6 Följare 0 Följer

StudierKemi

Förälder

INFJ.

Katolik.

Förlovad.

Evigt studerande.

Ålder

29 år

Barn

10 år    

Civilstatus

Förlovad

Föräldratyp

Heltidsförälder    

Personlighet

Ambivalent     Blyg     Omtänksam     Pedantisk     Tänkare    

Intressen

Barn     Etik/Filosofi     Konst     Litteratur     Musik     Psykologi     Vetenskap    

Musik

Allätare    

Husdjur

Hamster    

Aktivitetsflöde

2021-09-13 StudierKemi svarade i tråden: Dejtar en kille med liten: Ts bryr sig inte heller om kuken är stor eller inte. Hon kommer ju stanna med honom sa hon ju. Både ts och jag bryr oss om mannens känslor, som riktiga kvinnor gör. De flesta kvinnor lekte mycket med dockor som barn och utvecklade.
2021-09-12 StudierKemi svarade i tråden: Dejtar en kille med liten: Vad i helvete är det här för ett svar? Psykologisk hälsa hos individen får inte kompromissas under några omständigheter whatsoever. Det du skriver att hon ska säga till honom är rena rama tortyren / en hård.
2021-09-12 StudierKemi svarade i tråden: Vågar jag??: Jag skulle inte rekommendera Dig detta. Du gör som Du vill, men jag själv hade sex med en 17 år äldre man, och han lekte med mig 3 gånger och sen bröt all kontakt. Han började chatta med någon som hade mer pengar.
2021-09-12 StudierKemi svarade i tråden: Dejtar en kille med liten:
Läs rubriken till tråden. Här pratar man om om man bör dejta "en kille med liten" eller låta bli. Och jag har redan framlagt min åsikt.

2021-09-12 StudierKemi svarade i tråden: Dejtar en kille med liten: Dem präster är inte kristna längre om de ägnat sig åt pedofileri. De är istället människor som vänt ryggen till Gud. De tillhör inte alls den kristna gemenskapen när de syndar på ett sånt sätt.
2021-09-12 StudierKemi svarade i tråden: Dejtar en kille med liten: Jag har aspergers-drag, och i min värld var bara texten intressant som jag skickade. Jag tänkte inte som Du att mest fokus kommer läggas på bakgrundsbilden. Detta tycker jag istället är ot.
2021-09-12 StudierKemi svarade i tråden: Dejtar en kille med liten: Då är dessa människor inga praktiserande kristna, eller hur?

Dessa åker bort på en gång som eventuellt äktenskaps-material....

Ingen vill vara gift med en mans-h*ra eller kvinno-h*ra.
2021-09-12 StudierKemi svarade i tråden: Dejtar en kille med liten: Vårat äktenskap gränsar starkt till ett "arrangerat äktenskap", och det är inget fel med det. Man arrangerar äktenskap i hela Indien där det finns 1,36 miljarder människor. I Sverige är vi bara 10 miljoner,.
2021-09-12 StudierKemi svarade i tråden: Dejtar en kille med liten:
Vilken mening eller meningar låter helknäppt enligt dig?

Innehåll