Inlägg från: Anonym (Hantverkarn) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Hantverkarn)

    Min man använder mina underkläder

    Jag har nog lite svårt för att förstå varför man gör saker som man vet att ens partner inte gillar och tänder på. Kanske för att jag lever med tanken på att man ska vara attraktiv för varandra i ett förhållande. Att göra saker, att klä sig eller säga saker som man ser att den andre gillar är ju så tändande. Men visst alla är vi olika och man får gilla olika men då får man ju ta konsekvenserna av det också om man blir för olik i ett förhållande också.

  • Anonym (Hantverkarn)
    Anders 386 skrev 2021-04-07 09:41:10 följande:

    Håller inte riktigt med. Varför ska man hela tiden anpassa sig till sin partner?

    Ska man gräva ner sina egna lockelser bara för att det inte passar partnern?

    Jag tycker tvärtom - man ska acceptera partnern som hen är utan att fördöma eller försöka forma varandra. Jag skulle uppskatta om min partner visade lite nya sidor även om jag inte tänder på precis samma.


    Jo vad jag menar är att man visst får ha egna lockelser men samtidigt så om inte partnern går igång på eller gillar så förstår jag inte riktigt meningen med det i ett förhållande. Man kan ju strutta omkring hemma i vad man vill och bli kåt av det men hur kul är det om partnern "kräks" åt en. Är ju bara en tidsfråga innan förhållandet spricker på något sätt.
Svar på tråden Min man använder mina underkläder