• Vicki89

    Vi som plussat från tråden letrozol, PCO

    Russin112 skrev 2021-05-30 08:25:40 följande:

    Även jag mår rätt bra nu :) natt-kissandet känner jag igen, en natt räknade jag det till 7 kissningar. Det kan liksom gå 2 minuter så är jag kissnödig igen, och ut kommer massa kiss. Helt sjukt. Skönt att du känner dig gladare och piggare :) jag vilar inte heller varje dag längre.

    Åååh vad kul att magkänslan stönande då, gjorde ni nipt då eller fick ni vänta till rul då? Jag är HELT SÄKER på att det är en tjej i min mage, vilket är konstigt för jag har alltid varit övertygad om att jag endast ska få pojkar. Min man är däremot helt säker på att det är en kille och säger han hela tiden :p

    Jag var hos läkaren igår (lördagstid, superkonstigt) var där ang hur länge jag ska äta trombyl och han var inte riktigt klok, frågade om jag kände av graviditeten och sa att barnet ?förmodligen lever då? sen s han att trombyl endast är positivt men att jag måste sluta för jag inte är överviktig eller äldre.... bestämde mig för att inte lyssna på honom utan ringa min fertilitetsklinik och låta min läkare där avgöra det istället (henne litar jag på). Förövrigt så ska jag på kub på tisdag kl 8 :D


    Då låter det som att vi mår rätt lika! Vad spännande att du tror att det är en tjej, i alla de fallen bland mina vänner där mamman har haft en stark magkänsla har det stämt överens med vad det var för kön på barnet, så då tror jag helt klart att det är en tjej du får. Jag tycker nästan det är tråkigt att inte ha en magkänsla den här gången. Förra gången fick vi veta på RUL, nu behöver jag inte vänta så länge i alla fall.

    Låter som en helknäpp läkare, bra tänkt att ringa fertilitetskliniken istället! Är det blodtrycket du tar trombyl för?
  • Vicki89
    jjkkll2 skrev 2021-05-31 09:46:59 följande:

    Äl+12 idag enligt Natural Cycles så skulle mensen komma idag.

    Vågar knappt posta detta är så satans rädd att jinxa något :( . Men ni har varit med mig i vått och torrt<3 så ni blir de första som får veta!

    Hoppas denna vill stanna hela vägen känns som den blev till lite mot oddsen på något sätt. Första egna äl sen 2018 och sexet blev bara av en gång 2 dagar innan äl och ändå tog det sig!


    Åhhh stort stort grattis! Så fantastiskt!!!
  • Vicki89

    Idag fick jag svar på NIPT som vi gjorde i tisdags förra veckan! Inga avvikelser, allt såg fint ut. Vi fick också veta att den lille därinne är en pojke! Så mycket lycka! <3<3<3 har en pojke sedan innan, känns fint att de två kommer att ha varandra med bara två år emellan.

    Nu får man börja fundera på namn, använde ju vårt favoritpojknamn till förstfödda sonen och har svårt att komma på något mer som jag tycker om. Men det är ju ett angenämt problem och vi har gott om tid på oss att fundera. Känns helt underbart idag!

  • Vicki89
    Lofffsan skrev 2021-06-07 11:52:52 följande:

    Tack! :) det gick bra, dock var den för stor vilket jag befarade så inget kub. Men hon kollade igenom det som gick att se, hjärta, skallen, hjärnhalvor, delningen i hjärnan, magsäcken osv. Och allt såg bra ut. Och iom att jag inte har några risker för avvikseler så får jag bekosta nipt själv om jag vill ha det...

    Men känns skönt att fått se den lilla och hjärtat slog som det skulle. Så ska vara glad över det just nu <3


    Skönt att allt gick bra och såg bra ut trots att det inte gick att göra kub. Jag har ultraljud på sjukhuset imorgon, 13+1, vi får väl se om jag blir flyttad något eller om det fortfarande är 12/12 som gäller. Har börjat känna små små ?surr? långt nere och inne, måste vara bebisen. De säger ju att man ofta kan känna tidigare i andra graviditeten och i förra hade jag dessutom moderkakan i framvägg. Blir så glad varje gång jag känner det!
  • Vicki89
    Lofffsan skrev 2021-06-07 18:58:14 följande:

    Vilken glädje!! det är så häftigt det där med att känna någonting :D

    Vet att jag började känna tidigt förra graviditeten (vecka 15) men denna har jag inte börjat känna än mer än spänningarna!

    Är det kub du ska göra imorgon? :)


    Eftersom vi redan har gjort nipt så har vi valt att inte göra kub, men blir ändå erbjudna ett ultraljud i samma vecka som vi annars hade gjort kub.
  • Vicki89
    Lofffsan skrev 2021-06-08 22:16:24 följande:

    Gick det bra idag Vicki89? :) flyttat eller samma bf?


    Gick så bra, lillen var så fin och vinkade åt mig! <3 Helt underbart att se! Längtar redan till RUL. Fick exakt samma bf som jag själv har räknat om jag har utgått från när jag vet att jag hade ägglossning - så 12/12 är det beräknat, behövde inte byta dag.
  • Vicki89
    Russin112 skrev 2021-06-09 10:41:37 följande:

    Åh så härligt! :D har du fått tid för RUL? Jag räknar redan ner dagar för mitt :D hoppas verkligen ens partner får vara med då!

    Nu är det alltså bara 2 dagar emellan oss, jag blev flyttad till 10/12 ju :)


    Verkligen nära då ja! Har RUL 23 juli, när har du ditt?
  • Vicki89
    Russin112 skrev 2021-06-09 18:39:15 följande:

    Tjejer, jag har sån ångest?. Lyckas inte hitta hjärtat med dopplern nu 2 dagar i rad. Försöker boka en tid för privat ul men det är fullt precis överallt?


    Jag tror inte att du behöver oroa dig. De flesta barnmorskor rekommenderar att man inte använder doppler själv hemma just för att det skapar så himla mycket oro hos mammorna. Om jag var du hade jag lagt undan den och låtit den vara till efter rutinultraljudet när bebisen är lite större och därmed lättare att hitta. De är ju fortfarande väldigt små nu.
  • Vicki89

    Grattis till pojken Russin! <3 Har ju en sedan innan (och snart en till), och killar är helt underbara!

    Nu kan du ju börja fundera på namn på riktigt också! Har du någon idé om vad det kan tänkas bli för något?

    Min son heter Gunnar, tar gärna emot förslag på namn som passar till, för jag har fortfarande ingen aning. Förra graviditeten vid den här tiden hade vi nog nästintill fastnat för ett namn, men den här gången har jag ingen aning. Funderar på Knut eller Harry, men Harry är kanske lite väl vanligt? kom gärna med förslag! Har inget riktigt favoritnamn än så länge, vilket känns lite tråkigt?

    Idag gick jag in i vecka 16! Hurra! Magen syns verkligen på mig nu! Hur är det med er andra?

  • Vicki89
    Russin112 skrev 2021-07-15 11:29:51 följande:

    Rul avklarat och jag kan äntligen slappna av lite! Magkänslan hade rätt och förra ultraljudet fel, det blir en liten flicka och jag blev framflyttad till 7/12 så redan vecka 20 nu :D


    Stort grattis!! <3 <3
Svar på tråden Vi som plussat från tråden letrozol, PCO