• Linneado

    Önskar första barn 2022

    Hej.

    Tänker precis i samma banor. Hade jag fått välja hade vi haft bf i mars men eftersom jag vet att vi inte kan välja så har vi börjat försöka redan nu. Hade första försöket denna cykel men missade nog ägglossning (den blev framflyttad 4 dagar och min sambo var iväg). Skulle de mot förmodan fästa ändå så blir det en nyårsbebis, hade också varit ok såklart men är inte jätteledsen vi missade äl...

  • Linneado
    Sparklinggrey skrev 2021-04-07 18:41:03 följande:

    Vad kul! , mars känns ju som en bra tid, men vi får se vad det blir, kommer nog försöka på ägglossningsdagen och dagen efter i maj då vi tänkt börja. Utgår bara från beräkningar i p Tracker mens-app, men gäller att inte känna nån press eller stress tror jag. Blir en vår/sommar att se fram emot. Skriv gärna hur det går för er, blir det erat första barn oxå? ????


    Jaa, tycker det är spännande att planera. Kör själv natural Cycles, och haft i förebyggande syfte i typ ett år så har väldigt bra koll på när min ägglossning är. Kan verkligen rekommendera det om du känner du vill ha mer koll (har en kod där du får 20% om du vill testa men ändå drygt 500/år så rätt dyrt). Ska börja försöka få till sex iaf varannan dag under mitt fertila mönster hädanefter och när de händer så händer det. Har börjat äta folsyra också i förebyggande syfte. Om det blir så blir det första för oss ja! Dock nojig vi inte kommer få de så enkelt, är överviktig och sambon röker så har inte helt optimala förutsättningar.
  • Linneado

    Hallå!

    Jag är 29 och min sambo 30, vi har båda fasta tjänster, bra ekonomi och bor så vi kan få plats några år till samt att nästan alla våra vänner har barn så för oss har det kommit ganska naturligt att det nog är dags för oss också. Jag hade gärna börjat försöka tidigare men vi har har båda varit i osäkra anställningar fram tills detta året, även om allt kan hända är det skönt att veta att man sitter säkert.

    Men precis som ovan så oroar jag mig redan över vaccinet. Vill absolut ta det men vill inte vänta med att försöka, är även orolig för hur det eventuellt skulle påverka kommande barn om man blir gravid kort inpå att man tar det... men, den dagen den sorgen tänker jag...

Svar på tråden Önskar första barn 2022