen känner att den vill återhämta sina muskler och så, efter mina tre dagars ordentliga rörlighet? Jag känner dock ingen träningsvärk eller trött. Snarare tvärtom, så känner jag mig pigg och så.

    Men kan det i alla fall vara som så att kroppen känner att: ''Det är bäst att man inte har sex just nu, utan det är bra att vi återhämtar oss först''. Eller finns det andra teorier? För det här med återhämtningen är det enda jag tänker på. Men det kanke inte ens så kroppen fungerar?

    Kanske larvig tråd, men jag är lite orolig för denna totala ''pauset'' av sexsuget.

Svar på tråden Vad är det som gör att man blir kåt?