Inlägg från: StudierKemi |Visa alla inlägg
  • StudierKemi

    Sexuell attraktion till partner



    Folk tänker och upplever sex med olika delar av hjärnan. Vissa individer är mer kreativa än andra och därför kommer de uppleva sina egna fantasier som bättre än verkligheten. De som leds av personlighetsdraget Introverted intuition kommer att reagera just så, men det finns fler personligheter som fungerar på detta sätt förstås.

    Om man istället är jordnära/praktisk person som är nästan till 100% engagerad i nuet och inte i några drömmar, så styrs denna av personlighetsdraget Extraverted sensing (eller annan sensoriskt inriktad personlighet), och då njuter man till max under själva sexakten/penetrationen. Det handlar om vilken del av hjärnan som råkar vara mest aktiv hos individen och detta är medfött och ärvt efter föräldrarna.
  • StudierKemi

    Vad roligt att Ni tyckte att det var intressant! Vad glad jag blir. :) Angående det här med sensoriska personligheter som kanske inte alls njuter med sinnena känsel, smak, lukt m.m. som intuitiva gör under sex (?), det kan handla om detta att dessa personligheter besitter en potential som de inte använder sig av helt enkelt. Detta för att de antagligen fokuserar på arbetet istället, och får därför utlopp med sin sensoriska talang i en helt annan situation. Allt handlar inte om sex. :)

    Sedan finns det intuitiva individer som istället vrider / riktar sin intuition mot att skapa till exempel sjukt originella konstverk istället för att utveckla sina sexuella fantasier så pass mycket - att de till slut får orgasm utan att ens ta på sig själva. Vad man kan rikta intuitionen olika här i livet!

Svar på tråden Sexuell attraktion till partner